Galaxy Note 3 kijelző csere 59.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A Samsung Galaxy Note 3 kijelzője két részből áll, az érintő üvegből, illetve az LCD-ből. Az alkatrész általában különböző mechanikai behatások (leejtés, ütődés) során sérül. Ilyenkor az érintőüveg betörik és az esetek többségében az LCD kijelző sértetlen marad. Ritkábban ugyan, de előfordulhat ennek fordítottja is. Sajnos minden esetben a teljes kijelző cseréje szükséges.

A 2013-ban megjelent harmadik generációs "táblafon" 1920 x 1080 felbontású, 5,7"-os Samsung Galaxy Note 3 kijelzővel rendelkezik. A készülék érdekessége, hogy a Samsung első okosórájával, a Galaxy Gear nevű eszközzel együtt mutatták be. A Samsung Galaxy Note 3 kijelző nagysága miatt könnyen sérülhet.

A cserélendő Samsung Galaxy Note 3 kijelző

Ha készülékünket leejtjük vagy valamilyen erősebb ütés éri, megtörténhet, hogy összetörik az érintőüveg, vagy az LCD sérül meg - bár az LCD sérülése általában inkább erősebb nyomás hatására következik be. Amennyiben telefonunk ilyen vagy hasonló jellegű baleset áldozatául esik, a Samsung Galaxy Note 3 kijelző cseréjére van szükség. Sok esetben találkozhatunk olyan jellegű információkkal, miszerint nem mindegy, hogy gyári vagy utángyártott alkatrészt használunk a csere során. Az igazság az, hogy gyári kijelzőt kizárólag a készülék vásárlásakor kapunk, minden csere során utángyártott kijelző kerül Samsung Galaxy Note 3 vagy más típusú készülékünkbe. Arra azonban érdemes odafigyelnünk, hogy az utángyártott Samsung Galaxy Note 3 akkumulátor minősége megfelelő legyen, az alkatrész ellenőrizhető gyártótól, illetve forgalmazótól származzon, máskülönben nagyobb károkat is okozhat készülékünkben.

A szerelés menete

Először is óvatosan lepattintjuk a Samsung Galaxy Note 3 hátlapját. Ezt követően kivesszük a készülék akkumulátorát, majd a hátlapi keretet csavarozzuk le a készülékről. Ezek után eltávolítjuk a Samsung Galaxy Note 3 alaplapját és annak jack csatlakozóját, valamint vibramotorját is. Végül a micro USB port eltávolítását követően eltávolítható válik a cserélni kívánt Samsung Galaxy Note 3 kijelzője.

Pro tipp

  • Kerüljük a bizonytalan forrásból beszerezhető Samsung Galaxy Note 3 kijelzőket!
  • Amennyiben nem rendelkezünk szervizes tapasztalattal, ne kezdjünk neki a házi barkácsolásnak!
  • Szerviznehézségi faktor: 6/10