Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 10/15 – Vízálló tokok, amelyeket egy hóember kezébe is nyugodtan adnánk!

2017. december 13. -
A következő 6-7 percben olyan vízálló tokokat ismerhetsz meg, amelyek egy hóember nedves szorításban is megvédenék a készüléket. FIGYELEM! Túlságosan megbízható tokok következnek!
Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 10/15 – Vízálló tokok, amelyeket egy hóember kezébe is nyugodtan adnánk!

In medias res, ledöntünk 3 olyan tabut, amelyekkel a felhasználók 75%-a még mindig nincs tudatában, vagy éppen rosszul tud.

1# A legújabb okostelefonok vízállóak

Kifejezetten kérjük: Ne hagyd magad átverni az IP számokkal! Ezer dolog befolyásolhatja a készülék vízállóságát. Vízzáró rétegének kopása, szakadása, kijelzőjének leválása, por- és cseppvédő fülek állapota, stb. Az IP számokat leginkább marketing célra használják a gyártók. Gondolj bele, melyik gyártó vállal garanciát a készülék beázására? Na, ugye.

2# A vízálló telefontokok valóban vízállóak

Nem mindegyik, sőt. A plázákban, piacokon kapható vízálló telefontokok eredményessége nagyjából akkora, mint az okostelefon vízzáró rétegének. Van, de közel sem elég ahhoz, hogy együtt tudj csobbanni a telefonoddal. Ne áltasd magad azzal, hogy egyes kiegészítők azért drágábbak, mert a gyártó direkt túlárazza azokat, ennél nagyobbat nem is tévedhetnél. A gyártást, fejlesztést, tervezést, teszteket mind-mind meg kell fizetni, ez így természetes.

3# A vízálló telefontokok csak akkor ajánlottak, ha vízben használod a készüléked

Ez a kedvencünk. Már miért lenne ajánlott csak akkor használni? Egy ütésálló UAG tokot sem azért veszel, hogy utána a telefonodat egész nap dobáld, és egy karcálló kijelzővédő üvegfóliát sem azért, hogy unalmadban a készüléked kijelzőjébe karcold a Mona Lisa képét.

A helyzet az, hogy csak a vízálló tokok ölelik körbe a készüléket teljesen, és csak azok biztosítanak legalább akkora védelmet a kijelzőjének, mint hátlapjának. A tokok a vízcseppek mellet nem engedik be a porszemeket sem, amelyek rendszerint széthorzsolják a készülék hátlapját, sőt a párás levegőben sem ázik be a telefon, ami általános probléma ügyfeleink körében.

Ha hasznos ajándékra törekszel, és olyannak szeretnél ajándékozni, akinek szüksége van a legerősebb védelemre, gyakran összetöri, megkarcolja, beáztatja a készülékét, a következő felsorolásból válaszd a legszimpatikusabbat.

RedPepper XLF vízálló/hóálló iPhone tok

A végletekig kifejlesztett és profi kiegészítőinek hála, valóban megtestesült a tökéletesen por- és vízálló okostelefon. Ha ebbe rejti ajándékozottad a készülékét, használja akár hócsata közben telefonját hógolyóként, nem esik majd baja. Szintén ideális, ha a legszebb havas tájakat szeretné megörökíteni egy késő esti túra során. A tökéletes optikai tisztaságú kijelző előtti réteg átengedi az ujjlenyomatokat, ráadásul nem csak a kijelző érintése működik továbbra is, hanem az ujjlenyomat olvasó is.

redpepperxlfiphone7_597f5006aee02

Ghostek Nautical Galaxy S8 tok / Ghostek Atomic iPhone 8/7 Plus tok

A Ghostek máshonnan közelíti meg a vízálló tokokat, mint a többi gyártó. Felfogásuk szerint nem szükséges a funkcionalizmusra helyezni a hangsúlyt, hiszen vannak, akik a mindennapi életben is szeretnék maximális védelem mellett használni a készüléküket. Ebből fogantak meg a fiatalos iPhone és Samsung vízálló tokok. A formabontó kiegészítők tökéletesen használhatók télen-nyáron, hidegben-melegben, nem fogsz velük csalódást okozni.

maxresdefault

Lifeproof Nüüd iPad mini 4 tok & Lifeproof Hand

Gondolni kell azokra is, akik nem okostelefonjukra, hanem iPad-re szeretnének vízálló védelmet. Sokan hiszik azt, hogy csak a telefonok érdemlik és igénylik ezeket a tokokat, ez is egy tévedés. Ha ajándékozottad munkaeszközként tekint az iPad-re, vagy csak simán egész nap azon pörgeti a facebookot, imádni fogja az új kiegészítőjét! A tokban az iPad élettartama legalább 1-2 évvel megnő majd! A tokhoz egyébként külön lehet vásárolni vállpántot is, amivel kényelmesebben és biztonságosabban tudja szállítás során magánál tartani a készüléket.

lifeproofipadmini4_594ba35666ef6

Karácsonyi ajándékötlet sorozatunk ezzel a cikkel koránt sem ért még véget! A következő napokban újabb termékekről rántjuk le a leplet!

Blogsorozatunk előző része

Blogsorozatunk következő része

Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 6/15 – Ajándék, az egész család örömére! Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 6/15 – Ajándék, az egész család örömére!
2017. december 8.
Legtöbb cikkünkben egyszemélyes ajándéktippekkel leptünk meg, ez most kicsit változni fog. A következőkben bemutatott kiegészítő az egész családod életét megváltoztatja majd, egyúttal kényelmesebbé, és tudatosabbá teszi a mindennapokat.
Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 7/15 - Divatos tokok, amiket nem akar majd visszaváltani a párod! Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 7/15 - Divatos tokok, amiket nem akar majd visszaváltani a párod!
2017. december 10.
Következő cikkünk férfiakhoz szól, pedig női telefontokokat fogunk bemutatni. Ha még most is azon gondolkodsz, mit vegyél a barátnődnek, feleségednek, és valami olyat szeretnél neki adni, amit nem vált vissza három munkanapon belül, akkor ez a te cikked.
Ballistic iPhone és iPad tokok az őrült körülményekhez Ballistic iPhone és iPad tokok az őrült körülményekhez
2015. augusztus 7.
Előző írásunkban a városi igénybevételnek megfelelő Ballistic iPhone tokokkal foglalkoztunk. A soron következő cikk tematikája ennek megfelelően azon iPhone és iPad tulajdonosok számára lehet érdekes, akik okoskészülékeiket komolyabb igénybevételnek teszik ki.