4 éves a Smart Clinic szervize

2022.06.30 0 hozzászólás 1432 olvasás
4 éves a Smart Clinic szervize

Hatalmas örömünkre szolgál, hogy már 4 teljes éve javíthatjuk ügyfeleink összetört vagy egyéb módon meghibásodott készülékeit. Ez idő alatt számos tapasztalatra, kellemes - és néhány kellemetlen - emlékre is szert tehettünk. Mindez azonban nem jöhetett volna létre, ha nem olyan ügyfeleink lennének, mint amilyen Te is vagy! Hálánk jeléül pedig egy játékkal szeretnénk kedveskedni Neked!

Szervizünk 2017. június 3-án betölti 4. életévét, tehát továbbléphet a középsőcsoportba. 135 cm felett, biztonsági övvel rögzítve már a hátsó ülésen is közlekedhet, és bár hatalmas bánatára, 2 évig még csak korhatár nélküli filmeket nézhet, izgatottan várja azonban a szintén 2 év múlva esedékes általános iskolai beiratkozást.

És természetsen mint a legtöbb gyerek, a Smart Clinic is játszani szeret a legjobban. Ezért Téged is szeretnénk meginvitálni szülinapi játékunkra, hiszen rendkívül nagyra értékeljük, hogy részese voltál ennek a csodálatos 4 évnek!

A szülinapi játék szabályai:

  • a részvételhez feltétlenül be kell fáradnod Bölcső utcai üzletünkbe június 3-án (szombaton), legkésőbb 16:00-ig
  • az üzletben dobókockával kell dobnod
  • amennyiben 4-est dobtál: nyertél - (44%-os kedvezményt kapsz helyszíni vásárlására, illetve szervizelésére; a kedvezmény mértéke maximálisan 44 000 Ft lehet)
  • amennyiben 6-ost dobtál: (egyszer) újra dobhatsz
  • minden egyéb eredmény azt jelenti, hogy vesztettél, nem kell azonban csüggedned, hiszen mindenki, aki részt vett születésnapi játékunkban, felkerül egy listára, amelyről hétfőn (június 5.) kisorsoljuk azt a szerencsést, aki 1 évig felhasználható részleges szervizköltség-térítést nyer tőlünk*

A zsúrra nem szükséges nassolni valót hoznod, ha azonban megteszed, kollégáink a szülinaposunk rendkívül boldog lesz!

 

 

*: A részleges szervizköltség-térítés azt jelenti, hogy az elkövetkezendő 1 év során 44%-kal olcsóbban végezzük el az esetleges elvégzendő javítást.

Ráadásként mutatjuk a (szerintünk) legjópofább szülinapi tortákat!

 ipad_ipod_torta

ipad_cake

fekete_iphone_torta

feher_iphone_torta

(képek forrása: Pinterest)