A 10 legnépszerűbb okostelefon 2015-ben!

Egy készülék népszerűsége önmagában még nem elegendő a brand sikerességéhez, de vitathatatlanul fontos részét képezi. És ha már a sikerről beszélünk, szeretnénk megragadni az alkalmat és bemutatni a tavalyi év legnépszerűbb okostelefonjait, hiszen mely időpont lehetne erre a legmegfelelőbb, ha nem az év első hónapja, a január?
A 10 legnépszerűbb okostelefon 2015-ben!

A rangsorolás alapjai

Általában véve az okostelefonok top 10-es listájára középkategóriás készülékek kerülnek fel, köszönhetően annak, hogy ezek a készülékek produkálják az adott év legmagasabb eladási számait. Az itt olvasható lista azonban nem elsősorban az eladási statisztikák, sokkal inkább a felhasználói vélemények és az okostelefon-guruk tesztjei alapján készült.

Szeretnénk leszögezni, hogy a lista nem feltétlenül objektív szakértői vélemények alapján íródott, így mindenki kezelje helyén az alábbiakban ismertetett népszerűségi sorrendet!

2015 legnépszerűbb okostelefonjai

Számunkra nem okozott nagy meglepetést, hogy a tavalyi év legnépszerűbb okostelefonja a Sony Xperia Z5 Premium volt, köszönhetően többek között a rendkívül mutatós 4K felbontású kijelzőjének.

Apró meglepetésként szolgált azonban, hogy a Samsung Galaxy Note 4 a második helyen futott be, legyőzve az negyedik helyen célba érő Note 5-öt. Ez a szokatlan helycsere valószínűleg a Galaxy Note 5 akkumulátor gyengébb teljesítményének köszönhető.

A két Samsung phablet között helyezkedik el a Magyarországon egyelőre kevésbé ismert OnePlus 2, mely véleményünk szerint egy kicsit erősebb marketinggel könnyedén végezhetett volna akár a második helyen is.

Az ötödik helyen a Sony Xperia Z5 - nem összetévesztendő a Z5 Premiummal - zárt, mely bár rendkívül népszerű a felhasználók és a vásárlók körében egyaránt, mégsem tudott feljebb kerülni a ranglétrán. Ár-érték arányát tekintve azonban kifejezetten jó választásnak minősül a telefon.

gsmarena_002

(Forrás: GSMARENA)

A tízes lista második fele a következőképpen alakul: LG G4 a hatodik helyen, mögötte szorosan a Samsung Galaxy S6 következik, őket pedig a Huawei Nexus 6P, a Sony Xperia Z3 és az iPhone 6s követi. Az Apple lemaradása akár meglepő is lehet, de figyelembe kell vennünk, hogy a megkérdezett felhasználók nem feltétlenül lelkesednek az eladási számokban egyébként elképesztő mutatókkal bíró iPhone-ok iránt. Az Android és az Apple felhasználók közti vitahelyzetről azonban talán egy ebben a témában íródott bejegyzés hasábjain lenne érdemes elidőzni.

A legnépszerűbb tokok a legnépszerűbb okostelefonokra

A specifikus Android és iOS okostelefon kiegészítőket értékesítő üzletekben a fent említett készülékekhez számos praktikus és egyedi kiegészítőt vásárolhattok. Amennyiben tehát ezen népszerű készülékek valamelyikével rendelkezel, külön szerencse, hogy nagy eséllyel találsz valamilyen praktikus és divatos kiegészítőt okostelefonodra!

A dobogós Samsung Galaxy Note 4 okostelefon kiegészítők listáját ide kattintva találjátok, a méltán népszerű LG G4 okostelefon kiegészítők pedig ezen a linken érhetők el. A 2015-ös év egyik legnagyobb durranása volt a Samsung Galaxy S6, ennek megfelelően az ezzel a modellel kompatibilis kiegészítőket is megtalálhatod kínálatunkban.

Sajnálatos módon a fent említett lista Sony típusai közül egyelőre csak Xperia Z3 kiegészítőket tartunk raktáron, azonban a közeljövőben ez bármikor változhat, ezért érdemes időnként egy-egy pillantást vetni webshopunkra! Az elképesztő eladási számokat produkáló iPhone 6s kiegészítőket pedig ezen a linken tekinthetitek meg.

A cikk a GSMARENA vonatkozó bejegyzése alapján készült!

Mennyibe kerül egy iPhone 6s kijelző javítása és miért? Mennyibe kerül egy iPhone 6s kijelző javítása és miért?
2016. június 6.
Erre a kérdésre több válasz is adható és leginkább attól függ, hogy mennyi pénzt ér meg neked a minőség, illetve mennyi időt vagy hajlandó várni arra, hogy a készüléked ismét régi fényében pompázzon. Itt megtalálsz minden olyan információt, amit a témával kapcsolatban tudnod kell.
Felkészültél? Erre az iPhone 6/6s hibára számíthatsz heteken belül Felkészültél? Erre az iPhone 6/6s hibára számíthatsz heteken belül
2018. október 18.
Nem csodálkoznék, ha a készüléked már átesett volna az eltéveszthetetlen tüneteken – nem bírja melletted energiával, a semmiből leáll vagy újraindul. Bizony, ezeken a fázisokon minden iPhone 6 átesik ebben az időszakban, pont úgy, mint ahogy a kisgyerekek a bárányhimlőn.
Mi van meg az iPhone 6s-ben, amit az SE-től nem kapsz meg? Mi van meg az iPhone 6s-ben, amit az SE-től nem kapsz meg?
2016. augusztus 16.
Az Apple legutóbb bemutatott modellje, az iPhone SE nagyjából ugyanazt képes nyújtani, mint az iPhone korábban megjelent 6s készülékei. Az általános konszenzus az, hogy az iPhone SE a 6s egy olcsóbb és kisebb méretű megfelelője.