Lumia 635 akkumulátor csere 9.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Amennyiben a Nokia Lumia 635 akkumulátora meghibásodik, a következő hibajeleket tapasztalhatjuk: a készülék alacsony töltöttségi szinten (10-30%) lemerül, illetve ennél nagyobb töltöttséget nem is tud felvenni. Ha a készülék csak hálózati adapterre vagy USB-n keresztül számítógépre csatlakoztatva üzemel, Nokia Lumia 635 készülékünk akkumulátorát cserélnünk kell!

A Nokia Lumia 635 megjelenésekor Magyarországon az első okostelefonok között volt, amely 4G modemmel felszerelve üzemel. Ez felvetette a kérdést, vajon a megnövekedett igénybevétel mennyire fogja lekötni a Nokia Lumia 635 akkumulátorának kapacitását. A válasz, - legalábbis a gyártó szerint - semennyire. A Nokia egy 1830 mAh-ás akumulátort szerelt a Lumia 635-be, ami egyébként nagyjából egy  napi töltés nélküli használatot biztosít a készüléknek.

A cserélendő Nokia Lumia 635 akkumulátor

Az, hogy idővel - általában 1,5-2 év elteltével - a Nokia Lumia 635 akkumulátorának teljesítménye csökken, teljesen normálisnak nevezhető folyamat. A Nokia Lumia 635 akkumulátor cseréje abban az esetben válik feltétlenül szükségessé, ha készülékünk fél napot sem bír ki töltés nélkül, illetve 10-30%-os töltöttségi szinten újraindul vagy kikapcsol. További Nokia Lumia 635 akkumulátor hibajel, ha a készülék kizárólag hálózati adapterre vagy számítógépre csatlakoztatva üzemel.

A szerelés menete

A Nokia Lumia 635 akkumulátor szerelési szempontból az egyszerűbb kategóriákba tartozik. A szerelés első lépése, hogy kikapcsoljuk a készüléket, majd ezt követően egy arra alkalmas műanyag eszközzel óvatosan lepattintjuk a Nokia Lumia 635 hátlapját. Ezt követően pedig újra cserélhetjük a meghibásodott Nokia Lumia 635 akkumulátort.

Pro tipp

  • Amennyiben biztosak szeretnénk lenni abban, hogy az újonnan beszerelt Nokia Lumia 635 akkumulátor megfelelő minőséget képvisel, érdemes azt szervizünkben kicseréltetni.
  • Szerviznehézségi szint: 2/10