Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 15/15 – Legjobbak, amik a végére maradtak

Ahogy a sakkban mondják, mindig a legerősebb marad legutoljára. Cikksorozatunk előző 14 részében remek kiegészítőket ismerhettél meg, de szánt szándékkal a legérdekesebb termékeinket a végére tartogattuk. Ha kipótolnád a karácsonyi ajándékok listáját, ez az utolsó alkalmad rá!
Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 15/15 – Legjobbak, amik a végére maradtak

A következőkben bemutatott termékek mindegyikére igaz, hogy nem tartunk sokat belőlük raktáron. Miért? Mert ezek olyan kiegészítők, amelyek nem jelentenek létszükségletet. Nem egy ütésálló tok, vagy karcálló kijelzővédő üvegfólia, de sokkal több annál. Ezeknek az innovatív és nagyszerű kiegészítőknek lehetőségét csak a haladó gondolkodású vásárlóink érthetik meg.

Lilalarmi Smart SOS

A Lilalarmi testesíti meg a jövőt. Lehet akármeddig vitatkozni azon, vajon hasznos-e a technológia rohamos fejlődése a társadalom számára, ameddig ilyen és ehhez hasonló termékek jelennek meg mint a Lilalarmi, egyértelműen pozitívnak gondolom. Ajándékozni szülőknek kell, akik ráteszik gyermekeik kulcstartójára, táskájára, ezzel biztonságosabb világot teremtve számukra. Hogy működik pontosan ez az okoskütyü? Kattints a kép alatti linkre.

lilalarmi-smart-sos_594bdfe2693a9

Lilalarmi Smart SOS - 19.990,- Ft

Mini Ventilator

Lehet, hogy most télen nem, de nyáron igazán nagy hasznát veheti ajándékozottad a mini ventilátornak. Most akár poénból, egyik haverodat is meglepheted vele. Meglásd egy fél év múlva köszönő üzenetek hadát fogja neked küldeni a készülékhez csatlakoztatható mini ventilátor miatt. Júliusban a termékek érkezésekor én rögtön lecsaptam egyre, és felemelő érzés volt a gépektől túlfűtött irodában frissíteni magam a segítségével.

hr-imotionminifan_594bbc8f3d825

Mini Ventilator - 6.990,- Ft

iOttie Active Edge Bike & Bar Mount

Én bevallom, nem járok biciklivel a munkahelyemre, de nagyra tartom azokat, akik igen. Akik pedig a téli hidegebb napokon is felülnek rá, egyértelműen megérdemlik a respektálást. Az iOttie segítségével a telefont a bicikli kormányára varázsolhatja ajándékozottad, így mindig szem előtt tartva azt. Természetesen az iOttie felhasználásának számos lehetősége van, csak a képzelet szab határt neki. Ahogy a képen is láthatod, akár babakocsira is fel lehet szerelni.

wellbots-iottie-active-edge-bike-bar-mount-11-

iOttie Active Edge Bike & Bar Mount - 13.990,- Ft

Ezennel véget ért a Smart Clinic karácsonyi ötletcunamija. Bízunk benne tudtunk segíteni az ajándékok kiválasztásában, holnap még jelentkezünk egy összefoglaló cikkel.

Blogsorozatunk előző része

Blogsorozatunk összefoglaló része

Így védd meg a telefonod a beázással szemben Így védd meg a telefonod a beázással szemben
2018. augusztus 2.
Az utóbbi napokban több beázott telefon érkezett szervizünkbe, mint az egész tavaszi időszakban és bár már több cikkben is szó volt a nedvesség okozta káros hatásokról, továbbra is kevesen vértezik fel készüléküket ellene. Pedig a megoldás pofonegyszerű, arról nem is beszélve, hogy a folyamatos javítási költségek töredékébe kerül.
Neobear Popup Zoo – A legjobb módszer arra, hogy lekösd a gyermek figyelmét Neobear Popup Zoo – A legjobb módszer arra, hogy lekösd a gyermek figyelmét
2018. március 12.
Ha úgy érzed mindig energia hiányában szenvedsz, és legalább annyira szükséged van egy kis pihenéssel töltött időre, mint egy falat kenyérre. Ha a gyermeked örökmozgó, és sosem tudod lecsillapítani kíváncsiságát, jó helyen jársz.
Kiderült! Az iPhone X a legkönnyebben eltörhető okostelefon - Videó! Kiderült! Az iPhone X a legkönnyebben eltörhető okostelefon - Videó!
2017. november 13.
Az Apple szerint az iPhone X telefonnak van a legtartósabb kijelző üvege, amelyet valaha okostelefonban használtak, mert 50%-kal mélyebbre tették az erősítő réteget. Ennek ellenére a különböző ejtési tesztek azt mutatják, hogy az üveg és a beton kombinációja még mindig nem működik jól.