Apple Watch (Series1) akkumulátor csere 24.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az Apple Watch (Series1) akkumulátor cseréjét abban az esetben kell elvégezni, ha a készüléked üzemideje az utóbbi időben rohamosan csökkent. Mivel egy meghibásodott akkumulátor felpúposodhat, így érdemes minél hamarabb szervizünkbe hoznod, ahol gyári minőségű akkumulátorral pótoljuk a régit.

A cserélendő Apple Watch (Series1) akkumulátor

Az Apple Watch (Series1) akkumulátora mondhatni az egész készüléket elfoglalja. Ahogy az okostelefonoknál megszokhattuk, az okosóra esetében is ez tölti ki a legnagyobb helyet. Ennek ellenére csupán egy napon keresztül képes működni az óra, a nap végén rendszerint töltésre szorul.

Az akkumulátor hibásodásának egyértelmű jele, ha az üzemidő rohamosan csökken, de előfordulhat, hogy az óra váratlanul kikapcsol és csak töltőre helyezve kapcsol be. A lítium ion akkumulátorok elhasználódása során felpúposodnak, ezzel veszélyt jelent a mellette elhelyezkedő belső alkatrészekre. Ha az óra kijelzője elemelkedett a kerettől, azonnal végre kell hajtani az akkumulátor cseréjét. Szervizünkben rövid idő alatt pótoljuk gyári minőségű alkatrésszel az okosórát.

Az Apple Watch (Series1) akkumulátor csere menete

A szervizelés hasonlít az okostelefonoknál megszokott szerelésre, jelen esetben is a legelső lépésben a kijelzőt kell eltávolítanunk. Az óra méretéből adódóan nehezebb vele dolgozni, a kisebb alkatrészek nagyobb precizitást és magabiztosabb kezeket igényelnek.

Melegítőpadra helyezzük a készüléket és várunk, ameddig a kijelző alatti ragasztóanyag felold, majd pengetők segítségével lepattintjuk a keretről. Ezután leválasztjuk a három szalagkábelt, ezzel eljutva az akkumulátorig, Az akkumulátor kipattintásakor hatványozottan kell figyelni, mivel ragasztották, így könnyen nem lehet eltávolítani. Azonban, ha egy millimétert is megcsúszik a kezünk, végzetes hibát okozhatunk a készülékben. Ha sikerült eltávolítani, helyére újat illesztünk.

Pro tipp

  • Üzletünkben nem csak szervizeléssel foglalkozunk, folyamatosan keressük az aktuálisan elérhető innovatív és hasznos kiegészítőket is. Így találtunk rá az iOttie Omnibolt okosóra és iPhone töltőjére, mely nem csak hasznos, de rendkívül elegáns termék is.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10