iPad Pro 12,9 (2015) előlapi kamera csere 17.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPad Pro 12,9" (2015) előlapi kamerája 1.2 megapixeles fényképek készítésére alkalmas, valamint videó beszélgetések alkalmával is nagy hasznát vehetjük. Az alkatrész előnye, hogy viszonylag ritkán hibásodik meg, viszont ha mégis elromlik jól észrevehető hibajeleket produkál, ami leggyakrabban homályos fotók vagy nem működő vaku képében jelenik meg.

A cserélendő iPad Pro 12,9" (2015) előlapi kamera csere

Ha azt észleled, hogy az iPad előlapi kamerája nem megfelelően funkcionál, esetleg egyáltalán nem működőképes, annak okozójaként hardveres és szoftveres probléma egyaránt szóba jöhet. Amennyiben szoftveres problémával állunk szemben, úgy egy egyszerű beállítás módosítás is megoldást jelent. Az is előfordulhat, hogy az alkatrész csak elmozdult helyéről egy ütődés következtében, és ez okozza a rossz képminőséget. De az iPad előlapi kamera meghibásodása különböző szennyeződések hatására, vagy beázásnak köszönhetően is bekövetkezhet. Amint látjuk, a probléma forrása igen sokféle lehet.

Az iPad Pro előlapi kamera cseréje nagyjából egy órás munkafolyamat, a száradásnak azonban több idő kell, így a készüléket általában egy nap elteltével adjuk vissza tulajdonosának.

Az iPad Pro 12,9" (2015) előlapi kamera csere menete

Az iPad Pro előlapi kamera cseréjekor a legelső lépés a kijelző eltávolítása, hiszen enélkül nem tudnánk hozzáférni a további alkatrészekhez. A képernyőt rögzítő ragasztót hőlégfúvó segítségével lazítjuk meg, majd leemeljük a kijelzőt. Ennél a műveletnél nagyon körültekintően kell eljárni, és fontos odafigyelni a melegítés hőfokára is, mert gondatlanságból nagyon hamar óriási károkat lehet okozni. Az érintőképernyő után az LCD eltávolításával folytatjuk a sort

Pro tipp

  • Előfordulhat, hogy nincs szükség az előlapi kamera cseréjére, mert egy egyszerű szoftverfrissítés vagy beállítás módosítás is megoldja az iPad problémáját.
  • Szerviznehézségi szint: 8/10