iPad 3 Wi-Fi/Bluetooth antenna csere 13.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A készülék WI-FI és Bluetooth antennája segít abban, hogy az iPad 3 rátaláljon a közelben található lehetséges, kapcsolódásképes Bluetooth eszközökre és stabilan fogható WI-FI hálózatokra. Az iPad 3 WI-FI és Bluethoot antennájának sérülésére és cseréjére utalhat, ha a tablet eldobálja vagy nem is tud csatlakozni az elérhető hálózatokhoz.

A cserélendő iPad 3 WI-FI és Bluetooth antenna

A készülék Bluetooth és WI-FI antennájának sérülései, valamint funkcióvesztése leggyakrabban három okból következnek be. A funkcióvesztés könnyen észrevehető abból, ha a készülék nem képes megtalálni olyan Bluetooth eszközöket és WI-FI hálózatokat, amelyeket viszont más tabletek vagy telefonon érzékelnek, vagy ha érzékeli, akkor is csak kevés jelet vesz, pedig a jelerősségnek maximálisnak kellene lennie.

Ilyenkor valószínűleg nem a készülék WI-FI vagy Bluetooth antennájának meghibásodása áll a háttérben, ezért érdemes először megpróbálni egy hard reset-et vagy újra-szoftverezést. Sérülés rendszerint akkor keletkezik, ha az iPad szervizelése nem szakértő kezekbe kerül. Mivel az antenna közvetlenül az érintőüveg alatt található, így ha valakinek nincs meg a kellő szerviztudása, az érintő eltávolítása közben elszakíthatja az antennát. Másik jellemző ok, ha leejtés következtében sérül az antenna.

A készülék WI-FI és Bluetooth antennája 40-45 perc alatt cserélhető, viszont mivel szükséges az érintőt visszaragasztani, így a teljes javítást 1 napos határidővel áll módunkban elvállalni.

A szerelés menete

Az iPad 3 WI-FI és Bluetooth antenna cseréjekor először el kell távolítanunk az érintőüveget. Egy hőlégfúvó segítségével addig melegítjük, amíg a ragasztó nyúlóssá nem válik, ezután egy speciális nyitó segítségével alányúlunk. Fontos, hogy körültekintően kell eljárni, ugyanis az érintő eltávolításának művelete közben könnyen felsérthetjük a készülék jobb alsó részébe helyezett WI-FI és Bluetooth antennáját. Miután a háztól eltávolítottuk az érintőt és az LCD kijelzőt is, hozzáférünk az antennához és kiszerelhetjük azt.

Szakértő „pro” tipp

  • Mivel a készülék WI-FI és Bluetooth antennája igencsak sérülékeny, így javasoljuk, hogy a cserét szakszervizben végeztesse el, ugyanis a nem szakértő kezek komolyabb károkat okozhatnak.
  • Szerviznehézség szintje: 8/10