Hogyan védheted meg az iPhone XR kijelzőjét?

2022.06.29 0 hozzászólás 973 olvasás
Hogyan védheted meg az iPhone XR kijelzőjét?

Nem csodálkoznék, ha szíved szerint mindig felbontanál egy üveg pezsgőt, amikor a telefonod képernyőjének sikerül karcolások nélkül megúsznia egy napot. De nem lenne egyszerűbb, ha egyáltalán nem kéne ettől tartanod? Egy erős kijelzővédővel gondolnod sem kell a balesetekre – a következő három kiegészítő pedig plusz csavart is tartogat neked.

Psszt…Szigorúan titkos!

Engem mindig is frusztrált, hogy a buszon utazva bárki beleláthat abba, mit is csinálok éppen a telefonomon. Ezzel biztosan nem vagyok egyedül, mert a Baseus éppen úgy alkotta meg a Privacy üvegfóliát, hogy ez a probléma többé ne érintsen.

baseus_privacy

Így azon túl, hogy a fólia komoly védelmi vonalat jelent az iPhone XR kijelzője és a sérülések között, még úgy is érezheted magad, mintha egy sötétített üvegű burokban lennél. Bárki próbál oldalról kukucskálni, falba ütközik. 

Kíváncsi lettél, mit tud még a Baseus Privacy fólia? Megtudhatod, ha ide kattintasz!

Mintha csak ráöntötték volna!

Az üvegborításnak „hála” az iPhone XR kijelzője mellett a hátlap is egy szempillantás alatt tud karcolódni. Ez akkor okozhat neked igazán fejtörést, ha semmiképp nem szeretnéd a telefonod kétségek nélkül gyönyörű alakját megtörni bármilyen tokkal. 

baseus_elolapi_hatlapi

Erre szintén a Baseus kínál neked megoldást, ugyanis elő-és hátlapi üvegfóliája úgy fog védelmet nyújtani a készülékednek, hogy mindössze egy leheletnyi plusz réteget fogsz rajta érzékelni. Már ha egyáltalán észreveszed, mivel tökéletesen illeszkedik az iPhone XR vonalaira - mintha csak így került volna le a gyártósorról.

Ez a neked való kiegészítő? Itt találsz még több részletet a Baseus elő-és hátlapi üvegfóliájáról!

Pehelysúlyú bajnok

Utolsó versenyzőnk egészen egyszerűen világbajnok teljesítményt nyújt, ha képernyő védelemről van szó. A Tempered Glass fólia edzett üveg felépítésével nem csak a csúnya karcolásokkal szemben állja a sarat, de még az esésekből keletkező töréseket is képes „magába szívni”. 

tempered_glass_iphone_xr

Vagyis ilyen esetben egyszerűen pókhálósra törik, de mögötte az iPhone XR kijelzője épségben marad. És hogy miért írom ezt ilyen magabiztosan? Mert a Smart Clinic csapatában szinte minden telefonon ilyen fólia van!

Már most megrendelnéd a Tempered Glasst? Kattints és meg is tudod tenni!

 

A cikk végére érve biztosan érzékeled már, hogy gyakorlatilag bármelyik üvegfólia észrevétlenül simul rá a telefonodra és egyetlen zavaró percet sem fog neked okozni. Ráadásul egy iPhone XR kijelző csere árának töredékébe kerülnek, így rengeteget is spórolhatsz, ha előre felkészülsz egy kellemetlen balesetre.