Hogyan töltsd fel gyorsan iPhone-od?

2017. február 27. -
Készülődés közben gyakran találhatod magad abban a kellemetlen helyzetben, hogy a telefonod töltöttsége szinte nulla – azonban neked még hosszú órákon keresztül szükséged lenne a szolgálataira. Ha akad napközben egy kis hely és idő a telefonod töltésére, ezeket a lépéseket betartva, sokkal gyorsabban tudod majd tölteni a készüléked.
Hogyan töltsd fel gyorsan iPhone-od?

Kábelek, adapterek

Ha rendelkezésedre áll lighning kábel és ehhez való 5 wattos adapter, mindössze csak keresned kell egy hálózati áramforrást. A következő tippek természetesen működni fognak a számítógépen lévő USB csatlakozás esetén is, azonban fontos tudnod, hogy a hálózati áramforráson keresztül való töltés a leggyorsabb. Ha esetleg rendelkezésedre áll egy iPad 12W-os töltő, akkor még kecsegtetőbb helyzetben vagy, hiszen ez még gyorsabb töltést biztosít eszközöd számára, ugyanakkor meg kell jegyeznünk, hogy az akkumulátora gyorsabban is merül majd le.

Bírd ki nélküle

Az egyik legfontosabb a gyors töltéshez, hogy ne használd a telefonod, amíg töltődik. Ez valójában az egyik kulcsa annak, hogy minél hamarabb elérje készüléked a kívánt töltöttségi szintet. Ha tudod nélkülözni a készülék használatát, akár 20-30 percre is redukálható a töltődési ideje.

Repülő üzemmód

Az első dolog, ahogy feltetted a telefonod töltőre legyen az, hogy kikapcsolod a hálózati csatlakozást, mobilnetet, Wi-Fi-t. Ehhez legcélszerűbb repülő üzemmódba állítani a telefont. Persze ez nem a legjobb megoldás, ha éppen fontos telefonhívást vagy emailt vársz, azonban ha megengedheted magadnak, hogy erre a fél órára elvágd magad az online léttől, akkor számottevő időt spórolhatsz meg a töltésen.

main-qimg-9c7e1351e9b5f92caebb948350ba9c12

Fényerőt a minimumra!

Vedd le a fényerőt a készüléken és fel se oldd a lezárást, ha teheted. Ha hiszed, ha nem, egészen sok energiát igényel a rendszer felébresztése, a LED képernyő kivilágítása. Tehát minél kevesebbszer fordul elő a töltési procedúra alatt, annál gyorsabban indulhatsz tovább.

Készüléked túlságos melegedése csökkentheti - és csökkenti is - a töltési folyamat hatékonyságát. – Léteznek olyan tokok, amelyek átengedik a telefon hőjén, ilyen például az üzletünkben is kapható a Mercedes Benz Wave II Leather iPhone 7 tok.

Ha nem a töltésnél akarnád megfogni

Fektess be egy hordozható akkumulátorba és tartsd magadnál feltöltve. Így lehetőséged van a fentebbi tippek akár útközben való alkalmazására is. És ne feledd, a hálózati áramforrás mindig a legjobb megoldás, ha telefonod mielőbbi feltöltéséről van szó, ugyanakkor a külső akkumulátorok is kitűnő eszközként szolgálnak, hogy mindig rendelkezésedre álljon kedvenc készüléked!

mercedespowerbank_582c4fb37aa98

Persze az is előfordulhat, hogy iPhone-od akkumulátora már nem a régi, teljesítménye közel sem kielégítő. Tisztában vagyunk vele, hogy nagy elhatározás egy akkumulátor csere, azonban a készülék alkalmanként nem hagy más lehetőséget. Tehát ha már menthetetlen a készüléked és naponta kétszer is töltened kell - anélkül, hogy igazán leterhelnéd - vagy rosszabb esetben már nem is veszi fel a töltést, hozd el iPhone szervizünkbe és kicseréljük iPhone készüléked akkumulátorát.

A programok segítenek

Ha esetleg szeretnéd ritkábban tölteni a telefonod és nagyobb hangsúlyt fektetni akkumulátorának egy töltésnyi időtartamára, a következő cikkben tudunk ajánlani számodra 9 tuti alkalmazást, mely segíti akkumulátorod erőforrás-hatékony használatát.

/Forrás: gottabemobile.com/

5 ok, amiért megéri iPhone SE-t venned 5 ok, amiért megéri iPhone SE-t venned
2016. március 29.
Akár 158 ezer jó okot is fel lehetne sorolni, miért érdemes megvásárolnod az iPhone SE-t. A viccet félretéve azonban kijelenthetjük, hogy a készülék előnye nem csupán az árban mutatkozik meg, sőt! Összeszedtük neked, miért vedd meg az Apple legújabb „olcsó” mobilját.
Ezekre figyelj, mielőtt megvennéd az iPhone SE-t Ezekre figyelj, mielőtt megvennéd az iPhone SE-t
2016. április 7.
Az iPhone SE áprilistól már Magyarországon is kapható a hivatalos viszonteladók üzleteiben. A hazai szolgáltatóknál egyelőre még csak előrendelésre van lehetőség, hamarosan viszont további üzletekben is megjelennek a készülékek.
6 ok, ami miatt a telefonod forrósodik + 1, amivel szervizhez kell fordulj 6 ok, ami miatt a telefonod forrósodik + 1, amivel szervizhez kell fordulj
2017. június 9.
Korábban csak a számítógépek és a laptopok melegedtek túl, manapság azonban már a telefonok is. Az szinte biztos, hogy a te készüléked is hajlamos a a túlmelegedésre (a kérdés csak az, hogy milyen mértékben, mert ez típusonként változó).