Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 15/15 – Legjobbak, amik a végére maradtak

Ahogy a sakkban mondják, mindig a legerősebb marad legutoljára. Cikksorozatunk előző 14 részében remek kiegészítőket ismerhettél meg, de szánt szándékkal a legérdekesebb termékeinket a végére tartogattuk. Ha kipótolnád a karácsonyi ajándékok listáját, ez az utolsó alkalmad rá!
Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 15/15 – Legjobbak, amik a végére maradtak

A következőkben bemutatott termékek mindegyikére igaz, hogy nem tartunk sokat belőlük raktáron. Miért? Mert ezek olyan kiegészítők, amelyek nem jelentenek létszükségletet. Nem egy ütésálló tok, vagy karcálló kijelzővédő üvegfólia, de sokkal több annál. Ezeknek az innovatív és nagyszerű kiegészítőknek lehetőségét csak a haladó gondolkodású vásárlóink érthetik meg.

Lilalarmi Smart SOS

A Lilalarmi testesíti meg a jövőt. Lehet akármeddig vitatkozni azon, vajon hasznos-e a technológia rohamos fejlődése a társadalom számára, ameddig ilyen és ehhez hasonló termékek jelennek meg mint a Lilalarmi, egyértelműen pozitívnak gondolom. Ajándékozni szülőknek kell, akik ráteszik gyermekeik kulcstartójára, táskájára, ezzel biztonságosabb világot teremtve számukra. Hogy működik pontosan ez az okoskütyü? Kattints a kép alatti linkre.

lilalarmi-smart-sos_594bdfe2693a9

Lilalarmi Smart SOS - 19.990,- Ft

Mini Ventilator

Lehet, hogy most télen nem, de nyáron igazán nagy hasznát veheti ajándékozottad a mini ventilátornak. Most akár poénból, egyik haverodat is meglepheted vele. Meglásd egy fél év múlva köszönő üzenetek hadát fogja neked küldeni a készülékhez csatlakoztatható mini ventilátor miatt. Júliusban a termékek érkezésekor én rögtön lecsaptam egyre, és felemelő érzés volt a gépektől túlfűtött irodában frissíteni magam a segítségével.

hr-imotionminifan_594bbc8f3d825

Mini Ventilator - 6.990,- Ft

iOttie Active Edge Bike & Bar Mount

Én bevallom, nem járok biciklivel a munkahelyemre, de nagyra tartom azokat, akik igen. Akik pedig a téli hidegebb napokon is felülnek rá, egyértelműen megérdemlik a respektálást. Az iOttie segítségével a telefont a bicikli kormányára varázsolhatja ajándékozottad, így mindig szem előtt tartva azt. Természetesen az iOttie felhasználásának számos lehetősége van, csak a képzelet szab határt neki. Ahogy a képen is láthatod, akár babakocsira is fel lehet szerelni.

wellbots-iottie-active-edge-bike-bar-mount-11-

iOttie Active Edge Bike & Bar Mount - 13.990,- Ft

Ezennel véget ért a Smart Clinic karácsonyi ötletcunamija. Bízunk benne tudtunk segíteni az ajándékok kiválasztásában, holnap még jelentkezünk egy összefoglaló cikkel.

Blogsorozatunk előző része

Blogsorozatunk összefoglaló része

Így lehetsz egészségtudatos az iPhone-od segítségével Így lehetsz egészségtudatos az iPhone-od segítségével
2016. október 18.
A gyári Health alkalmazás remekül látja el az egészséged nyilvántartására vonatkozó feladatokat. Az iPhone-od beépített szenzorai segítségével, valamint a külső kiegészítőknek köszönhetően, a telefonod pontos adatokat képes szolgáltatni az egészségügyi állapotoddal kapcsolatban.
Egyszerre furcsa és menő – a legérdekesebb telefonos kütyük, amik miatt várjuk a 2017-et! Egyszerre furcsa és menő – a legérdekesebb telefonos kütyük, amik miatt várjuk a 2017-et!
2016. szeptember 28.
Az IFA egyre több ember fejében él úgy, mint a legújabb elektronikai eszközök, tabletek, okostelefonok és okosórák gyűjtőhelye, azonban van egy olyan profilja is az oldalnak, ami miatt nagyon szeretjük. Itt találhatóak meg a legfurább, legextrémebb és legmenőbb telefonos kütyük a piacon! Összeszedtünk Neked egy kis „kóstolót”, hogy biztosan értsd, hogy miről beszélünk!.
Az Apple-től a Beatlest kapjuk karácsonyra! Az Apple-től a Beatlest kapjuk karácsonyra!
2015. december 21.
Amennyiben használod az Apple zenei előfizető szolgáltatását, az Apple Music-ot és a Beatles zenei világa sem idegen számodra, egészen biztosan örülni fogsz a hírnek, miszerint a szolgáltatás felületein karácsonytól elérhetővé válik a liverpooli zenekar összes száma! Néhány sorban pedig az eddigi eladási statisztikákat is végigjárhatod.