iOttie Easy One Touch 4 Wireless Qi Fast-Charging Car Mount Smartphones

19.990,- Ft
Válassz típust!
Fekete
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Te sem éred már be egy „egyszerű” autós tartóval, ami pont annyi funkciót lát el, mint ami a nevéből adódik? Próbáld ki az iOttie legfrissebb termékét, ami a bivalyerős tartáson túl vezeték nélküli töltés lehetőséggel is rendelkezik. Az Easy One Touch 4 kiegészítőjét elhelyezheted a műszerfalon vagy akár a szélvédőn is, te döntöd el, neked hogy kényelmesebb.

Az egyszerű használat mellé erős védelem is társul. A beépített zselépárna biztos pozícióban tartja az autós tartót, míg az állítható teleszkópos kar a még egyszerűbb használatot segíti elő. Ha félsz attól, hogy az oldalsó karok nem nyújtanak 100%-os biztonságot készülékednek, az extraként kialakított alsó talpazat már kétségkívül meg fog győzni.

Annak érdekében, hogy telefonod ne melegedjen túl töltés közben sem, a kiegészítő hátsó részébe szellőzőnyílások kerültek, ami a levegő folyamatos keringését eredményezi. Ahogy ez is, úgy az iOttie autós tartó minden részlete úgy épül fel, hogy maximális komfortérzet mellett teljen el a vezetéssel töltött időd.

  • Teleszkópos kar a tökéletes rálátás érdekében
  • Qi vezeték nélküli gyorstöltés funkció
  • Eltávolítható tartó talapzat – nagyobb kompatibilitás
  • A zselépárnák extra erős tartást biztosítanak
  • Kompatibilis: a legtöbb okostelefonnal