UAG Trooper iPhone X tok iPhone X

11.990,- Ft
Válassz típust!
Black/Silver Logo
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Indítsunk egy rossz hírrel. Nem fogod tudni megvédeni a telefonod, bármennyire is vigyázol rá. Nem fogod tudni elkerülni, hogy véletlenül leejtsd, vagy ne pottyanjon ki a zsebedből. Ezért nem az a dolgod, hogy ezeket megpróbáld megelőzni, az a dolgod, hogy a leejtés során előforduló károkat a minimálisra csökkentsd.

A károk elkerülése érdekében pedig legjobb esélyed az UAG Trooper ütésálló iPhone X tok, amit az életed minden részén használhatsz. Kialakításából adódóan sportolás közben is nyugodtan a zsebedben hagyhatod a készüléked, ha kiesik egy-két nagyobb ugrásnál, semmi baja sem lesz.

A beépített kártyatartója és visszafogott megjelenése az átlagos mindennapok túlélésére szolgál. Ha csak leugranál a boltba, vagy elmennél kocogni a Duna-partra, csúsztasd a tokba a legfontosabb irataidat, kártyáidat, hagyd otthon a kényelmetlenül nehéz pénztárcád, és indulj útnak!

  • Vezeték nélküli töltés kompatibilis
  • Kemény külső az ütések ellen, lágy belső a karcolódásokkal szemben
  • Katonai törésteszteken átesett és megfelelt kiegészítő
  • A kijelző épsége megőrzésének érdekében kötelező a tok mellé egy karcálló üvegfóliát használni! 
  • Kompatibilis: iPhone X