Baseus Breath iPhone X tok iPhone X

6.990,- Ft
Válassz típust!
Black
Blue
Red
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

A legtöbb gyártó nem készült fel az iPhone X újdonságaira, a tokok rendszerint akadályozzák a vezeték nélküli töltést, zavarják a Face ID szenzorokat, ráadásul túlmelegszik bennük a telefon, így amellett, hogy kényelmetlenek, még ártalmasak is. A Baseus együtt halad az iPhone X iránymutató technológiájával, és olyan, már-már futurisztikusnak tűnő kiegészítőt dobot piacra, amely nem csak a készüléked védelmére, de tulajdonságainak maximális kiaknázására is remek lehetőséget biztosít!

Az ütésálló iPhone X tok hátoldala lyukacsokkal borított, aminek nem csak megjelenésbeli szerepe van. Amikor játszol a telefonodon, vagy videót nézel, mindig felmelegszik a készülék. Gondolj bele, egy zárt tokban mennyire felhevülhet ilyenkor! A lyukak átengedik a hőt, ezáltal normális hőmérsékleten marad a telefon, ráadásul a vezeték nélküli töltést sem akadályozza.

Az iPhone X alapvetően nem számít kis telefonnak, amit kézben tartani olykor nagyon nehézkes. Ha nincs kosaras méretű kezed, számítani fog az a pár milliméter is, amivel egy alkalmatlan tok megnövelheti a készüléket. A Baseus szűkre szabta a kiegészítőt, észre sem fogod venni, hogy a telefonon van.

  • Az intenzív védelem ellenére külseje hajlékony, egyszerűen felhelyezhető, és levehető.
  • Sarkokon megerősített védelem, ütődéskor elnyeli és elvezeti a keletkező energiákat
  • Fogása rendkívül kényelmes, csúszásgátló, ami szinte kötelező az iPhone X üvegborítású hátlapja miatt
  • Kompatibilis: iPhone X