Evutec AERGO Ballistic iPhone X tok iPhone X

9.990,- Ft
Válassz típust!
Black
Red
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Kisebb sérülések, karcolások ellen ma már sok kiegészítő véd, de az Evutec AERGO ütésálló iPhone X tok a komolyabb megpróbáltatásoknak is ellen fog állni. A gyártó a tőle megszokott innovatív szemléletmódban egy olyan kiegészítőt alkotott, aminek minden részlete a telefonod védelmét szolgálja.

Az ergonomikus kialakítás és a belső mintázat a pontos illeszkedést és a tökéletes tapadást biztosítja. A kiegészítő belsejében lévő minta ráadásul a karcálló iPhone X tok még hatékonyabb ütéselnyelését is segíti. Nem kell aggódnod, ha hajlamos vagy leejteni a készüléked, az EVUTEC kifejezetten az ilyen kihívások miatt fejlesztette ki az EVUSOFT anyagot, ami a komolyabb rezgési energiákat is képes elnyelni.

Annak érdekében, hogy telefonod az autódban is biztonságban legyen, az AERGO Ballistic iPhone X tok hátlapjába egy beépített mágnes került.

Még ennél is jobb hír, hogy a kiegészítőhöz egy autós tartó is jár, így erre már biztosan nem kell külön költened.

  • Ergonomikus felépítés a tökéletes illeszkedéshez
  • Ütésálló anyaghasználat és belső mintázat
  • Beépített mágnes a hátlapon
  • Kompatibilis: iPhone X