Mybat Micro USB Car Charger Smartphones

1.490,- Ft
2.490,- Ft
Válassz típust!
Fekete
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Az okostelefonok a hosszabb/rövidebb utazásaid során is komoly segítséget nyújthatnak neked. Ha nem ismersz egy várost, ahova éppen indulsz, vagy egyszerűen úgy érzed, hogy nem jól tájékozódsz, jól jöhet a telefon GPS alkalmazása. Azonban ezek az alkalmazások rengeteg energiát emésztenek, és akár egy fél nap alatt is elfogyaszthatják a telefonod életerejét.

A Mybat Micro USB autós töltő megfelelő választás számodra, ha megbízható, minőségi töltőt keresel, korrekt áron. A kiegészítőt egyszerű használat jellemzi, csak bedugod az autód szivargyújtójába, és rácsatlakoztathatod a tölteni kívánt eszközt. Kompakt méretének köszönhetően két utazás között akár a zsebedbe, akár a táskádba is elteheted. Rugalmas kábele elég hosszúra nyúlik ahhoz, hogy az autó bármelyik részén kényelmesen használd a készüléked töltés közben is.

Ne felejtsd el, hogy vezetés közben a telefont a kezedben tartani nem csak kényelmetlen, hanem szabály ellenes is. Éppen ezért nem árt beszerezned egy autós tartót a töltő mellé, ha vezetés közben is ki szeretnéd használni a telefonod képességeit.

  • Kompakt méret, könnyű használhatóság jellemzi
  • Minőségi, visszafogott kialakítás 
  • Kompatibilis: bármely Micro USB csatlakozóval rendelkező készülékkel
  • Rugalmas, hosszú kábel