Hogyan csekkold, mennyi tárhely maradt az iPhone-on?

2022.06.29 0 hozzászólás 1134 olvasás
Hogyan csekkold, mennyi tárhely maradt az iPhone-on?

Kíváncsi vagy, van-e még elég tárhely az iPhone-odon? A nagyszerű kamerákkal, amik elképesztő minőségű képeket, sőt, még 4K-s videót is képesek rögzíteni, nem beszélve a többi fenomenális funkcióról, amit ma az iPhone-ok tudnak, bizony könnyű kimaxolni a memóriát. Hogy megtudd, vajon ideje lenne-e megtisztítani a telefonod vagy bőven van még benne hely, csak néhány lépésbe telik.

Az iPhone-okon nincs hely memóriakártyának, hogy ki tudd bővíteni az okostelefonod tárhelyét. Használhatsz ugyan rövidtávú alternatív megoldásokat, de ezek sem végleges formák sajnos.

Vessünk egy pillantást inkább arra, hogyan tudod ellenőrizni az iPhone tárhelyét annak érdekében, hogy mindig tisztában legyél vele, mennyi hely áll rendelkezésedre, és hogyan tudsz felszabadítani egy kis helyet, ha szükséged lenne rá.

Az iPhone tárhelyének ellenőrzése

  • Nyisd meg a Beállításokat.
  • Görgess lefelé, és érintsd meg az Általános lehetőséget.
  • Válaszd ki az iPhone Tárhely opciót.
  • Érintsd meg az alkalmazásokat, ha további részleteket szeretnél látni az általuk használt tárhelyről.

iphone_applikaciok

Tudtad, hogy a letöltött alkalmazások frissítései is gondokat okozhatnak az iPhone akkumulátor teljesítményében? Ha túl gyorsan merül a telefonod, próbáld meg a szoftver visszaállítást, hátha csak ez okozza a zavaró helyzetet. Mivel azonban előfordulhat, hogy az appok beállításában rejtőzik a hiba, érdemes ezt a folyamatot is szakemberre bízni.

Egyes alkalmazások lehetővé teszik az adatok törlését közvetlenül a Beállításokból, mint például a Safari esetén is. Más applikációk esetén viszont előfordulhat, hogy a tárhely törléséhez be kell menned magába az alkalmazásba, mert a fenti lehetőségből ezt nem tudod megtenni.

 

(forrás: 9to5mac.con)