Baseus Qi Wireless Charger Smartphones

11.990,- Ft
Válassz típust!
Fekete
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Ha vezeték nélküli töltőre gondolsz, egyből egy fektetett kör alakú készülék jut eszedbe, amely ugyan jól mutat egy asztalon, de alapvető funkcióján, a töltésen kívül másra nem alkalmas.

A legtöbb vezeték nélküli dokkolóval az a probléma, hogyha ráfekteted a telefonod, gyakorlatilag nem látod be a képernyőjét, azaz a kábelektől megszabadít, de töltés közben használhatatlanná válik a készülék.

A Baseus erre talált megoldást, és készítette el az ideális vezeték nélküli töltőt. Az álló helyzetben használható dokkolóba beleültetheted a telefont, így kijelzőjével feléd fordulva fog töltődni. A Baseus kiegészítőjében ráadásul két töltőtekercset is elhelyeztek, aminek köszönhetően, akár oldalra döntve is töltheted telefont. Ha étkezés közben néznél egy youtube videót, csak tedd magad elé a dokkolót, fektesd rá a készüléked, és indítsd el a tartalmat, sokkal élvezetesebb lesz!

  • Innovatív termék, ami a vezeték nélküli dokkolók legnagyobb hátrányára jelent megoldást
  • Megjelenése esztétikus, bármelyik irodaasztalon megállja a helyét
  • Két töltőtekercs is található a kiegészítőben
  • Nem szükséges a telefonod megfosztani töltéskor a tokjától! A Baseus perforált iPhone X tokja átengedi a szükséges rezgéseket!
  • Kompatibilis: Vezeték nélküli töltésre alkalmas készülékekkel