A leghangulatosabb karácsonyi kiegészítő - Twinkly 100 LED Smart Lights

2016. december 8. -
Lassan elérkezünk az év legjobban várt ünnepéhez. Talán a karácsonyi időszakban tudod a legtöbb pozitív energiát meríteni abból a sok-sok élményből, amit teremt neked ez az ünnep. Fokozd az élményeket és tedd biztonságosabbá a karácsonyodat a legújabb okos kiegészítőnkkel.
A leghangulatosabb karácsonyi kiegészítő - Twinkly 100 LED Smart Lights

Ha csak egy pillanatra hunyom be a szemem, máris hallom a halászlé rotyogását, amely a rádióból szóló karácsonyi zene alá szolgáltatja a kiegészítő aláfestést. Érzem a számban a szaloncukor ízét ugyanúgy, ahogy a levegőben azt a mindent átható karácsonyfa illatot, amit mindenki jól ismer.

A karácsony elhagyhatatlan résztvevője maga a karácsonyfa, ami sehol sem hiányozhat. Minden évben egyre több díszt akasztunk rá, egyre több szaloncukrot, amiktől esténként titokban mindig megfosztjuk a fát. De nem hiányozhat egy karácsonyfáról az égősor sem, aminek felrakása az egyik sarkalatos pontja a készülődésnek.

Névtelen-3

Az ünnepeket árnyalja, hogy ezek az égősorok könnyedén nagy bajt tudnak okozni, amitől a karácsony rémálommá változik. Kivétel nélkül minden évben hallunk olyan esetekről, amikor egy nem megfelelően leellenőrzött, túlságosan olcsón beszerzett, vagy több éves égősor kigyullad, és a tűz átterjed a lakásra.

Éppen ezért kérjük, hogy az ünnepek alatt kiemelten vigyázz, és vizsgáld meg az égőidet, hogy vajon alkalmas-e még a használatra. Javasoljuk, hogy a régi égősorokat cseréld le új LED izzóval ellátott fényekre, amelyek nem csak sokkal szebben világítanak és nem melegednek fel, de sokkal biztonságosabbak is.

A Twinkly 100 LED Smart Lights egy lehetőség arra, hogy biztonságosabban töltsd az ünnepeket, és még egy kis varázslatot csempéssz a karácsonyi hangulatba.

Névtelen-7

Már a doboza, amelyben érkezik is karácsonyi hangulatot kelt, mintha csak egy ajándékot csomagolnánk ki. Amikor kibontod, észre sem veszed a különbséget közte és egy normál izzó között. Elsőre fel sem tűnik majd, mennyi lehetőséget tartalmaz ez az égősor. Annak ellenére, hogy mégiscsak egy okos kiegészítőről van szó, nem láthatunk rajta High-Tech elemeket, ragaszkodik a régi égősorok hangulatához, ami külön kiemelendő pozitívum.

Miután felhelyezted a karácsonyfára, csatlakoztatnod kell az otthoni Wi-Fi-hez, majd töltsd le a telefonodra a Twinkly hivatalos alkalmazását, ami elérhető iOS-ra és Androidra egyaránt. Egy pillanat alatt felismeri az alkalmazás az égősort, csak rá kell irányítani a kamerát, és bemásolja az adatokat a telefonodba. Ez után nyílik meg az út előtted, hogy olyanná formáld a karácsonyfád világítását, amilyenre csak szeretnéd.

Az alkalmazáson belül beépített fényhatások közül válogathatsz, de ha nem tetszenek és valami másra vágynál az sem baj, lehetőséged van internetről letölteni teljesen újakat. Sőt, ha szeretnél, akár saját magad is létrehozhatsz fényhatásokat! Azaz irányítani tudod az égősort, hogy mikor milyen fényben tündököljön, milyen fényjátékot játsszon a fádon. Mindennek csakis a kreativitásod szabhat határt.

Névtelen-4

A LED izzók tényleg nagyon kellemes fényt árasztanak, legyen szó bármilyen színről, és a beépített, vagy saját magad által kreált variánsokra villámgyorsan reagál az égősor, élmény és játék egyszerre a használata. 

Természetesen nem azt mondjuk, hogy egy ilyen égősor beszerzése garancia a boldog és nyugodt ünnepekre, de az biztos, hogy rengeteg kellemetlenségtől kímél meg téged és sok társával szemben, teljesen biztonságos.

A gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt jó szórakozás, uralkodni a karácsonyfa égői felett pedig egészen varázslatos élmény. 

Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 4/15 – Ajándékozz maximális biztonságot karácsonykor! Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 4/15 – Ajándékozz maximális biztonságot karácsonykor!
2017. december 6.
Cikksorozatunk negyedik epizódjában üzleteink legerősebb kiegészítőit célozzuk meg. A párod félévente összetöri a készülékét? Többet látod a telefonját a földön, mint a kezében? Lepd meg karácsonyra egy UAG ütésálló tokkal!.
Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 7/15 - Divatos tokok, amiket nem akar majd visszaváltani a párod! Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 7/15 - Divatos tokok, amiket nem akar majd visszaváltani a párod!
2017. december 10.
Következő cikkünk férfiakhoz szól, pedig női telefontokokat fogunk bemutatni. Ha még most is azon gondolkodsz, mit vegyél a barátnődnek, feleségednek, és valami olyat szeretnél neki adni, amit nem vált vissza három munkanapon belül, akkor ez a te cikked.
Hogy tudsz okosan fogat mosni? Hogy tudsz okosan fogat mosni?
2016. november 8.
Minél tovább kutatunk az interneten, annál inkább szembesülünk azzal a ténnyel, hogy az okoseszközök a lakásunk és az életünk szinte minden pontjára beférkőztek már. A naponta elvégzendő tevékenységeinkhez már mind-mind be tudunk szerezni olyan eszközt, ami méri az adott elfoglaltsághoz köthető adatokat.