Apple Watch (Series2) akkumulátor csere 24.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az Apple Watch akkumulátor cseréje oldja meg a problémát, ha a készüléked a megszokottnál gyorsabban merül. Az elhasználódott akkumulátor felpúposodhat, így cseréje minél hamarabb ajánlott. Szervizünkben gyorsan és megbízható munkával végezzük cseréjét.

A cserélendő Apple Watch (Series2) akkumulátor

Az Apple érezhetően harcolt a minél jobb üzemidőért, ezért az okosórájába egy méretes, szinte az egész házat betöltő akkumulátort épített. Ennek megfelelően az óra egy napon keresztül képes üzemelni, de intenzív használat során estére már mindenképpen töltőre kell helyezni.

Az akkumulátorának meghibásodására egyértelmű mutató jel, ha az Apple Watch a megszokottnál sokkal hamarabb lemerül, esetenként minden előjel nélkül kikapcsol. Az akkumulátor felpúposodhat, ami a kijelző kilökésével és belső alkatrészek roncsolódásával járhat, ezért minél hamarabb szükséges a cseréje. Szervizünkben rövid időn belül vállaljuk a meghibásodott készülék javítását, az akkumulátorát egy gyári minőségű új alkatrészre cseréljük.

Az Apple Watch (Series2) akkumulátor csere menete

Ahogy az iPhone-nál már megszokhattuk, az Apple Watch szerelésének is az első lépése a kijelző lebontása. A méretéből adódóan ez nehezebb, mint az iPhone-nál, hiszen a kisebb óra precízebb mozdulatokat igényel. Miután felmelegítjük a kijelzőt és leválasztjuk a szalagkábeleket, eljutunk az akkumulátorig.

Természetesen lecsatlakoztatjuk a meghibásodott alkatrészt. Ezután ki kell emelnünk a házból, ami nehézkes, mivel a biztos tapadás érdekében ragasztották az alját. Finom, de mégis erőteljes mozdulatokkal elválasztjuk a hátlaptól az akkumulátort figyelve arra, hogy a belső alkatrészekben ne tegyünk kárt. Ezután összeépítjük az immár új akkumulátorral rendelkező okosórát.

Pro tipp

  • Ha beújítanál egy jobb és praktikusabb töltőt, az iOttie Omnibolt Apple Watch és iPhone töltőjét javasoljuk. Ezzel nem csak egyszerre tudod tölteni a számodra legfontosabb eszközöket, de egy irodaasztalon is rendkívül jól mutat.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10