iPhone 4S középkeret csere 19.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Annak ellenére, hogy a kijelző sérülékenysége miatt az iPhone 4s keret deformálódása viszonylag gyakori hibajel, sokan nem tudják, hogy bizonyos esetekben a sérült keret az iPhone kijelző cseréje nélkül is javítható. Ez persze csak abban az esetben igaz, ha a kijelző nem sérül meg, akkor ugyanis elkerülhetetlen annak cseréje.

A cserélendő iPhone 4s kijelző keret

Azt már valószínűleg mindenki tudja, hogy az okostelefonok egyik legsérülékenyebb pontja azok kijelzője. Ezek az alkatrészek ugyanis leejtések, ütődések, illetve egyéb mechanikai behatások következtében könnyedén megrepedhetnek, betörhetnek. Bizonyos esetekben azonban ezzel együtt vagy éppen ellenkezőleg, a kijelző sérülése nélkül deformálódik az iPhone 4s kijelző kerete.

Az esetlegesen felpúposodott iPhone akkumulátor például magában rejtheti annak veszélyét, hogy a készülék háza meghajlik, s ennek következtében az iPhone 4s kijelző keret csere válik szükségessé. Azért is fontos a lehető leggyorsabban elvégezni a javítást, mert a deformálódott alkatrész az addig még esetlegesen éppen maradt iPhone kijelző töréshez is vezethet.

A szerelés menete

Az iPhone 4s kijelző keret csere a telefon kikapcsolását követően a kijelző alkatrész eltávolításával veszi kezdetét. Ezután a megjelenítőre felszerelt különféle perifériákat, apróbb alkatrészeket kell eltávolítanunk, hogy ezzel is hozzáférhetővé tegyük a későbbiekben javítandó keretet.

A beszédhangszóró és a home gomb elektronikájának eltávolítását követően az előlapi kamerát, majd az LCD kijelző shieldjét szereljük le. Ezt követően elvégezzük az iPhone 4s kijelző keret újralaminálását, amit a készülék újbóli összeszerelése, majd tesztelése követ. Az alapos tesztelés után a telefon visszakerülhet tulajdonsoához, az immáron megjavított kijelző kerettel.

Pro tipp

  • Az iPhone 4s kijelző keretének laminálása egy tapasztalt szervizes számára is bonyolult munkafolyamat, senkinek sem javasoljuk, hogy otthon, megfelelő eszközök és szervizes tapasztalat hiányában próbálja elvégezni a folyamatot.
  • Szerelésnehézségi szint: 7/10