Ha lemaradsz, kimaradsz! – a Spigen csúcssebességgel dobja piacra tokjait a most megjelenő iPhone 7-re

Az iPhone 7 még csak ma kerül bemutatásra, de a Spigen, az egyik legnagyobb Apple-kiegészítőket gyártó cég máris bemutatta tokjainak legújabb kollekcióját, amiben a strapabírótól kezdve az letisztult, vékonyabb tokokig bármit megtalálhatsz.

A gyártó az új tokjait szokásához híven kivételes gonddal rakta össze, olyan módon, hogy a kiegészítők minden vonásukban az új iPhone 7 és iPhone 7 Plushoz igazodjanak, és ami a legjobb, a tokok a mobilok megjelenésére már szállításra készen várják új tulajdonosaikat.

Itt az ideje hát annak, hogy Te is vethess egy pillantást a vadiúj tokokra, elvégre sosem lehetsz eléggé naprakész, ha a telefonod bebiztosításáról van szó!

Armor Protection – a legkeményebb iPhone 7 tokok

A Spigen új Armor sorozata azért lett megtervezve, hogy katonákhoz méltó védelmet biztosítson az esések és karcolások ellen az iPhone 7-ednek és 7 Plusodnak egyaránt. Sokaknak ismerős már a Spigen vékony (Slim Armor) és kemény tokjainak kialakítása, ez a kiegészítő azonban más!

01_armor_protection

Most először ugyanis a gyártó a népszerű kettős burkolatot TPU- borítással (rugalmas műanyag) oldotta meg, a tok megvásárlásakor ráadásul különféle színek közül is válogathatsz. A kollekció egyik legkiemelkedőbb terméke a stílusos Hybrid Armor, ami a jól megszokott antennacsíkokat is elrejti a sportos, ugyanakkor elegáns kialakításba.

Hybrid védelem

02_hybrid_bumper_protection

Az új iPhone 7 tokok közül több típus is kapott egy kihajtható kitámasztót annak érdekében, hogy a készüléket anélkül is több ideig használhasd, hogy lezsibbadjon a kezed (mondjuk egy hosszabb videó nézése közben). Ilyen például a vadiúj Crystal Hybrid iPhone 7 tok is, ami egyszerre praktikus és elegáns. A tok kitámasztója egy könnyű, rugós fémszerkezet, mágneses retesszel, a ki-és behajtása így egyáltalán nem macerás.

A Spigennek egyébként alapjáraton van egy 7.000 forintért megvásárolható fémtámasztója, amit bármelyik tokhoz meg lehet vásárolni, de még akár egyenesen a telefonhoz is lehet csatlakoztatni.

Kártyatartós iPhone 7 tokok

A Spigen leginkább arról híres, hogy igencsak széles választékot tár eléd, ha tokvásárlásra adod a fejed, így természetesen a kártyatartós tokok sem maradnak ki a gyártó repertoárjából. Ezek a tokok nem csak azért érik meg a pénzüket, mert használatuk biztonságos és kényelmes, hanem azért is mert valóban strapabíró kiegészítők.

03_functional_cardholder

A legújabb Flip Armor tok ráadásul úgy van kialakítva, hogy az alsó része felhajtható, így helytakarékos módon kapott kártyatartó részt a szóban forgó iPhone 7 tok. És természetesen ez a kiegészítő is TPU borítással rendelkezik. Amennyiben meg szeretnéd előrendelni az oldalra csúsztatható igazolványtartó zsebbel ellátott iPhone 7 tokot, webshopunkban már most megteheted.

Slim Protection- megújult vékony iPhone 7 tokok

04_slim_profile

Ha inkább valami kifinomultabb stílusú tokra vágysz, a Spigen vékonyabb Slim tokjai csak Rád várnak! Ne tévesszen meg azonban az egyszerűbb, letisztult dizájn, ezek a tokok ugyanis rugalmasak, félkemények és jelentős védelmet biztosítanak a mobilodnak, mindezt úgy, hogy megőrzik az iPhone 7 és 7 Plus esztétikus külsejét. A széria legnépszerűbb darabját, a Liquid Armor elnevezésű, rugalmas iPhone 7 tokot webáruházunk felületén is beszerezheted.

Ha nem akarod megtörni a látványt - átlátszó Spigen tokok iPhone 7-re

05_clear_cases

Az áttetsző telefontokok az elmúlt időszak egyik legnagyobb durranásának számítanak az Apple-felhasználók körében, így nem csoda, hogy a Spigen idén átlátszó iPhone 7 tokok armadáját dobja piacra. Az Amazon bestseller tokja, az Ultra Hybrid mindemellett egy a fentiekben már említett kihajtható támasztékkal tér vissza. Még egy kis kényelem… Markolj hát fel egyet a Spigen legújabb átlátszó iPhone 7 tokjaiból és mutogasd a karcolásoktól és esésektől védett vadiúj iPhone-od, mintha nem lenne holnap!

Végül, de nem utolsó sorban – az iPhone 7 kijelző védelme

Minden ügyfelünknek elmondjuk, hogy igazán hatékony védelmet akkor tud biztosítani készülékének, ha azt egy ütésálló tok mellett egy edzett üveg kijelző védővel is ellátja.

Ha szeretnéd még részletesebben megvizsgálni a tokokat, nézz szét weboldalunkon, ahol még több információval gazdagodhatsz a már kapható iPhone 7 tokjainkról! Akkor sem kell búsulnod, ha a idén a Plus szériát választod, webshopunk kínálatában ugyanis megbízható, karc- és ütésálló iPhone 7 Plus tokokat is vásárolhatsz.

Reméljük, tudtunk segíteni és készüléked védelme már azelőtt megoldódott, hogy kézhez kaphatnád 2016 várhatóan legnagyobb dobását, az iPhone 7-et. Fontos kiemelnünk, hogy a legtöbb iPhone 7 tokot még csak előrendelni tudod, a kiszállítás kizárólag a magyarországi iPhone 7 megjelenést követően várható.