iPad Pro 9,7 (2016) hátlapi kamera csere 34.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Szervizünkben cseréljük az iPad Pro hátlapi kameráját, abban az esetben, ha a készített képek minősége egyértelműen az alkatrész hibájára utal. Ilyen hibajel lehet, ha foltosak, életlenek, és sötétek az elkészült képek.

A cserélendő iPad Pro 9,7" (2016) hátlapi kamera

Csakúgy, mint az iPhone 7 esetében, az iPad Pro kamerarendszere is kimagaslóan jól teljesít. A hátlapi kamerával akár 4K minőségben is tudsz videót rögzíteni, a beépített optikai képstabilizátor segítségével pedig segít, hogy ne készüljenek homályos felvételek.

Ha hosszabb használat során megrekedt apró porszemek lepik el a lencsét, a kamera foltos képeket készít. Beázás során előfordulhat, hogy a lencse párásodik, ekkor élvezhetetlenül homályos felvételek születnek.

Beázáskor nem csak a kamera lencséjét kell tisztítani, de ultrahangos tisztítást is kell végeznünk. Ha ütődések során a kamera elmozdult, megtört, a szalagkábele sérült, cserélnünk kell a hibás alkatrész. Szervizünkben rövid idő alatt vállaljuk a cseréjét.

Az iPad Pro 9,7" (2016) hátlapi kamera csere menete

Az iPad Pro-t kikapcsoljuk, majd a kijelzőt tartó ragasztóanyagot elválasztjuk és oldalra döntjük a kijelzőt. A szalagkábeleket lecsatlakoztatjuk az alaplapról, így hozzáférhetünk a belső alkatrészekhez. A hátlapi kamera az iPad felső részén található, a bal oldali sarokban, szerencsére egy alkatrész sem takarja a kijelzőn kívül.

Az alaplaphoz csatlakozó szalagkábelét eltávolítjuk, ezután kipattintjuk a kamerát. Az új, minőségi hátlapi kamerát a helyére illesztjük, majd csatlakoztatjuk az alaplapra. A kijelzőre újabb ragasztóanyag kerül, a keretre helyezzük és erős nyomás alatt tartjuk száradásig. A munkafolyamat teszteléssel zárul.

Pro tipp