iPhone 7 hátlapi kamera csere 20.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha a hátlapi kamerával készített fotók homályosak, zajosak, esetleg foltosak, valószínűleg a kamera szennyeződése vagy egyéb meghibásodása okozza a problémát. Az alkatrész cseréje kb. 45 perc. A szoftveres hibák javítása ennél gyorsabb.

A cserélendő iPhone 7 hátlapi kamera

A 12MP-es kamera viszonylag ritkán hibásodik meg. Ha mégis, akkor általában szoftveres jellegű meghibásodásokról van szó - pl. előlapi kameráról hátlapi kamerára való váltáskor az alkalmazás kezelőfelülete elsötétül, rosszabb esetben a teljes készülék lefagy. Az ilyen hibák viszonylag gyorsan és egyszerűen, egy újraszoftverezéssel javíthatók.

Abban az esetben, ha foltos, homályos képet készít a telefon, általában a kamera alapos tisztítása jelent megoldást a problémára. Viszonylag ritkán, de előfordul, hogy a meghibásodás kijavítása csak az iPhone 7 kamera cseréjével megoldható. Az ilyen jellegű munkafolyamatok szervizeinkben megközelítőleg 45 percet vesznek igénybe és egy forró kávé társaságában az ügyféltérből figyelemmel követhetők.

Az iPhone 7 hátlapi kamera csere menete

Első sorban ki kell kapcsolnunk a készüléket. Majd miután ez megtörtént, kicsavarozzuk a telefon alsó részén található biztonsági csavarokat, hogy óvatosan szétválaszthassuk az előlapot és a házat. Ha a kijelzőt lecsatlakoztattuk a panelről, megkezdhetjük a kamera kivételét a házból.

Először az alkatrész szalagkábelét óvatosan lecsatlakoztatjuk az alaplapról, majd egy csipesz segítségével kiemeljük azt a házból. A régi, hibás kamera helyére behelyezzük az új, tökéletesen működő alkatrészt. A készülék összeszerelését követően teszteljük az általunk beszerelt iPhone 7 kamerát, hogy megbizonyosodhassunk arról, hogy a telefon nem produkálja a korábbi hibajeleket - valamint újak sem tapasztalhatók.

Pro tipp

  • A gyanúsan olcsó, munkájukra garanciát nem vállaló szervizeket érdemes kerülnöd, hiszen az általuk elvégzett javítások sok esetben csalódást keltőek
  • Az iPhone 7 hátlapi kamera hibájára utalhat, ha a készített képek zajosak, homályosak. Hozd be hozzánk készüléked, 45 perc alatt megjavítjuk
  • Ne felejtsd el, hogy a hátlapi kamera problémáját, az előlapi kamera meghibásodása is okozhatja
  • Szerviznehézségi szint: 6/10