Baseus iPhone X hátlapi üvegfólia iPhone X

4.990,- Ft
Válassz típust!
Átlátszó
Fekete
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Habár a védelem szempontjából egyértelműen szerencsésebb, ha az üzleteinkben is megtalálható, tapasztalt gyártók ütésálló iPhone X tokjait választod, most lehetőséged van tok nélkül is karcolás mentesen megőrizni a készüléked. A Baseus iPhone X karcálló hátlapi üvegfóliájának felhelyezésével, gyakorlatilag egy láthatatlan védőburkot képzel a készüléked hátoldalára. Ha a telefonodat gyakran tartod zsebben, vagy a táskádban a kulcsaid mellett, rendkívül hasznossá válik a kiegészítő.

Ugyanennyire igaz ez akkor is, ha már ráuntál a színes, vastag és gyakorta kényelmetlen iPhone X tokokra, és egy szellősebb megoldásra vágysz. Ahogy említettük, az üvegfólia nem fog 100%-osan helyettesíteni egy ütésálló iPhone X tokot, de ha vigyázol a készülékedre, remek társad lehet a mindennapok során.

  • Az iPhone X karcálló hátlapi üvegfóliája rendkívül vékony, és tökéletesen átlátszó, szinte észrevehetetlen a készüléken
  • Felhelyezése roppant egyszerű, ugyanakkor kollégáink örömmel segítenek benne
  • Tapadása erős, illeszkedése pontos, hosszú távú megoldás a karcok ellen
  • Kompatibilis: iPhone X