Luxus iPhone XS tokok, amiktől a pénztárcánk is sokkot kapna

2022.06.27 0 hozzászólás 4127 olvasás
Luxus iPhone XS tokok, amiktől a pénztárcánk is sokkot kapna

Valld be, te is szoktál álmodozni arról, mi mindent tudnál venni néhány „felesleges” millióból, ha véletlenül úgy hozná az élet. Ebben most egy kicsit segíthetünk, mert olyan elképesztő iPhone XS tokokat gyűjtöttünk össze, amik nem csak stílusukkal, de az árukkal is kápráztatják a szemünket…

BRUCEGAO iPhone XS tokok – dzsungelláz és luxus bőr

Nem szeretnénk egyből sokkolni a nagyközönséget, így első körben valódi bőr tokokat mutatunk, amik azért mégsem olyan átlagosak, mint elsőre hangzik. Egyrészt, mert az árak nagyjából 30-100 ezer forint körül mozognak, másrészt nem kevésbé különleges anyagból készültek, mint a strucc, krokodil vagy aligátor bőr (modelltől függően).

krokodil_for_iphone_xs_tok

Költségekben itt még nem lőttünk ki annyira és mivel a gyártó élettartamra szóló minőséget ígér, így akár még bele is férhetne egy „ereszd el a hajam” karácsonyi ajándékozásba egy ilyen kiegészítő. Más kérdés persze, hogy az iPhone XS biztosan nem tart egyetlen felhasználóval sem élete végéig – de legalább piros, rózsaszín vagy akár kék színekben is büszkélkedhetünk a kézzel készült tokokkal.

Gresso iPhone XS tokok – Titán keménység prémium áron

A márka titánium napszemüvegeiről talán már hallottál, de a gyártó fejlesztéseit az Apple telefonoktól sem tagadta meg és egy limitált kollekcióval lepte meg az iPhone XS felhasználókat. El kell ismerni, valóban letisztult formatervezést és tényleges védelmet kap az, aki egy ilyen kiegészítőre beruház – a titánium burkolat nem csak ultrakönnyű, de elég strapabíró is ahhoz, hogy egy nagyobb esést is kibírjon.

titanium_iphone_xs_tok

Ha már készíted is a félretett pénzedet, akkor bizony jó, ha több éves gyűjtögetés eredménye van nálad; a Magnum kollekció bizony már 200 ezer forint felett mozog. Cserébe viszont extra menő dizájnt kaphatsz kétféle színben és különleges mintázattal is.

Louis Vuitton Eye Trunk iPhone XS tok – Nem hiányozhat a ruhatárból

A Gresso által képviselt férfiasabb vonal mellől nem hiányozhatnak a nagy kedvencek a nők számára sem. Árban hasonlóakra számíthat az, aki az ikonikus stílust szeretné az iPhone-ján is viszontlátni, ellenben védelmi szempontból nem lesz annyira meggyőző a kiegészítő.

lv_iphone_xs_tok

Divat szempontból nem lesz vele probléma, a Louis Vuitton márka szinte minden jellegzetességét magán viseli; logót, a valódi bőr anyagot és a szegecseket, amik egy kis csillogást is kölcsönöznek a bumpernek. Mellé pedig légiesen könnyű, hogy a női táskák amúgy is zsúfolt bugyrait ne húzza le jobban.

Gray Alter Ego iPhone XS tok – Semmivel nem tévesztheted össze

Ha nehezen viseled el, hogy az utcán szembe találkozol egy ugyanolyan kiegészítővel, mint ami az iPhone-odon van, akkor a Gray neked alkotta meg az Alter Ego kollekciót - más kérdés persze, hogy ehhez nagyjából felesleges fél millió forintra lesz szükséged.

alter_ego_iphone_xs_tok

Az iPhone XS tokok titánium, acél, arany és aurora verziókban elérhetők, ráadásul utóbbi kettőből mindössze 100 darab eladó. Vagyis elég kis eséllyel tudnál belefutni egy ilyen modellbe. A dizájn egyébként valóban különleges és biztosan nincs hasonló más gyártóknál sem; fekete alapon egy „X” alak fut végig a hátlapon, a típusnak megfelelő színekben.

Caviar limitált kiadású iPhone XS modellek – Az örök uralkodó

Bár az orosz márka nem kifejezetten tokokat, hanem teljes átalakításon résztvett iPhone modelleket kínálnak, ezekből a felsorolásokból egyszer sem hagyjuk ki. Van itt titánium, karbon és gyémánt berakásos verzió is – nagyjából minden, amit a korábban felsorolt iPhone XS tokok tudnak, még exkluzívabb és persze még drágább formát öntve.

caviar_iphone_xs

Egészen pontosan két millió forint közeli formát öntve, ami persze modelltől és a felhasznált anyagoktól függően kisebb, de leginkább nagyobb értékhez is közelíthet. 

 

Ne aggódj, nálunk megfizethető kínálatot találsz és még így sem kell lemondanod a prémium dizjánról. Eredeti Adidas, Guess és többek közt valódi bőr tokok közt is válogathatsz, ha iPhone XS tokot keresel!