A Sierra könnyebbé teszi az életedet!

2017. július 27. -
Az Apple Mac számítógépek funkcióinak teljes élvezetéhez elengedhetetlenek a hozzájuk tartozó szoftverek. Most két olyan hasznos, programot mutatunk be neked, amivel megkönnyítheted a mindennapjaidat.
A Sierra könnyebbé teszi az életedet!

Ezek a tippek és trükkök legalább annyira fontosak, mint a jó kiegészítők, amiket itt tudsz beszerezni.

Mióta 2016 szeptemberében kijött a macOS Sierra, számos pazar megoldással javították az eszközök minőségét. Nézzünk is két klassz programot!

Beszélj a Mac-edhez, és hallgasd meg őt!

A macOS Sierra előtt is nagyon meggyőző volt a diktálás eszköz. De most megérkezett az Apple laptopjaira és képernyőire a régóta várt Siri.

A Command és a Space gombok megnyomásával vagy nyomva tartásával hívhatod elő ugyanazt a Siri segédet, amelyet az iPhone-od használatakor fejlesztettél ki. A digitális asszisztensed ugyanis a korábbi kereséseid alapján a személyes igényeidre alakítja magát. Az eddigi, időjárásról és sporteredményekről feltett kérdéseken túl az új operációs rendszerben található Siri váltani tud az olyan rendszerfunkciók között, mint a wifi vagy a Bluetooth, alkalmazásokat zárhat be és indíthat el, továbbá tárolni tudja a kéréseidet és kereséseidet az oprendszer Értesítések (Notifications) menüjében, ha később használnád azokat. Csak nyomd meg egyszerre a Command és a Space gombot, és kérdezz!

Küldj és fogadj sms-t a Mac-en!

Ha valakitől eddig sms-t kaptál az iPhone-odra, csak ott tudtál reagálni rá. A macOS Sierrát használva az üzenet a korábbi operációs rendszerekkel ellentétben már megjelenik a Mac-eden, és a többi iOS eszközödön is - ez azt jelenti, hogy ettől fogva ezekről is válaszolhatsz arra. Ehhez legyen iOS 8.1 az iPhone-odon, kapcsold össze az iMessage fiókodat és a Mac-edet a telefonszámoddal, kapcsold be a szöveges üzenet funkciót a Beállítások - Üzenetek menüben a telefonodon, és már működik is!

Irány az App Store, töltsd le a frissítéseket, állítsd be és használd a szuper funkciókat te is!

Ha pedig kíváncsi vagy a 13 rejtett iPhone 6s trükkre, kattins ide!

Így oldja meg az Apple a Macbook pillangó billentyűzet bakit? Így oldja meg az Apple a Macbook pillangó billentyűzet bakit?
2018. július 17.
Az Apple csütörtökön mutatta be a legújabb generációs Macbook Pro modelleket, amelyek megjelenése nem sok újdonságot rejt magában. Ha viszont mélyebbre ásunk, egy olyan változást fedezhetünk fel a laptopokban, amely megoldást jelenthet a sokak életébe bosszúságot csempésző pillangó billentyűzet problémára.
Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 5/15 - Bemutatjuk a  MacBook egyetlen esélyét a túlélésre! Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 5/15 - Bemutatjuk a MacBook egyetlen esélyét a túlélésre!
2017. december 7.
Ismételten egy közkedvelt kiegészítőt mutatunk be, de most nem az iPhone és Androidos okostelefonok védelmére. Az UAG MacBook toknak hatalmas felelőssége van, hiszen egy több százezer forintos gépről kell gondoskodnia.
Recseg az új Macbook Pro-d hangszórója? Nem vagy vele egyedül! Recseg az új Macbook Pro-d hangszórója? Nem vagy vele egyedül!
2018. augusztus 14.
Egy hónapja mutatta be az Apple az új Macbook Pro modelleket, azóta pedig meg is jelent az első hiba, ami a tulajdonosok idegszálain táncol. Több fórumon is azt a panaszt olvashatjuk, miszerint a hangszórók furcsa, recsegő hangot adnak ki magukból média lejátszás közben, így elég valószínű, hogy nem egyedi problémáról van szó.