UAG Plasma Huawei P10 tok Huawei P10

10.990,- Ft
Válassz típust!
Ash/Black
Ice/Black
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Válaszd az UAG Plasma Huawei P10 tokját, ha úgy érzed, melletted a készülékednek minden nap egy újabb kihívás! Az UAG gyártó kifejezetten az extrém helyzetekre készíti termékeit, felkészülve a valóban meredek helyzetekre!

Egy rosszul készített tok zavarhatja a kamerákat, a töltési csatlakozót, így ellehetetlenítve benne a telefon használatát. Az UAG Plasma tökéletes kivágásai egyik kamerát sem zavarják, és remek hozzáférést engednek a készülékedhez. A Plasma méreteire sem lehet okunk panaszra, tudásához viszonyítva egyáltalán nem vastag tok. Emellett megtalálható rajta az UAG-ra jellemző egyedi, félreismerhetetlen design, amely kiemeli a készüléked a visszafogott, már-már unalmas mintázatból.

Extra védelmet nyújt a készülékednek a Spigen különleges telefontartó gyűrűje! Ennek használatával sohasem fog kiesni a kezedből a készülék!

  • Extra erős, ütésálló Huawei P10 tok
  • Pehelykönnyű szerkezet, erős tartás
  • Csúszásmentes felület
  • Katonai törésteszteknek alávetett
  • Kompatibilis: Huawei P10