iPhone 3GS home gomb szalagkábel csere 6.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPhone 3GS home gomb esetében tipikus meghibásodás, ha csak néha érzékeli a lenyomást, vagy ha csak nagy erővel tudjuk benyomni azt az érzékelési pontig, esetleg egyáltalán nem reagál a nyomogatásra. Az iPhone 3GS home gomb hibák döntő többsége beázás, szennyeződés miatt alakul ki. A home gomb cseréje szervizünkben megvárható. 

A cserélendő iPhone 3GS home gomb szalagkábel

A problémát gyakran az okozza, hogy az iPhone 3GS home gombja körül nedvesség szivárog a készülékbe, amelyet a nyomkodással egészen annak belsejéig juttatunk, ahol oxidációs folyamatok indulnak be. Bár a gomb kitisztítása átmenetileg megoldást nyújthat, hosszútávon ne reméljünk tőle sokat, inkább cseréljük azt!

A szervizelés menete

Ahhoz, hogy kicserélhessük az iPhone 3GS home gombját, elég, ha eltávolítjuk a kijelző modult, majd leszedjük az LCD kijelzőt. Miután melegítéssel különválasztottuk az érintő panelt a kerettől, máris kicserélhetjük a home gombot. Fontos, hogy mielőtt összeszereljük a készüléket, az érintőt újra kell ragasztani! Az iPhone 3GS home gomb cseréje kb. 25-30 percet vesz igénybe.

Pro tipp

  • Szerviznehézségi szint: 5/10