Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 15/15 – Legjobbak, amik a végére maradtak

Ahogy a sakkban mondják, mindig a legerősebb marad legutoljára. Cikksorozatunk előző 14 részében remek kiegészítőket ismerhettél meg, de szánt szándékkal a legérdekesebb termékeinket a végére tartogattuk. Ha kipótolnád a karácsonyi ajándékok listáját, ez az utolsó alkalmad rá!
Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 15/15 – Legjobbak, amik a végére maradtak

A következőkben bemutatott termékek mindegyikére igaz, hogy nem tartunk sokat belőlük raktáron. Miért? Mert ezek olyan kiegészítők, amelyek nem jelentenek létszükségletet. Nem egy ütésálló tok, vagy karcálló kijelzővédő üvegfólia, de sokkal több annál. Ezeknek az innovatív és nagyszerű kiegészítőknek lehetőségét csak a haladó gondolkodású vásárlóink érthetik meg.

Lilalarmi Smart SOS

A Lilalarmi testesíti meg a jövőt. Lehet akármeddig vitatkozni azon, vajon hasznos-e a technológia rohamos fejlődése a társadalom számára, ameddig ilyen és ehhez hasonló termékek jelennek meg mint a Lilalarmi, egyértelműen pozitívnak gondolom. Ajándékozni szülőknek kell, akik ráteszik gyermekeik kulcstartójára, táskájára, ezzel biztonságosabb világot teremtve számukra. Hogy működik pontosan ez az okoskütyü? Kattints a kép alatti linkre.

lilalarmi-smart-sos_594bdfe2693a9

Lilalarmi Smart SOS - 19.990,- Ft

Mini Ventilator

Lehet, hogy most télen nem, de nyáron igazán nagy hasznát veheti ajándékozottad a mini ventilátornak. Most akár poénból, egyik haverodat is meglepheted vele. Meglásd egy fél év múlva köszönő üzenetek hadát fogja neked küldeni a készülékhez csatlakoztatható mini ventilátor miatt. Júliusban a termékek érkezésekor én rögtön lecsaptam egyre, és felemelő érzés volt a gépektől túlfűtött irodában frissíteni magam a segítségével.

hr-imotionminifan_594bbc8f3d825

Mini Ventilator - 6.990,- Ft

iOttie Active Edge Bike & Bar Mount

Én bevallom, nem járok biciklivel a munkahelyemre, de nagyra tartom azokat, akik igen. Akik pedig a téli hidegebb napokon is felülnek rá, egyértelműen megérdemlik a respektálást. Az iOttie segítségével a telefont a bicikli kormányára varázsolhatja ajándékozottad, így mindig szem előtt tartva azt. Természetesen az iOttie felhasználásának számos lehetősége van, csak a képzelet szab határt neki. Ahogy a képen is láthatod, akár babakocsira is fel lehet szerelni.

wellbots-iottie-active-edge-bike-bar-mount-11-

iOttie Active Edge Bike & Bar Mount - 13.990,- Ft

Ezennel véget ért a Smart Clinic karácsonyi ötletcunamija. Bízunk benne tudtunk segíteni az ajándékok kiválasztásában, holnap még jelentkezünk egy összefoglaló cikkel.

Blogsorozatunk előző része

Blogsorozatunk összefoglaló része

Okostelefon kiegészítők 20,000 forint alatt! Okostelefon kiegészítők 20,000 forint alatt!
2016. december 22.
Már két lábbal az ünnepekben vagyunk, és te még mindig az ajándékokon gondolkodsz? Ráadásul a karácsony közeledtével rájöttél arra, hogy túlköltekeztél, és már nem tudsz rászánni az ajándékozásra annyit, amennyit szeretnél? A cikkünkben bemutatunk több minőségi és rendkívül praktikus 20,000 forintos ár alatt kapható ajándéknak valót, hogy tudj miből válogatni.
Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 14/15 – Ezzel lepd meg a szüleidet karácsonykor! Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 14/15 – Ezzel lepd meg a szüleidet karácsonykor!
2017. december 18.
Szülőknek mindig nehéz ajándékot vásárolni. Teljesen mindegy, hogy 15 évesen, vagy már a 30-as évekhez közeledve, az ajándékok kiválasztása felér egy többismeretlenes egyenlettel, amelyekből valahogy soha nem mi kerülünk ki győztesen.
Karácsonyi iPhone alkalmazások, háttérképek, csengőhangok Karácsonyi iPhone alkalmazások, háttérképek, csengőhangok
2015. november 27.
Ha szeretnél a legjobb karácsonyi iPhone alkalmazásokkal, háttérképekkel és egyéb kiegészítőkkel feldobni a karácsonyod, olvasd el a témával kapcsolatos blog bejegyzésünk és számold velünk, hányat kell még aludnod karácsonyig!.