5 kamerával hódíthat a Galaxy S10 Plus

2022.06.29 0 hozzászólás 1366 olvasás
5 kamerával hódíthat a Galaxy S10 Plus

Bár a Galaxy S9 modellek alig négy hónappal ezelőtt jelentek meg, máris számos pletyka kering a következő generációs készülékekről. Ezúttal a kamerák mennyisége került előtérbe, ami az S10+ modellnél minden eddiginél nagyobb számot helyez kilátásba.

A koreai The Bell weboldal számolt be nemrég arról, hogy a Samsung jövőre tervezi az új Galaxy S okostelefonok kiadását, beleértve a Galaxy S10, a Galaxy S10+ modelleket és a Galaxy S10 kedvezőbb árkategóriájú változatát. Az utóbbi készülék várhatóan az első belépő szintű Galaxy S telefon lesz, nem pedig egy Galaxy A, vagy Galaxy J típusú változat.

Ez a hármas „motívum” azért lehet ismerős, mert az Apple a pletykák szerint szintén három új iPhone-t fog piacra dobni idén szeptember körül, beleértve egy második generációs iPhone X, egy nagyobb, 6,5 hüvelykes iPhone X Plus változatot, és egy költséghatékonyabb, 6,1 hüvelykes modellt, mely funkcióiban az iPhone X-hez fog hasonlítani.

galaxy_s10_plus_kamera

De mi a helyzet a kamerákkal?

A jelentések alapján a Galaxy S10+ tripla hátlapi és dupla előlapi kamerarendszerrel fog rendelkezni. A hátlapi kamera az előrejelzések szerint ugyanazt a 12 megapixeles, nagy látószögű objektívet és 12 megapixeles teleobjektívet fogja tartalmazni, mint a Galaxy S9+, egy teljesen új, 16 megapixeles, 120 fokos, nagylátószögű objektív mellett.

Megint csak ismerősen hangzik? Ez azért van, mert az Apple pletykák szerint a vállalat legalább egy új iPhone-t fog kiadni 2019-ben, melynek triplalencsés hátlapi kamerája lesz.

A standard méretű Galaxy S10 várhatóan egyetlen előlapi kamerával és három hátlapival fog rendelkezni, míg a belépő szintű Galaxy S10 készülék az egy előlapi alkatrész mellett dupla hátlapi kamerát fog kapni.

galaxy_s10_plus_kamera2

A The Bell arról is írt, hogy a Galaxy S10 és a Galaxy S10+ feltehetőleg ujjlenyomat-szkennert és talán még 3D arcfelismerő rendszert is magában foglal majd, hasonlóan az iPhone X-en található  Face ID-hez. Az új modellekben valószínűleg ez lesz az egyetlen biometrikus biztonsági rendszer, mivel a Samsung meg szeretné szüntetni a retina szkennelési lehetőséget a készülékeiből.

Még több Samsung hír érdekel? A legújabb Galaxy S készülékekről még több infót is megtudhatsz ezeken a linkeken:

 

(forrás: macrumors.com)