Guess Iridescent iPhone X tok iPhone X

10.990,- Ft
Válassz típust!
Gold
Rose Gold
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

A Guess iPhone tokok egyöntetűen a női vásárlóink kedvencei közé tartoznak. A márkára jellemző színek és formák rögtön megragadják a figyelmüket, és el sem engedik azt többé. A gyártó kiegészítői általában kirívóbb megjelenésűek, az Iridescent iPhone X tokot egy lélegzetvételnyi visszafogottság és elegancia ötvözi, amely lehetőséget nyújt a hasonló természetű lányoknak is megtalálni szeretett kiegészítőiket.

Az aranyszínben pompázó ultra puha és könnyű szilikon iPhone X tok kecsességét imádni fogod! Szexin és magabiztosan tapad a készülékedre, illeszkedve ezzel a készüléked karcsú megjelenéséhez. Ha ebben a tokban ejted majd le a telefonod, biztosan nem borítják el a ronda karcolódások, ha pedig kijelzővédő üvegfóliát is használsz mellé, a kijelzőnek sem eshet baja. Ráadásul a Guess tokján nem maradnak meg az ujjlenyomatok, nem kell majd minden percben törölgetned, tisztítanod.

  • Kiváló minőségű műbőr iPhone X tok
  • Extra karcsú kivitel, tökéletes tapadás, kényelmes viselet
  • Karcálló és ütésálló iPhone tok
  • Könnyen felhelyezhető
  • Kompatibilis: iPhone X