Leváló Sony Xperia Z kijelzők, vízkárosult vízálló Xperiák, félnetek jó lesz!

2016. május 4. -
Számtalan panasz érkezett már szervizeinkbe azzal kapcsolatban, hogy a Sony Xperia Z készülékek előlapja kissé megemelkedik, aminek következtében leválhat a kijelző. Ez azért is veszélyes, mert a ennek következtében a készülékek vízállósága is veszélybe kerülhet.
Leváló Sony Xperia Z kijelzők, vízkárosult vízálló Xperiák, félnetek jó lesz!

A vásárlók többségénél nem észlelhetőek különösebb gondok ezzel kapcsolatban, azonban akadnak olyanok, akiknél az említett probléma miatt vörösre váltott át a vízhatlansági jelző.

A tapasztalatok szerint ez a probléma leginkább nagy hőségben vagy a telefon erős terhelése esetén alakul ki; ez a két hatás ugyanis olyan szinten felforrósíthatja a készülékeket, hogy az erősnek jóindulattal sem nevezhető gyári ragasztó elenged, ennek következményeképpen könnyedén elválhat a kerettől a Sony Xperia Z kijelzője.

Számos fórumon olvasható, hogy az egyik legnagyobb gond az, hogy sokszor a Sony Xperia szervizek sem tudnak mit kezdeni a komplikációval.

cikk_kep 

Néhányan próbálják a saját kezükbe venni az ügyet; vannak, akik hajszárítóval olvasztják meg a ragasztót, majd visszanyomják a Sony Xperia Z kijelzőt, összeszorítva tartják a készüléket és megvárják, hogy meghűljön a ragasztóanyag. Mások átmeneti megoldásként a külső felületre tesznek ragasztót, azt remélve, hogy a készülék ezáltal vízálló marad.

Velünk is előfordult, hogy néhány ügyfél visszahozta az általunk javított készülékét a leváló Sony Xperia Z-kijelzők miatt, azonban idővel tapasztaltuk, hogy egyetemes problémával állunk szemben - külföldi szakportálok és szervizek is rengeteget foglalkoztak a problémával. Éppen ezért utánanéztünk a problémának és sikerült egy olyan ragasztóanyagot beszereznünk, amellyel ez a sokakat égető probléma orvosolhatóvá válik!

Ha problémát észleltél a Sony Xperia Z-ddel kapcsolatban, ne habozz, a hajszárító helyett inkább keresd fel szervizünket, hogy Xperiád újra a maga teljességében munkálkodhasson!

Idén a rózsaszín Sony Xperia Z5 lesz a menő Idén a rózsaszín Sony Xperia Z5 lesz a menő
2016. január 19.
A rózsaszín Sony Xperia Z5 valószínűleg hölgy olvasóink figyelmét keli majd fel, hiszen ez a színösszeállítás a legkevésbé sem mondható az urak kedvencének. Mindettől függetlenül, szerintünk egy kifejezetten impozáns, divatos készülék lesz az új Xperia modell.
Nincsen rózsa tövis nélkül – a Sony egyik legmenőbb telefonjának 6 leggyakoribb hibája Nincsen rózsa tövis nélkül – a Sony egyik legmenőbb telefonjának 6 leggyakoribb hibája
2016. április 28.
Ha te is imádod a Sony felsőkategóriás cuccait, esélyes, hogy a legfrissebb kínálatuk sem okoz majd csalódást! A Sony Xperia Z3 egy egész velejében lenyűgöző modell, mind stílusát mind teljesítményét tekintve.
A 8 leggyakoribb Xperia Z meghibásodás, amelyről vásárlás előtt tudnod kell! A 8 leggyakoribb Xperia Z meghibásodás, amelyről vásárlás előtt tudnod kell!
2017. június 28.
Az okostelefon-háborúk legújabb ütközeteiben a Sony tüzelt először a stílusos, vízálló és erőteljes hardverű Xperia Z-vel. Az 1080p minőségű kijelző, 1,5 GHz négymagos processzor, a képesség arra, hogy magaddal vidd a vízbe.