Huawei P9 Lite (2017) akkumulátor csere 11.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Egy gyorsan lemerülő akkumulátor, legrosszabbkor kikapcsoló telefon könnyedén tönkre teheti a felhasználók idegrendszerét. Kíméld meg magad az efféle problémáktól a Smart Clinic segítségével. Kattints a részletekért.

A Huawei P9 Lite (2017) akkumulátor meghibásodásának jelei

  • Az elöregedő akkumulátorra abban az esetben tudsz következtetni, ha a telefonodat már legalább 1 éve használod.
  • Mivel az üzemidő használattól függően konstans csökken, így azt szoktuk ajánlani, akkor érdemes cserélni, ha a telefon már egy fél napig sem bírja egy feltöltéssel.
  • A gyorsan merülő telefon nem biztos, hogy akkumulátor hibás, lehet hogy csak egy szoftver ragadt be a háttérben.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

A Huawei P9 Lite (2017) egy 3000 mAh akkumulátort építünk, amivel a következő 1-2 évben nem lesz problémád. Naponta egyszer kell majd csak tölteni a telefonod, akár intenzív használat mellett is.

Miért válasszalak titeket?

  • Sokszor hallottunk már panaszt különböző szervizekre, akiknek a beépített akkumulátoraik 3-6 hónap után felmondták a szolgálatot. Beszállítóinkat jól ismerjük, csak olyan alkatrészeket rendelünk, amelyek hosszú ideig kiszolgálják ügyfeleinket.
  • A Huawei telefonok kényes alkatrészekből épülnek fel, elég egy-két óvatlan mozdulat a szerviz során a totálkárhoz. Szervizeseink tapasztaltak, több száz készüléket javítottak már, ismerik a csere kihívásait.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10