Az Apple bejelentette: Holnaptól érkezik az iPhone 8 és iPhone 8 Plus (PRODUC) RED

2018. április 9. -
Meglepő fordulat az Apple-től! Bejelentették, a holnapi naptól elérhetővé válik a piros színű iPhone 8 és iPhone 8 Plus! Ráadásul az Apple adott a vásárlók szavára, ezért fekete előlappal érkezik az új iPhone!
Az Apple bejelentette: Holnaptól érkezik az iPhone 8 és iPhone 8 Plus (PRODUC) RED

Ahogy 2016-ban eljátszotta ezt az iPhone 7 és iPhone 7 Plus esetében, így ezévben sem maradhatott el a színbeli újítás. Az előző generációs iPhone-ok eladásainak jót tett az új szín, de egyáltalán nem volt kritika mentes. A felhasználók nagy része azt sérelmezte, hogy a piros hátlap mellé fehér előlap tartozott.

Ezen változtatott az Apple, immár az iPhone 8 és iPhone 8 Plus piros hátlappal és fekete előlappal érkezik, a logó továbbra is ezüst színű. Valljuk be, ez így azért elég jól néz ki.

Természetesen nem szabad arról sem elfelejtkezni, hogy az iPhone 8 és 8 Plus eladásai nagyon nem mentek jól a gyártónak, bőven van mit rajta javítani.

A telefonok mellé új színű tok is érkezett, a következőkben mutatunk pár képet.

iphone-8-és-iphone-8-plus-product-red

iphone-8-product-red-bőr-tok

iphone-8-plus-product-red-hátlap

Tudnod kell, hogy a (PRODUCT) RED készülékek ugyanannyiba kerülnek, mint a “hagyományos” színben elérhető iPhone-ok, de a bevétel egy részét adományozásra fordítja a gyártó, pontosabban az AIDS elleni küzdelemre.

Neked bejön az új szín? Írd meg nekünk kommentben!

iPhone X újdonságok - True Tone technológia iPhone X újdonságok - True Tone technológia
2017. október 25.
iPhone X újdonságok cikksorozatunkban összegyűjtjük a készülék azon tulajdonságait, amelyekkel az eddig megjelent Apple mobilokban még nem találkozhattál. Második cikkünkben a True Tone technológiát vesszük górcső alá.
Az Apple elkaszálja a TouchID-t? Az Apple elkaszálja a TouchID-t?
2016. szeptember 7.
Még hivatalosan be sem mutatták az iPhone 7-et, egyes adathalászok már az iPhone 8 - ha egyáltalán ez lesz a neve, - konstrukcióját találgatják. Az első híresztelések szerint az Apple 2017-ben megszabadul a generációk óta használt "klasszikus" Home gombbal és új megoldást talál helyette.
iPhone 8 vs. iPhone X – Összehasonlítás! Megéri a hatalmas árkülönbség? iPhone 8 vs. iPhone X – Összehasonlítás! Megéri a hatalmas árkülönbség?
2017. szeptember 20.
A szeptember 12-én megrendezett Keynote minden szempontból különleges volt. Példának okáért, ez volt a legelső Apple rendezvény, ahol egyszerre három új készüléket is bemutattak: iPhone 8, iPhone 8 Plus és iPhone X néven.