Apple Watch (S7000) akkumulátor csere 24.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az Apple Watch (S7000) akkumulátorának cseréjére abban az esetben van szükség, ha a készüléked az utóbbi időben sokkal gyorsabban merül a megszokottnál. Ilyenkor az akkumulátor felpúposodhat, így érdemes minél hamarabb szervizünkbe hoznod a készüléked.

A cserélendő Apple Watch (S7000) akkumulátor

Az Apple Watch átlagos használat mellett egy teljes napon keresztül tud ébren maradni, azaz este már igényli a töltést. Habár az akkumulátor mérete erősen korlátozott, a kijelzője sem nagy, ennek köszönhető a viszonylag jó üzemidő.

Cserére abban az esetben hozd, ha az óra üzemideje rohamosan csökken. A lítium-ion akkmulátorok legrosszabb tulajdonsága, hogy élettartamuk utolsó ciklusában felpúposodnak, ezzel a belső alkatrészekben is kárt tehetnek. Ha úgy érzed púposodik a kijelzője a készülékednek, ajánlott minél hamarabb szervizünkbe hoznod. Az akkumulátor cseréjét tapasztalt kollégáink végzik el, gyári minőségű alkatrésszel pótolják a régit.

Az Apple Watch (S7000) akkumulátor csere menete

Az Apple Watch akkumulátorának eltávolításához szükséges előbb a kijelzőt is leválasztani. Ezért kikapcsoljuk a készüléket, majd melegítés alá vonjuk a kijelzőt, hogy leválasztás közben ne törjön. A kis alkatrészekben nagyon könnyű kárt okozni, így azt ajánljuk, csak akkor vágj bele, ha tökéletesen pontosan ismered az alkatrészek elhelyezkedését és a szervizelés technikáját.

A kijelzőt oldalra döntjük, majd leválasztjuk a szalagkábeleket az alaplapról. Ezután hozzáférünk az akkumulátorhoz, amit a leválasztása után csipesszel kiemelünk, ügyelve arra, hogy a belső alkatrészekben ne tegyünk kárt. Az akkumulátor helyére újat illesztünk, végül feltöltjük és lemerítjük az órát, hogy megbizonyosodjunk arról, tökéletesen működik az alkatrész.

Pro tipp

  • Üzletünkben remek termékek várnak arra, hogy megismerd őket. Az iOttie Omnibolt dokkolójának segítségével egyszerre töltheted a telefonod és az okosórád is.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10