iPhone SE akkumulátor csere 10.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPhone SE kijelzője és külső paraméterei egy az egyben ugyanazok, mint az 5s paraméterei, teljesítményben azonban lekörözi a régebbi modellt. 14 órás beszélgetési idő, 13 órás böngészési lehetőség Wi-Fi használattal, 50 órás zenehallgatás. Azonban az iPhone SE esetében is előfordulhat, hogy várakozásaink nem felelnek meg a valóságnak.

A cserélendő iPhone SE akkumulátor

Bár az új modell méretében kisebb, mint a 6-os széria készülékei, és az iPhone SE akkumulátora tekintetében is szignifikáns méretcsökkenés következett be, ez nem jelenti azt, hogy rövidebb üzemidővel bírna, sőt. Néhány funkció használatánál még jobban is teljesít, és egy teljes napot kibír töltés nélkül.

Az iPhone SE akkumulátor cseréjére a következő problémák megjelenése mellett van szükség: ha a töltőről való eltávolítás után a készülék azonnal kikapcsol, esetleg 10-30%-os töltöttségi szint mellett magától újraindul vagy ki is kapcsol, vagy ha a készülék extrém gyorsasággal merül le.

A szerelés menete

Mivel ez a modell lényegében az 5s egy újabb változata, így a szervizelés menete is teljesen hasonló, mint az eredeti modellé. Az iPhone SE akkumulátor cseréje egyszerű művelet, ám ez nem azt jelenti, hogy ne lenne érdemes vele szakemberhez fordulnunk.

Az első lépés egy speciális csavarhúzó segítségével kicsavarni az alsó két biztonsági csavart. Ezt követi a kijelző megemelése, hogy hozzáférjünk a kábelekhez, majd elvágjuk az iPhone SE akkumulátorát rögzítő konzolt. Végezetül eltávolíthatjuk az akkumulátor körüli fóliát, és óvatosan kiemelhetjük a készülékből.

Elképzelhető, hogy nem az akkumulátorral van probléma? További iPhone SE alkatrészek szervizleírásait és az aktuális árakat ide kattintva érheted el.

Pro tipp

  • Figyelj arra, hogy a készülékkel kompatibilis töltőt használj, kerüld az Ebay-en található olcsó verziókat, töltő vásárlásakor keresd az MFI (Made For iPhone) logót.
  • Egyes alkalmazások, főleg amiket sokat használsz, különösen igénybe veszik az akkumulátort, ezért érdemes ezt folyamatosan ellenőrizni.
  • Néhány tipp, hogy az akksi tovább bírja: kapcsold ki az extra hangokat (pl. billentyűhangok), vedd lejjebb a kijelző fényerejét, kapcsold ki a Wi-Fi, ha éppen nem nincs rá szükséged
  • Szerviznehézségi szint: 4/10