Peli Voyager iPhone 8/7 tok iPhone 8, iPhone 7

7.990,- Ft
11.990,- Ft
Válassz típust!
Clear/Grey
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Kiemelten figyelned kell telefonod védelmére, ha az egyaránt az életed és a munkád része is. Egy-egy ügyetlenebb mozdulat következtében olyan súlyos károk keletkezhetnek rajta, aminek a szervizelése több napot is igénybe vehet, így ha valóban fontos számodra a készülék, érdemes az egyik legerősebb tokkal felruháznod.

A Peli gyártó múltja garancia a minőségre. 35 éve vannak jelen a piacon, azóta készítenek különböző tudományos berendezésekre védelmi eszközöket, amelyeket a legzordabb körülmények közé terveztek.

A Voyagert természetesen nem csak emiatt ajánljuk. Négy rétegből felépülő polikarbonát váza, és energiaelnyelő képessége kimagaslóan erős a mezőnyből. A toknak nem jelent akadályt egy-egy nagyobb zuhanás sem, könnyedén megvédi majd a készüléked, így akár sportolás közben is bátran magadnál tarthatod.

Mivel a legtöbb iPhone tok nem védi a telefon kijelzőjét, így erősen ajánlott beszerezni a tok mellé egy kijelzővédő üvegfóliát is.

  • 4 rétegű erős, polikarbonát váz
  • Külső rétege csepp- és porálló
  • Slim kialakítás, puha tapintású, könnyen kézben tartható
  • Pontos illeszkedés, tökéletes kivágások
  • Kompatibilis: iPhone 8/7