Kedves Ügyfeleink! 2021.12.01-től nyitvatartásunk megváltozik! Részletek!

x

Hogyan védheted meg az iPhone XR kijelzőjét?

2019.01.18 0 hozzászólás 878 olvasás
Hogyan védheted meg az iPhone XR kijelzőjét?

Nem csodálkoznék, ha szíved szerint mindig felbontanál egy üveg pezsgőt, amikor a telefonod képernyőjének sikerül karcolások nélkül megúsznia egy napot. De nem lenne egyszerűbb, ha egyáltalán nem kéne ettől tartanod? Egy erős kijelzővédővel gondolnod sem kell a balesetekre – a következő három kiegészítő pedig plusz csavart is tartogat neked.

Psszt…Szigorúan titkos!

Engem mindig is frusztrált, hogy a buszon utazva bárki beleláthat abba, mit is csinálok éppen a telefonomon. Ezzel biztosan nem vagyok egyedül, mert a Baseus éppen úgy alkotta meg a Privacy üvegfóliát, hogy ez a probléma többé ne érintsen.

baseus_privacy

Így azon túl, hogy a fólia komoly védelmi vonalat jelent az iPhone XR kijelzője és a sérülések között, még úgy is érezheted magad, mintha egy sötétített üvegű burokban lennél. Bárki próbál oldalról kukucskálni, falba ütközik. 

Kíváncsi lettél, mit tud még a Baseus Privacy fólia? Megtudhatod, ha ide kattintasz!

Mintha csak ráöntötték volna!

Az üvegborításnak „hála” az iPhone XR kijelzője mellett a hátlap is egy szempillantás alatt tud karcolódni. Ez akkor okozhat neked igazán fejtörést, ha semmiképp nem szeretnéd a telefonod kétségek nélkül gyönyörű alakját megtörni bármilyen tokkal. 

baseus_elolapi_hatlapi

Erre szintén a Baseus kínál neked megoldást, ugyanis elő-és hátlapi üvegfóliája úgy fog védelmet nyújtani a készülékednek, hogy mindössze egy leheletnyi plusz réteget fogsz rajta érzékelni. Már ha egyáltalán észreveszed, mivel tökéletesen illeszkedik az iPhone XR vonalaira - mintha csak így került volna le a gyártósorról.

Ez a neked való kiegészítő? Itt találsz még több részletet a Baseus elő-és hátlapi üvegfóliájáról!

Pehelysúlyú bajnok

Utolsó versenyzőnk egészen egyszerűen világbajnok teljesítményt nyújt, ha képernyő védelemről van szó. A Tempered Glass fólia edzett üveg felépítésével nem csak a csúnya karcolásokkal szemben állja a sarat, de még az esésekből keletkező töréseket is képes „magába szívni”. 

tempered_glass_iphone_xr

Vagyis ilyen esetben egyszerűen pókhálósra törik, de mögötte az iPhone XR kijelzője épségben marad. És hogy miért írom ezt ilyen magabiztosan? Mert a Smart Clinic csapatában szinte minden telefonon ilyen fólia van!

Már most megrendelnéd a Tempered Glasst? Kattints és meg is tudod tenni!

 

A cikk végére érve biztosan érzékeled már, hogy gyakorlatilag bármelyik üvegfólia észrevétlenül simul rá a telefonodra és egyetlen zavaró percet sem fog neked okozni. Ráadásul egy iPhone XR kijelző csere árának töredékébe kerülnek, így rengeteget is spórolhatsz, ha előre felkészülsz egy kellemetlen balesetre.

Kövess minket az instán

#SMART_CLINIC_HU