Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 10/15 – Vízálló tokok, amelyeket egy hóember kezébe is nyugodtan adnánk!

2017. december 13. -
A következő 6-7 percben olyan vízálló tokokat ismerhetsz meg, amelyek egy hóember nedves szorításban is megvédenék a készüléket. FIGYELEM! Túlságosan megbízható tokok következnek!
Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 10/15 – Vízálló tokok, amelyeket egy hóember kezébe is nyugodtan adnánk!

In medias res, ledöntünk 3 olyan tabut, amelyekkel a felhasználók 75%-a még mindig nincs tudatában, vagy éppen rosszul tud.

1# A legújabb okostelefonok vízállóak

Kifejezetten kérjük: Ne hagyd magad átverni az IP számokkal! Ezer dolog befolyásolhatja a készülék vízállóságát. Vízzáró rétegének kopása, szakadása, kijelzőjének leválása, por- és cseppvédő fülek állapota, stb. Az IP számokat leginkább marketing célra használják a gyártók. Gondolj bele, melyik gyártó vállal garanciát a készülék beázására? Na, ugye.

2# A vízálló telefontokok valóban vízállóak

Nem mindegyik, sőt. A plázákban, piacokon kapható vízálló telefontokok eredményessége nagyjából akkora, mint az okostelefon vízzáró rétegének. Van, de közel sem elég ahhoz, hogy együtt tudj csobbanni a telefonoddal. Ne áltasd magad azzal, hogy egyes kiegészítők azért drágábbak, mert a gyártó direkt túlárazza azokat, ennél nagyobbat nem is tévedhetnél. A gyártást, fejlesztést, tervezést, teszteket mind-mind meg kell fizetni, ez így természetes.

3# A vízálló telefontokok csak akkor ajánlottak, ha vízben használod a készüléked

Ez a kedvencünk. Már miért lenne ajánlott csak akkor használni? Egy ütésálló UAG tokot sem azért veszel, hogy utána a telefonodat egész nap dobáld, és egy karcálló kijelzővédő üvegfóliát sem azért, hogy unalmadban a készüléked kijelzőjébe karcold a Mona Lisa képét.

A helyzet az, hogy csak a vízálló tokok ölelik körbe a készüléket teljesen, és csak azok biztosítanak legalább akkora védelmet a kijelzőjének, mint hátlapjának. A tokok a vízcseppek mellet nem engedik be a porszemeket sem, amelyek rendszerint széthorzsolják a készülék hátlapját, sőt a párás levegőben sem ázik be a telefon, ami általános probléma ügyfeleink körében.

Ha hasznos ajándékra törekszel, és olyannak szeretnél ajándékozni, akinek szüksége van a legerősebb védelemre, gyakran összetöri, megkarcolja, beáztatja a készülékét, a következő felsorolásból válaszd a legszimpatikusabbat.

RedPepper XLF vízálló/hóálló iPhone tok

A végletekig kifejlesztett és profi kiegészítőinek hála, valóban megtestesült a tökéletesen por- és vízálló okostelefon. Ha ebbe rejti ajándékozottad a készülékét, használja akár hócsata közben telefonját hógolyóként, nem esik majd baja. Szintén ideális, ha a legszebb havas tájakat szeretné megörökíteni egy késő esti túra során. A tökéletes optikai tisztaságú kijelző előtti réteg átengedi az ujjlenyomatokat, ráadásul nem csak a kijelző érintése működik továbbra is, hanem az ujjlenyomat olvasó is.

redpepperxlfiphone7_597f5006aee02

Ghostek Nautical Galaxy S8 tok / Ghostek Atomic iPhone 8/7 Plus tok

A Ghostek máshonnan közelíti meg a vízálló tokokat, mint a többi gyártó. Felfogásuk szerint nem szükséges a funkcionalizmusra helyezni a hangsúlyt, hiszen vannak, akik a mindennapi életben is szeretnék maximális védelem mellett használni a készüléküket. Ebből fogantak meg a fiatalos iPhone és Samsung vízálló tokok. A formabontó kiegészítők tökéletesen használhatók télen-nyáron, hidegben-melegben, nem fogsz velük csalódást okozni.

maxresdefault

Lifeproof Nüüd iPad mini 4 tok & Lifeproof Hand

Gondolni kell azokra is, akik nem okostelefonjukra, hanem iPad-re szeretnének vízálló védelmet. Sokan hiszik azt, hogy csak a telefonok érdemlik és igénylik ezeket a tokokat, ez is egy tévedés. Ha ajándékozottad munkaeszközként tekint az iPad-re, vagy csak simán egész nap azon pörgeti a facebookot, imádni fogja az új kiegészítőjét! A tokban az iPad élettartama legalább 1-2 évvel megnő majd! A tokhoz egyébként külön lehet vásárolni vállpántot is, amivel kényelmesebben és biztonságosabban tudja szállítás során magánál tartani a készüléket.

lifeproofipadmini4_594ba35666ef6

Karácsonyi ajándékötlet sorozatunk ezzel a cikkel koránt sem ért még véget! A következő napokban újabb termékekről rántjuk le a leplet!

Blogsorozatunk előző része

Blogsorozatunk következő része

Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 3/15 – Hangulatos kiegészítők karácsonyfára, és meghitt estékre Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 3/15 – Hangulatos kiegészítők karácsonyfára, és meghitt estékre
2017. december 5.
Még most is a polcod legmélyén porosodik az összegubancolódott és félig kiégett égősor? Inkább ki se vedd! A következőkben olyan karácsonyi kiegészítőket mutatunk be, amelyek egyedülálló hangulatot teremtenek otthonodba, ráadásul mindezt a telefonoddal vezérelve.
Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 8/15 – Ajándékok, a haladó személyiségeknek Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 8/15 – Ajándékok, a haladó személyiségeknek
2017. december 11.
A blogsorozatunk 8. részében bemutatott kiegészítőket azoknak érdemes ajándékozni, akik már birtokolják a legújabb készülékeket, de kihasználni azok innovatív tulajdonságát még nem tudják.
iPhone 7 Plus vs. Galaxy Note 7 törésteszt iPhone 7 Plus vs. Galaxy Note 7 törésteszt
2016. november 17.
Igen-igen tudjuk, hogy a Galaxy Note 7 története milyen csúfos véget ért. Azonban azt nem tagadhatjuk, hogy az akkumulátort érintő problémáján kívül, milyen remek telefont gyártott a Samsung, erős hardverrel, és minőségi kialakítással.