Incipio Feather iPhone X tok iPhone X

8.990,- Ft
Válassz típust!
Blue
Champagne
Fekete
Jade
Rose Gold
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Amikor először tartod a kezedben az iPhone X-et, biztosan meglepődsz azon, mennyire újat alkotott az Apple. Viszont amikor leteszed az asztalra, egyből eszedbe jut majd egy régi érzés is. Feltéve, ha volt iPhone 4, vagy iPhone 4s készüléked, mert bizony mind a három telefonnak üveg a hátlapja. Mi az üvegborítású hátlap nagy előnye? Luxus érzetet ad. Mi a legnagyobb hátránya? Rendkívül könnyen törik és karcolódik. Hiába mondja az Apple, hogy erősebb az üveg, több iPhone X megfordult már nálunk hátlap csere miatt. A szervizelés költsége pedig nem a legolcsóbb, az is tény.

Ennek kiküszöbölésére választhatsz az ütésálló iPhone X tokok közül, amelyekből szép számmal találhatsz üzleteink polcain, vagy akár webshopunkon. Az Incipio Feather iPhone X tokot akkor ajánljuk, hogy nem dobálod a készüléked, viszonylag biztonságban van nálad és leginkább a karcolódástól, horzsolódástól szeretnéd védeni. Megjelenésre hozza az elegáns, visszafogott stílust, minőségre pedig az Apple nyomdokaiba lép.