Leváló Sony Xperia Z kijelzők, vízkárosult vízálló Xperiák, félnetek jó lesz!

2016. május 4. -
Számtalan panasz érkezett már szervizeinkbe azzal kapcsolatban, hogy a Sony Xperia Z készülékek előlapja kissé megemelkedik, aminek következtében leválhat a kijelző. Ez azért is veszélyes, mert a ennek következtében a készülékek vízállósága is veszélybe kerülhet.
Leváló Sony Xperia Z kijelzők, vízkárosult vízálló Xperiák, félnetek jó lesz!

A vásárlók többségénél nem észlelhetőek különösebb gondok ezzel kapcsolatban, azonban akadnak olyanok, akiknél az említett probléma miatt vörösre váltott át a vízhatlansági jelző.

A tapasztalatok szerint ez a probléma leginkább nagy hőségben vagy a telefon erős terhelése esetén alakul ki; ez a két hatás ugyanis olyan szinten felforrósíthatja a készülékeket, hogy az erősnek jóindulattal sem nevezhető gyári ragasztó elenged, ennek következményeképpen könnyedén elválhat a kerettől a Sony Xperia Z kijelzője.

Számos fórumon olvasható, hogy az egyik legnagyobb gond az, hogy sokszor a Sony Xperia szervizek sem tudnak mit kezdeni a komplikációval.

cikk_kep 

Néhányan próbálják a saját kezükbe venni az ügyet; vannak, akik hajszárítóval olvasztják meg a ragasztót, majd visszanyomják a Sony Xperia Z kijelzőt, összeszorítva tartják a készüléket és megvárják, hogy meghűljön a ragasztóanyag. Mások átmeneti megoldásként a külső felületre tesznek ragasztót, azt remélve, hogy a készülék ezáltal vízálló marad.

Velünk is előfordult, hogy néhány ügyfél visszahozta az általunk javított készülékét a leváló Sony Xperia Z-kijelzők miatt, azonban idővel tapasztaltuk, hogy egyetemes problémával állunk szemben - külföldi szakportálok és szervizek is rengeteget foglalkoztak a problémával. Éppen ezért utánanéztünk a problémának és sikerült egy olyan ragasztóanyagot beszereznünk, amellyel ez a sokakat égető probléma orvosolhatóvá válik!

Ha problémát észleltél a Sony Xperia Z-ddel kapcsolatban, ne habozz, a hajszárító helyett inkább keresd fel szervizünket, hogy Xperiád újra a maga teljességében munkálkodhasson!

Tuti tippek gyorsan merülő Sony Xperia Z3-problémákra Tuti tippek gyorsan merülő Sony Xperia Z3-problémákra
2016. április 1.
Feltételezzük, veled is előfordult már, hogy "éppen a legrosszabb pillanatban" merül le a készüléked. Hiába a Sony Xperia akkumulátorok üzemideje az egyik legjobb a piacon, semmi sem tart örökké és idővel ezek is lemerülnek.
A 8 leggyakoribb Xperia Z meghibásodás, amelyről vásárlás előtt tudnod kell! A 8 leggyakoribb Xperia Z meghibásodás, amelyről vásárlás előtt tudnod kell!
2017. június 28.
Az okostelefon-háborúk legújabb ütközeteiben a Sony tüzelt először a stílusos, vízálló és erőteljes hardverű Xperia Z-vel. Az 1080p minőségű kijelző, 1,5 GHz négymagos processzor, a képesség arra, hogy magaddal vidd a vízbe.
A 8 leggyakoribb Z3 Compact meghibásodás és probléma A 8 leggyakoribb Z3 Compact meghibásodás és probléma
2017. április 21.
Az Xperia Z3 Compact egy lenyűgöző csúcskategóriás okostelefon, mely tökéletesen összeegyeztethető a felhasználók azon igényével, hogy kisebb kijelzőmérettel ellátott készüléket birtokoljanak, mindezt az applikációkat és funkciókat érintő kompromisszumok nélkül. A Sony védjegyévé vált dizájn, erőteljes kamera és napjaink legjobb feldolgozó szettje kulcsszerepet játszanak a Z3 esetében.