4 ingyenes hiánypótló alkalmazás nőknek

2017. március 8. -
Nőnap alkalmából azzal szeretnénk kedveskedni neked, hogy négy ingyenes applikációt ajánlunk, melyek egyaránt megkönnyíthetik a mindennapjaid. Ezek az applikációk teljes mértékben női igényekre lettek szabva. Ha te is elfelejted olykor, hogy be kell venned a tablettáid vagy nem emlékszel, mikor kell szűrővizsgálatra menned, ezeket az alkalmazásokat valóban neked találták ki. Boldog nőnapot kíván a Smart Clinic!
4 ingyenes hiánypótló alkalmazás nőknek

1. myPill Birth Control Reminder

Bár a telefonodon már milliószor állítottál be ébresztőt, hogy véletlenül se felejtsd el bevenni a fogamzásgátló tablettád, de valahogy mégis mindig kimegy a fejedből. Az ébresztőt néhány hónap után reflexből nyomod ki, hiszen a tudatod ezt a hangjelzést már a reggeli ébredés rítusaival párosítja. Ráadásul az ébresztő nem képes arra, hogy feljegyezze, melyik nap mikor vetted be a tablettád. Nem számítja ki, hogy mikor vagy a legvédettebb és pláne nem tudsz benne pirulaszedési tervet beállítani. Az ingyenes myPill alkalmazással azonban igen.

Brit-mP-App

Az applikáció a lehető legnagyobb védettséget biztosítja, - már amennyire egy emlékeztető erre képes, - ezen felül arra is figyelmeztet, hogy mely időszakokban és élethelyzetben érdemes a fogamzásgátlás más formáit választanod. A myPill továbbá azt is jelzi neked, hogy mikor kell szűrővizsgálatra menned, feljegyezheted benne a tapasztalt tüneteid és különböző határidőket állíthatsz be.

A fogamzásgátló tabletta emlékeztető alkalmazást iPad-re és iPhone-ra ezen a linken, Androidos okoseszközökre pedig ezen a linken tudod letölteni.

2. Clue

Ha szeretnéd elkerülni a „váratlan meglepetéseket”, érdemes feltelepítened a készülékedre ezt az appot. A Clue segítségével nyomon követheted a ciklusod, így pontosan tudatában lehetsz, hogy mikor milyen kockázatokkal járhat egy esetleges szeretkezés – vagy éppen kiválaszthatod, hogy mely napokon érdemes próbálkoznotok, ha babát szeretnétek.

clue

iPhone készülékre és iPad-re ezen a linken, Android készülékre pedig ide kattintva töltheted le az applikációt.

3. Companion

Előfordult már veled, hogy munkából vagy buliból egyedül kellett hazamenned és az úton egy kicsit kényelmetlenül érezted magad? Feszengtél, mert egyfolytában olyan érzés kerülgetett, hogy bármelyik pillanatban kiléphet valaki egy szűk utcából és elragadhatja a táskád vagy az évfordulóra kapott nyakláncod? Esetleg ettől rosszabb végkimenetelek is megfordultak már ilyenkor a fejedben?

A Companion megoldást nyújt erre a problémára. Az applikációt a Michigan Egyetem hallgatói fejlesztették ki azzal a céllal, hogy kíséret nélkül senki ne induljon haza. Az applikáció ugyanis a készüléked GPS koordinátáit felhasználva egy „társnak” beállított személy készülékén pontosan jelzi, hogy éppen milyen útvonalon haladsz az általad beállított cél felé. Az app felületén egyetlen gombnyomással jelezheted a társadnak, ha félsz, egy másik gomb megnyomásával pedig azonnal tárcsázhatod a rendőrséget.

companion-personal-safety-mobile-app

Ha hirtelen futni kezdesz, a készüléked a földre zuhan vagy nem érkezel meg időben az úticélodhoz, az app egy automatikus üzenet formájában kérdezi meg, hogy minden rendben van-e. Ha erre az üzenetre nem válaszolsz 15 másodpercen belül az alkalmazás riasztja a beállított társad. Tetszés szerint akár azt is beállíthatod, hogy ilyen esetekben az alkalmazás azonnal a rendőrséget értesítse.

A Companion biztonsági alkalmazást Apple készülékekre itt tudod letölteni, Android eszközökre pedig ezen a linken tölthető le.

4. Toilet Finder

Biztosan előfordult már veled, hogy tettél-vettél a városban, vásároltál, ügyes-bajos ügyeket intéztél és hirtelen rád jött a szükség, de sehol sem találtál illemhelyet. Amelyet mégis utadba tudtad ejteni, annyira igénytelen volt, hogy semmi pénzért nem használtad volna.

A Toilet Finder telepítés után hozzáférést kér a GPS adataidhoz, ezt követően pedig az alkalmazás elindítását követően azonnal megnézheted, hogy pontosan hány méterre található az aktuális helyzetedtől a legközelebbi nyilvános WC, illetve a mások által adott értékeléseket is megnézheted, így elkerülve, hogy kellemetlen szagok és undorító körülmények között kelljen könnyítened magadon.

screen696x696

A nyilvános WC kereső alkalmazást ezen a linken töltheted le iPhone-ra és iPad-re, ezen a linken pedig Androidra.

Ha neked is vannak olyan alkalmazások a készülékeden, melyeket nőként elengedhetetlenül szükségesnek találsz, ne légy rest megosztani velünk és hölgy olvasóinkkal!

A Google már nem csak a barátod! - Így hozd  létre a saját Google Asszisztensed! A Google már nem csak a barátod! - Így hozd létre a saját Google Asszisztensed!
2017. március 16.
Sokféleképpen használhatjuk az Asszisztenst a nap folyamán, attól kezdve, hogy reggel átnézzük a napi teendőket, addig, hogy beállítsuk az ébresztőt a következő napra, és közötte majdnem mindenre. Hogy a legtöbbet hozd ki a Google asszisztensből, jobb, ha megismered az összes beállítást és funkciót, amiben most segítségedre leszünk.
5 kritérium arra, amikor már érdemes cserélni a telefonod 5 kritérium arra, amikor már érdemes cserélni a telefonod
2018. április 10.
Vannak olyanok, akik a fűszeres ételeket kedvelik jobban, míg mások inkább édesszájúak. Nos, ilyen különbségek nemcsak az ételeket illetően vannak, de ugyanúgy találkozunk különféle típusú mobil felhasználókkal is.
A 9 legjobb akkumulátor kímélő mobilalkalmazás +1 tipp A 9 legjobb akkumulátor kímélő mobilalkalmazás +1 tipp
2016. május 31.
Az akkumulátor teljesítmény monitorozására, megfigyelésésére szolgáló programok elég sokat tudnak adott esetben segíteni a különböző iPhone akkumulátor-problémák megoldásában, hiszen a felhasználók saját szokásaik szerint tudják optimalizálni a telefonjuk energiatartalékait. Ismerd meg a 10 legkedveltebb Android-os és iOS-re készített akkumulátor megfigyelő és energiaspóroló alkalmazást az ajánlónk segítségével!.