RedPepper XLF Waterproof Shockproof iPhone 8/7 tok iPhone 8, iPhone 7

13.990,- Ft
Válassz típust!
Fekete
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Az iPhone 8/7 és iPhone 8/7 Plus cseppálló és vízlepergető besorolású, amit gyakran összekevernek a teljes vízállósággal. Az iPhone-ba épített védelmi rendszer annyira véd, hogy túlélje a készüléked, ha véletlenül egy kisebb tócsába ejted, esetleg egy nagyobb eső közben telefonálnál vele. Azonban egy komolyabb merítés ellen már egyáltalán nem hatásos.

Ha víz alatt fényképeznél, videóznál, vagy csak nem szeretnéd kint hagyni a strandon az ismeretlen emberek között a készüléked, ajánlott beszerezned a RedPepper vízálló iPhone 8/7 tokot! A tok tökéletesen elzárja a külvilágtól a telefonod, így bátran magaddal viheted akár mélyebb vízbe is. A 360°-os védelme olyannyira nem jelent akadályt a telefon használatában, hogy még az ujjlenyomatodat is könnyedén átengedi. 

Utazásaid, kalandjaid során érdemes a készüléked mellé egy remek minőségű iOttie szelfibotot is beszerezned, hogy méltóképpen megörökítsd az emlékeidet.

  • 2 méterig tökéletesen vízálló
  • Megerősített élei extra védelmet jelentenek az ütésekkel szemben is
  • Kristálytiszta, anti-reflektív optikai lencse
  • Támogatja az ujjlenyomat olvasó funkciót
  • Kompatibilis: iPhone 8/7