Hogyan oldottam meg az iPhone legidegesítőbb problémáját egy vonatút alatt?

2022.06.29 0 hozzászólás 1654 olvasás
Hogyan oldottam meg az iPhone legidegesítőbb problémáját egy vonatút alatt?

Gyönyörűek a legújabb iPhone-ok és az Apple minden évben újabb szuper fejlesztésekkel lep meg minket, ez tény. De az újításoknak ára is van, még ma is úgy használom a telefonom, hogy fáj a jack csatlakozó hiánya. Persze használhatok adaptert, ami könnyít a helyzeten, de mi a van akkor, ha közben tölteni is szeretném a mobilom? Keresésbe kezdtem, hogy megoldjam a problémám…

Többször fordult elő velem, hogy felszálltam a vonatra boldogan, hogy ismét láthatom a kedvenc rokonaimat, de hamar lefagyott a mosoly az arcomról, amikor észrevettem, hogy bizony a telefonom percei meg vannak számlálva, mielőtt teljesen lemerülne. És a baj nem az volt, hogy nem tudtam volna feltölteni, hiszen mindig van nálam egy vészhelyzeti powerbank, hanem az, hogy mit fogok kezdeni magammal 3 órán keresztül zenék és videók nélkül.

(Ugyanis tudni kell rólam, hogy kifejezetten nem jött be a jack dugó nélküli fülhallgató és mindig a jól bevált headsetem használom adapter segítségével. Így viszont nem tudok egyszerre tölteni és zenét hallgatni, ami számomra tényleg a legidegesítőbb iPhone probléma)

Miért tudtam volna emiatt kiszaladni a világból?

Akik utaztak vonaton, azoknak biztosan nem okoz gondot elképzelni, miért is szerettem volna ennyire kizárni magam körül a világot. Akiknek még nem volt ehhez szerencséjük, csak képzeljék el magukat összezárva egy kisebb szobában egy üvöltő kisbabával (és persze a pár percen belül kétségbeesve szintén üvöltő anyukájával) és egy iskolás csoporttal, akik még véletlenül sem csendben töltik el az utazási időt.

Persze ez egy kiragadott példa, de nekem nem egyszer volt benne részem. Mit lehet hát ilyenkor tenni? Átmegyek egy másik vagonba, remélve, hogy ott idilli környezet vár, vagy keresek egy olyan kiegészítőt magamnak (már a vonaton, hiszen rengeteg időm van), amivel soha többé nem kerülök bosszantó helyzetbe. Gondolom senkit nem lep meg, hogy az utóbbi mellett döntöttem.

iphone_earpods

És jó döntés volt

Az elhatározás óta sokkal felhőtlenebbek az útjaim és ez egyetlen kiegészítőnek köszönhető. Mostmár minden nap magamnál tartom, a kisebb utakra is, hiszen a táskámban is elfér és bármikor tudom használni, otthon vagy akár az irodában. Szuper kis kütyü, ha túl nagy a zsongás körülöttem és szükségem van a csendre, plusz nem nézem folyton azt se, még mennyi „zeneidőm” van a következő töltésig.

Nem csigázom tovább az érdeklődésed, elárulom, hogy az ADAM elements iLinio A35L adaptere nyerte el ennyire a szívem. És itt gyorsan le is szögezném, hogy nem csaptam le az első szembejövő termékre, ami aztán egy hét múlva használhatatlan lesz vagy jobban idegesít, mint amennyit segít.

Az ADAM elements iLinio A35L nem csak, hogy megoldotta a zavaró helyzetem és egyszerre tölthetem a telefonom miközben zenét hallgatok, de gyerekjáték használni is. Egyáltalán nem zavaró méretű vagy nehéz (és egy női táskában tényleg minden deka számít), plusz az adapteren is találsz hangerőszabályzó gombokat. Így még akkor is állíthatsz a hangon, ha nem szeretnéd közszemlére tenni az iPhone-od például a vonaton.

adam_elements_ilinio_adapter

Az Apple ajánlásával

Ha még maradtak kétségeid, meg kell jegyeznem, hogy az Apple is áldását adta erre a kiegészítőre, vagyis rendelkezik az MFI tanúsítvánnyal. Így biztos lehetsz benne, hogy nem egy ócska, piaci minőséggel van dolgod és sokáig kihasználhatod az előnyeit.

Én mindenképpen ajánlom ezt a kiegészítőt, nekem még egyszer sem okozott csalódást és tuti minden lehetséges alkalommal használni is fogom. Ha úgy érzed, neked is szükséged van az adapterre és azonnal lecsapnál rá, itt meg is teheted és plusz infókat is megtudhatsz róla:

Szeretnéd még jobban szemügyre venni a kiegészítőt? A Smart Clinic szervizeiben bármikor megteheted és még akár egy következő „must have” darabra is rálelhetsz…

…Addig pedig egy kis videós ízelítőt is mutatok neked: