Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 13/15 – Ajándék tippek igazi férfiaknak!

2017. december 17. -
Hölgyeim, ha már megvettétek a legnagyobb ajándékokat kedveseiteknek, de még szeretnétek pár apróságot melléjük, a népszerű Mercedes és BMW tokok környékén érdemes szemezgetni. A karcálló kiegészítők hasznosak és nincs olyan férfi, aki nem örülne neki.
Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 13/15 – Ajándék tippek igazi férfiaknak!

Általános sztereotípia az, ha férfiakról van szó, akkor sör, foci és autók. Ha nem is mind a három, de kettő biztosan teljesül az adott személyre. A karcálló telefontokok gyártásában nem csak olyan divatmárkák látták meg a lehetőséget, mint a Guess és a Stilmind, hanem a legnagyobb múlttal és presztízzsel rendelkező autógyártók is. Következzenek a férfias Mercedes és BMW karcálló iPhone tokok.

BMW Carbon Fiber iPhone tok

Egy nagyágyúval indítunk, a BMW Carbon a legkeresettebb autómárkás kiegészítőnk. Megjelenése lehengerlő, mégsem tolakodó. A készülékre atombiztosan tapad, olyan erősen tart, mintha egy aktatáska lenne. Hátoldala karbonmintás, természetesen a BMW logója is feltűnik rajta. A legjobb, hogy szinte az elérhető összes iPhone-ra kapható, kattints az alábbi linkekre!

bmwcarbonfiberhardcaseiphone7_582aebcfac978

BMW Kidney Pattern Collection

A következő karcálló tok kicsit művészibb irányvonalat képvisel, mint a társai. Ameddig a Carbon komolyabb, addig a Kidney Pattern játékosabb díszítést kapott. A BMW iPhone tokjának nagy előnye a mérete, ha elsőre veszed kézbe, el sem hiszed majd, hogy a tok bármennyire is megvédi a telefont az ütődésektől. Használat során bizonyít, és a párod le sem akarja majd venni a készülékről. Pontos leírások és adatok a kép alatti linkeken.

bmw-kidney-pattern-collectioniphone6_5578291e22250

BMW iPhone 6S/6 Hard Cases

A következő iPhone tok nehézfiúként emelkedik ki a mezőnyből. Abban az esetben ajánlott ezt választanod, ha ajándékozottad naponta ejti le a telefonját. A tok hátoldala sportos, némi izgalmat visz az iPhone letisztult világába. Prémium kiegészítő, ha akarnék, sem tudnék róla rosszat mondani.

bmw-iphone-6-hard-cases-iphone-6_556ec441c53c1

Mercedes Benz Pure Line Leather iPhone 6s/6 tok

BMW és Mercedes háborúját úgy a legkönnyebb leírni, mint az iPhone és Android kettőse közötti ellentétet. Mielőtt megrendelnéd az ajándéknak szánt tokot, mindenképpen érdeklődj párodtól, ő melyik felé húz inkább. A Mercedes karcálló iPhone tokja az egyik kedvenc kiegészítőm. Bőr, így nagyon kényelmes kézben tartani, és megjelenésre sem utolsó. Hátoldali lyukacsos kialakítása pedig átengedi a hőt, nehezebben melegszik fel benne a készülék. Praktikus, és rendkívül markáns kiegészítő.

mercedespurelineleathercaseiphone6banner_56fa9dbced608

Mercedes Benz Wave III Aluminium iPhone 8/7 tok

Nem hiányozhat a Mercedes sorából sem egy ütésálló iPhone tok. Talán ez a kiegészítő illeszkedik megjelenésében az autómárkához, minden négyzetmilliméterében magában hordozza a népszerű stílusjegyeit. Hátoldala dinamikus, tartása pedig rendkívül erős, tökéletes kiegészítő az iPhone védelmére.

mercedeswaveiiialuminiumcaseiphone7_582c5ef0808ac

Karácsonyi ajándékötlet sorozatunk ezzel a cikkel koránt sem ért még véget! A következő napokban újabb termékekről rántjuk le a leplet!

Blogsorozatunk előző része

Blogsorozatunk következő része

iOttie Active Edge – Gurulj biztonságban kerékpáron is iOttie Active Edge – Gurulj biztonságban kerékpáron is
2018. augusztus 29.
Kicsit végre csitultak a kedélyek, már ami a tomboló nyári meleget illeti, így a hétvégi kirándulók és bringások újra előbújhatnak a légkondi vigyázó szellői mögül. De mielőtt még zsebre vágnád a telefonod és nekiindulnál a tekerésnek, mutatok egy kiegészítőt, amivel a készüléked és te is nagyobb biztonságban leszel, miközben átadod magad a frissítő kikapcsolódásnak.
Így lehetsz egészségtudatos az iPhone-od segítségével Így lehetsz egészségtudatos az iPhone-od segítségével
2016. október 18.
A gyári Health alkalmazás remekül látja el az egészséged nyilvántartására vonatkozó feladatokat. Az iPhone-od beépített szenzorai segítségével, valamint a külső kiegészítőknek köszönhetően, a telefonod pontos adatokat képes szolgáltatni az egészségügyi állapotoddal kapcsolatban.
Karácsonyi ajándék ötletek gyűjteménye Karácsonyi ajándék ötletek gyűjteménye
2017. december 20.
Alig két hete indult útnak a karácsonyi ötletcunami sorozatunk, aminek sikere minket is meglepett. Most összegyűjtöttük az összes eddigi megjelent blogot.