Az Apple bejelentette: Holnaptól érkezik az iPhone 8 és iPhone 8 Plus (PRODUC) RED

2018. április 9. -
Meglepő fordulat az Apple-től! Bejelentették, a holnapi naptól elérhetővé válik a piros színű iPhone 8 és iPhone 8 Plus! Ráadásul az Apple adott a vásárlók szavára, ezért fekete előlappal érkezik az új iPhone!
Az Apple bejelentette: Holnaptól érkezik az iPhone 8 és iPhone 8 Plus (PRODUC) RED

Ahogy 2016-ban eljátszotta ezt az iPhone 7 és iPhone 7 Plus esetében, így ezévben sem maradhatott el a színbeli újítás. Az előző generációs iPhone-ok eladásainak jót tett az új szín, de egyáltalán nem volt kritika mentes. A felhasználók nagy része azt sérelmezte, hogy a piros hátlap mellé fehér előlap tartozott.

Ezen változtatott az Apple, immár az iPhone 8 és iPhone 8 Plus piros hátlappal és fekete előlappal érkezik, a logó továbbra is ezüst színű. Valljuk be, ez így azért elég jól néz ki.

Természetesen nem szabad arról sem elfelejtkezni, hogy az iPhone 8 és 8 Plus eladásai nagyon nem mentek jól a gyártónak, bőven van mit rajta javítani.

A telefonok mellé új színű tok is érkezett, a következőkben mutatunk pár képet.

iphone-8-és-iphone-8-plus-product-red

iphone-8-product-red-bőr-tok

iphone-8-plus-product-red-hátlap

Tudnod kell, hogy a (PRODUCT) RED készülékek ugyanannyiba kerülnek, mint a “hagyományos” színben elérhető iPhone-ok, de a bevétel egy részét adományozásra fordítja a gyártó, pontosabban az AIDS elleni küzdelemre.

Neked bejön az új szín? Írd meg nekünk kommentben!

Tátva marad a szád, ha megtudod, mennyi a becsült élettartama az Apple készülékeinek Tátva marad a szád, ha megtudod, mennyi a becsült élettartama az Apple készülékeinek
2018. március 13.
A negyedik negyedéves befektetői konferencia során megjelenő adatok alapján végzett elemzés szerint egy Apple eszköz átlagos élettartama valószínűleg több, mint négy év. Ez azt sugallja, hogy az iPhone-ok és az iPad-ek aktív használati ideje kétszer olyan hosszú, mint egy tipikus fogyasztói iPhone upgrade ciklus.
iPhone 8: Megjelenési dátum, pletykák és hírek az Apple 2017-es iPhone-járól iPhone 8: Megjelenési dátum, pletykák és hírek az Apple 2017-es iPhone-járól
2017. január 24.
Az Apple mindössze néhány hónapja hozta ki az iPhone 7-et, de sokan máris az idei évi modellről, az iPhone 8-ról beszélnek, ami az Apple legnagyobb dobása lehet az utóbbi években. Mik lesznek az újdonságok? Sok találgatás látott már napvilágot, lássuk őket!.
Szimplából tripla – meddig mehet még fel a kamerák száma? Szimplából tripla – meddig mehet még fel a kamerák száma?
2018. július 3.
Mintha csak tegnap lett volna, amikor még mindenki egyetlen kamerás okostelefonnal szaladgált, aztán jött a duál, majd a tripla kamerarendszer és már azt sem tudjuk, hol lesz a határ. De honnan jutottunk idáig és mit várhatunk a jövőben? Lesz-e megállás három kameránál vagy még több jöhet?.