G3 mini kijelző csere 39.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A képernyő foltosodása, a pixel hibák megjelenése, vagy épp a hajszálkarcolódások mind-mind arra utalnak, hogy idővel elengedhetetlenné válik a kijelző cseréje! Ne várj sokat, hiszen egy erősen törött kijelző felsértheti akár az ujjaidat is!

A cserélendő G3 mini kijelző LCD + touch

A G3 mini kijelzője 720*1280-as felbontású, a színei rendben vannak, a belátási szögeivel sincs semmi probléma, ráadásul a fényereje is jó, napon is lehet használni. Az üvege viszont könnyen sérülékeny, nem védi komolyabban semmi, így fokozott veszélynek van kitéve.

Legjobb megoldás a képernyő védelmére egy kijelzővédő üvegfólia beszerzése, ami felfogja helyette a karcolódásokat és ütéseket. A karcolódások nem követelik meg, hogy elhozd a szervizünkbe a készüléked, de azzal jobb, ha tisztában vagy, hogy egy esetleges értékesítés során nagyot csökkent az értékéből a készüléknek.

A G3 mini kijelző LCD + touch csere menete

A készüléket kikapcsoljuk, majd lepattintjuk a hátlapját. A belső alkatrészeket tartó fedőpanelt kicsavarozzuk, majd kiemeljük. Ezután kicsúsztatjuk a SIM-kártyát és az akkumulátorától is megszabadítjuk a készüléket.

Az alaplapot további réteg fedi, így azt is el kell távolítanunk. Ezután lecsatlakoztatjuk az alaplaphoz csatlakozó szalagkábeleket, majd ezt az alkatrészt is kiemeljük. A hátoldalára fektetve a készüléket felmelegítjük az előlapját, a ragasztóanyag feloldásáig. Miután elengedett eltávolíthatjuk, majd újat a helyére illesztve összeépíthetjük a telefont. A munkafolyamat végén leteszteljük a készüléket.

Pro tipp

  • A kijelző domborodását okozhatja az akkumulátor meghibásodása is.
  • Szerviznehézségi szint: 5/10