Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 10/15 – Vízálló tokok, amelyeket egy hóember kezébe is nyugodtan adnánk!

2017. december 13. -
A következő 6-7 percben olyan vízálló tokokat ismerhetsz meg, amelyek egy hóember nedves szorításban is megvédenék a készüléket. FIGYELEM! Túlságosan megbízható tokok következnek!
Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 10/15 – Vízálló tokok, amelyeket egy hóember kezébe is nyugodtan adnánk!

In medias res, ledöntünk 3 olyan tabut, amelyekkel a felhasználók 75%-a még mindig nincs tudatában, vagy éppen rosszul tud.

1# A legújabb okostelefonok vízállóak

Kifejezetten kérjük: Ne hagyd magad átverni az IP számokkal! Ezer dolog befolyásolhatja a készülék vízállóságát. Vízzáró rétegének kopása, szakadása, kijelzőjének leválása, por- és cseppvédő fülek állapota, stb. Az IP számokat leginkább marketing célra használják a gyártók. Gondolj bele, melyik gyártó vállal garanciát a készülék beázására? Na, ugye.

2# A vízálló telefontokok valóban vízállóak

Nem mindegyik, sőt. A plázákban, piacokon kapható vízálló telefontokok eredményessége nagyjából akkora, mint az okostelefon vízzáró rétegének. Van, de közel sem elég ahhoz, hogy együtt tudj csobbanni a telefonoddal. Ne áltasd magad azzal, hogy egyes kiegészítők azért drágábbak, mert a gyártó direkt túlárazza azokat, ennél nagyobbat nem is tévedhetnél. A gyártást, fejlesztést, tervezést, teszteket mind-mind meg kell fizetni, ez így természetes.

3# A vízálló telefontokok csak akkor ajánlottak, ha vízben használod a készüléked

Ez a kedvencünk. Már miért lenne ajánlott csak akkor használni? Egy ütésálló UAG tokot sem azért veszel, hogy utána a telefonodat egész nap dobáld, és egy karcálló kijelzővédő üvegfóliát sem azért, hogy unalmadban a készüléked kijelzőjébe karcold a Mona Lisa képét.

A helyzet az, hogy csak a vízálló tokok ölelik körbe a készüléket teljesen, és csak azok biztosítanak legalább akkora védelmet a kijelzőjének, mint hátlapjának. A tokok a vízcseppek mellet nem engedik be a porszemeket sem, amelyek rendszerint széthorzsolják a készülék hátlapját, sőt a párás levegőben sem ázik be a telefon, ami általános probléma ügyfeleink körében.

És miért lehet óriási baj, ha beázik a készüléked? Videónkban összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat:

Ha hasznos ajándékra törekszel, és olyannak szeretnél ajándékozni, akinek szüksége van a legerősebb védelemre, gyakran összetöri, megkarcolja, beáztatja a készülékét, a következő felsorolásból válaszd a legszimpatikusabbat.

RedPepper XLF vízálló/hóálló iPhone tok

A végletekig kifejlesztett és profi kiegészítőinek hála, valóban megtestesült a tökéletesen por- és vízálló okostelefon. Ha ebbe rejti ajándékozottad a készülékét, használja akár hócsata közben telefonját hógolyóként, nem esik majd baja. Szintén ideális, ha a legszebb havas tájakat szeretné megörökíteni egy késő esti túra során. A tökéletes optikai tisztaságú kijelző előtti réteg átengedi az ujjlenyomatokat, ráadásul nem csak a kijelző érintése működik továbbra is, hanem az ujjlenyomat olvasó is.

redpepperxlfiphone7_597f5006aee02

Ghostek Nautical Galaxy S8 tok / Ghostek Atomic iPhone 8/7 Plus tok

A Ghostek máshonnan közelíti meg a vízálló tokokat, mint a többi gyártó. Felfogásuk szerint nem szükséges a funkcionalizmusra helyezni a hangsúlyt, hiszen vannak, akik a mindennapi életben is szeretnék maximális védelem mellett használni a készüléküket. Ebből fogantak meg a fiatalos iPhone és Samsung vízálló tokok. A formabontó kiegészítők tökéletesen használhatók télen-nyáron, hidegben-melegben, nem fogsz velük csalódást okozni.

maxresdefault

Lifeproof Nüüd iPad mini 4 tok & Lifeproof Hand

Gondolni kell azokra is, akik nem okostelefonjukra, hanem iPad-re szeretnének vízálló védelmet. Sokan hiszik azt, hogy csak a telefonok érdemlik és igénylik ezeket a tokokat, ez is egy tévedés. Ha ajándékozottad munkaeszközként tekint az iPad-re, vagy csak simán egész nap azon pörgeti a facebookot, imádni fogja az új kiegészítőjét! A tokban az iPad élettartama legalább 1-2 évvel megnő majd! A tokhoz egyébként külön lehet vásárolni vállpántot is, amivel kényelmesebben és biztonságosabban tudja szállítás során magánál tartani a készüléket.

lifeproofipadmini4_594ba35666ef6

Karácsonyi ajándékötlet sorozatunk ezzel a cikkel koránt sem ért még véget! A következő napokban újabb termékekről rántjuk le a leplet!

Blogsorozatunk előző része

Blogsorozatunk következő része

Ne hagyd magad átverni, válaszd az eredeti Spigen kiegészítőket! Ne hagyd magad átverni, válaszd az eredeti Spigen kiegészítőket!
2016. március 25.
Bemész egy üzletbe vagy meglátogatsz egy webshopot, ahol megvásárolod a kívánt terméket, majd miután használni kezded azt, hamar kiderül, hogy egy olcsó hamisítványt sikerült vásárolnod. Ezzel a jelenséggel ruházati-, illetve elektronikai cikkek esetében is találkozhatunk, miért kerülné el épp a folyamatosan növekedő okostelefon kiegészítői piacot?.
2 alapkellék, ha a volán mögött is biztonságra és kényelemre törekszel 2 alapkellék, ha a volán mögött is biztonságra és kényelemre törekszel
2016. május 9.
Ha próbáltál már valaha vezetni és közben felvenni a telefonod, esetleg GPS alkalmazást használni úgy, hogy eközben az útra is oda tudj figyelni, bizonyára: A, ejtetted már az öledbe a telefont; B, ejtetted már az ülés alá a telefont; C, mindkettő. ( A B, opció ráadásul azért különösen veszélyes, mert a telefon keresgélése közben szinte lehetetlen a vezetésre összpontosítanod.).
Hogyan válasszak tokot a vadonatúj iPhone SE készülékemre? Hogyan válasszak tokot a vadonatúj iPhone SE készülékemre?
2016. május 19.
Az iPhone SE-ről biztosan mondhatjuk, hogy megéri az árát, addig legalábbis,amíg teljes pompájában tündökölhet. Ehhez viszont nem elég a telefont birtokolni, hiszen gondoskodnunk kell a készülékek megfelelő védelméről is.