Az Apple bejelentette: Holnaptól érkezik az iPhone 8 és iPhone 8 Plus (PRODUC) RED

2018. április 9. -
Meglepő fordulat az Apple-től! Bejelentették, a holnapi naptól elérhetővé válik a piros színű iPhone 8 és iPhone 8 Plus! Ráadásul az Apple adott a vásárlók szavára, ezért fekete előlappal érkezik az új iPhone!
Az Apple bejelentette: Holnaptól érkezik az iPhone 8 és iPhone 8 Plus (PRODUC) RED

Ahogy 2016-ban eljátszotta ezt az iPhone 7 és iPhone 7 Plus esetében, így ezévben sem maradhatott el a színbeli újítás. Az előző generációs iPhone-ok eladásainak jót tett az új szín, de egyáltalán nem volt kritika mentes. A felhasználók nagy része azt sérelmezte, hogy a piros hátlap mellé fehér előlap tartozott.

Ezen változtatott az Apple, immár az iPhone 8 és iPhone 8 Plus piros hátlappal és fekete előlappal érkezik, a logó továbbra is ezüst színű. Valljuk be, ez így azért elég jól néz ki.

Természetesen nem szabad arról sem elfelejtkezni, hogy az iPhone 8 és 8 Plus eladásai nagyon nem mentek jól a gyártónak, bőven van mit rajta javítani.

A telefonok mellé új színű tok is érkezett, a következőkben mutatunk pár képet.

iphone-8-és-iphone-8-plus-product-red

iphone-8-product-red-bőr-tok

iphone-8-plus-product-red-hátlap

Tudnod kell, hogy a (PRODUCT) RED készülékek ugyanannyiba kerülnek, mint a “hagyományos” színben elérhető iPhone-ok, de a bevétel egy részét adományozásra fordítja a gyártó, pontosabban az AIDS elleni küzdelemre.

Neked bejön az új szín? Írd meg nekünk kommentben!

A 7 legjobb rejtett funkciói az iOS 11-ben, amiről tudnod kell! A 7 legjobb rejtett funkciói az iOS 11-ben, amiről tudnod kell!
2017. szeptember 11.
Habár az iOS 11 leginkább iPad-en tartogat meglepetéseket, az iPhone tulajok sem panaszkodhatnak. Nem csak külsőre, de funkcióiban is megújult, amelyek miatt sokkal jobban szeretjük, mint elődjét.
Nem csalódtunk: Az iPhone 8, 8 Plus és X kijelző cseréje után leáll a fényérzékelő szenzor Nem csalódtunk: Az iPhone 8, 8 Plus és X kijelző cseréje után leáll a fényérzékelő szenzor
2018. április 12.
Az Apple nem szereti megkönnyíteni a szervizek dolgát, ezt eddig is tudtuk. Most sincs ez másként.
iPhone X kicsomagolós/unboxing videó! iPhone X kicsomagolós/unboxing videó!
2017. november 1.
A Business Insider elsőként szerezte meg a 2017-es év legnagyobb Apple újításának számító iPhone X készüléket. Nem haboztak, rögtön elkészítették róla a kicsomagolós, úgynevezett iPhone X unboxing videót, amit blogunkban kielemzünk neked.