Baseus Luxury Double iPhone X tok iPhone X

8.990,- Ft
Válassz típust!
Arany
Fekete
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Megértjük, ha húzod a szád a tizedik ugyanolyan megjelenésű, erős védelmet ígérő iPhone X tok láttán. Mi is beleuntunk már az unalmas kiegészítőkbe, így olyan tokokat kerestünk, ami ugyan megtartja az iPhone X elegáns mivoltát, ugyanakkor nem szürkül be az egyébként is túlzsúfolt telefontokok piacába. A Baseus karcálló iPhone X tokja ilyen. 

A tok kialakítása egészen meglepő, mivel duális felépítésű. Ameddig a tok jobb oldalát egy tömörebb anyag alkotja, addig bal oldalt egy átlátszó, puhább réteg. Ahogy említettük, ennek ellenére a tok egyáltalán nem kirívó, csupán hozzáadja azt a pluszt, amit már régóta keresünk. Természetesen a kiegészítőről elmondhatjuk, hogy biztonságos védelmet nyújt a készülékednek, tapadása tökéletes, illeszkedése pedig kiváló. Ha frissítenél, a Baseus karcálló iPhone X tokját válaszd! 

  • Mivel az iPhone X kijelzőjét nem védi, így az a tokban is veszélynek van kitéve. Használd a Baseus karcálló kijelzővédő üvegfóliáját a tok mellé!
  • Újszerű formatervezésű kiegészítő
  • Karcok és horzsolódások elleni védelem a készülékednek
  • Egyedi megjelenés, ugyanakkor mégsem kirívó
  • Kompatibilis: iPhone X