Az Apple bejelentette: Holnaptól érkezik az iPhone 8 és iPhone 8 Plus (PRODUC) RED

2018. április 9. -
Meglepő fordulat az Apple-től! Bejelentették, a holnapi naptól elérhetővé válik a piros színű iPhone 8 és iPhone 8 Plus! Ráadásul az Apple adott a vásárlók szavára, ezért fekete előlappal érkezik az új iPhone!
Az Apple bejelentette: Holnaptól érkezik az iPhone 8 és iPhone 8 Plus (PRODUC) RED

Ahogy 2016-ban eljátszotta ezt az iPhone 7 és iPhone 7 Plus esetében, így ezévben sem maradhatott el a színbeli újítás. Az előző generációs iPhone-ok eladásainak jót tett az új szín, de egyáltalán nem volt kritika mentes. A felhasználók nagy része azt sérelmezte, hogy a piros hátlap mellé fehér előlap tartozott.

Ezen változtatott az Apple, immár az iPhone 8 és iPhone 8 Plus piros hátlappal és fekete előlappal érkezik, a logó továbbra is ezüst színű. Valljuk be, ez így azért elég jól néz ki.

Természetesen nem szabad arról sem elfelejtkezni, hogy az iPhone 8 és 8 Plus eladásai nagyon nem mentek jól a gyártónak, bőven van mit rajta javítani.

A telefonok mellé új színű tok is érkezett, a következőkben mutatunk pár képet.

iphone-8-és-iphone-8-plus-product-red

iphone-8-product-red-bőr-tok

iphone-8-plus-product-red-hátlap

Tudnod kell, hogy a (PRODUCT) RED készülékek ugyanannyiba kerülnek, mint a “hagyományos” színben elérhető iPhone-ok, de a bevétel egy részét adományozásra fordítja a gyártó, pontosabban az AIDS elleni küzdelemre.

Neked bejön az új szín? Írd meg nekünk kommentben!

Bemutatkozik az iPhone XR! - Megjelenés, árak, jellemzők és specifikációk Bemutatkozik az iPhone XR! - Megjelenés, árak, jellemzők és specifikációk
2018. szeptember 13.
Tegnap este hónapok türelmetlen várakozása után végre megismerhettük az Apple legfrissebb iPhone fejlesztéseit, mégpedig - ahogy arra számíthattunk – 3 új modell formájában. Az iPhone XR néven bemutatkozott készülék bár a nagytesókhoz képest kevésbé prémium kategóriás, néhány részletében viszont igazán figyelemreméltóra sikerült.
Vége a találgatásoknak! – Így néz ki az iPhone 8! Vége a találgatásoknak! – Így néz ki az iPhone 8!
2017. augusztus 8.
Az elmúlt időszakban ezerféle grafika, rajz, fénykép és videó született a következő, egyelőre név nélküli iPhone kinézetéről. Azonban a mai napon kitisztult a kép és kijelenthetjük, már biztosak lehetünk benne: így néz ki a szeptemberben megjelenő legújabb iPhone!.
3D Touch vs. Haptic Touch – Mi a különbség? 3D Touch vs. Haptic Touch – Mi a különbség?
2018. október 3.
Az iPhone XR - mint azt már hallhattuk a bemutatón is - leváltja a 3D Touch-ot és helyette úgynevezett Haptic Touch lesz elérhető a készüléken. No de mi az a Haptic Touch és mi a különbség az eddigi lehetőséghez képest? Cikkünkből megtudhatod, hogyan is működik ez az elsőre idegennek tűnő funkció – nyugi, sokkal egyszerűbb, mint a neve alapján sejtenéd.