A gyártó a világ egyik legnagyobb elektronikai cégének egyike. A különböző háztartási gépek, fényképezők, kamerák, médialejátszók és adathordozók mellett minőségi mobiltelefonok és táblagépek gyártását és forgalmazását végzik. Samsung Galaxy szervizeinkben az okostelefonok széleskörű, azonnali javítását végezzük. A Galaxy telefonok javítása leggyakrabban a kijelző, illetve az akkumulátor cseréjéből áll. A készülékek beázás következtében meghibásodhatnak, ilyenkor ultrahangos tisztítás oldhatja meg a problémát. A Samsung Galaxy javítását látványszervizeinkben garanciával végezzük el.

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Szervizpontok


Samsung szerviz árlista

(válassza ki készüléke típusát)


Miért válasszon minket?

Pontokba szedtük azokat az előnyöket, amelyekkel sokkal jobb szolgáltatást nyújtunk Önnek konkurenseinknél


  • Több, mint 6 éve az ügyfeleinkért vagyunk, hosszú távon számíthatnak ránk.
  • Nem csak javításokat végzünk, hanem mindig ajánlunk olyan kiegészítőket, tartozékokat, amivel elkerülhetőek a további problémák.
  • Referenciáink között több nagy multi cég megtalálható, csak úgy a kisebb vállalkozások is.
  • Több hazai szerviz hozza hozzánk a bonyolultabb javításokat, amiket ők nem tudnak elvégezni ügyfeleiknek. Így nagy esélye van annak, hogy az Ön készüléke is nálunk javult meg.
  • Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 91,9%-a nyilatkozta azt, hogy többet kapott tőlünk, mint amire előzetesen számított.
  • Mi nem fogjuk azt hazudni, hogy gyári alkatrészt építünk be, ha az utángyártott. Ezzel kapcsolatban információkkal minden ügyfélszolgálatos kollégánk az Önök rendelkezésére állnak.

Rólunk mondták ügyfeleink