Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 10/15 – Vízálló tokok, amelyeket egy hóember kezébe is nyugodtan adnánk!

2017. december 13. -
A következő 6-7 percben olyan vízálló tokokat ismerhetsz meg, amelyek egy hóember nedves szorításban is megvédenék a készüléket. FIGYELEM! Túlságosan megbízható tokok következnek!
Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 10/15 – Vízálló tokok, amelyeket egy hóember kezébe is nyugodtan adnánk!

In medias res, ledöntünk 3 olyan tabut, amelyekkel a felhasználók 75%-a még mindig nincs tudatában, vagy éppen rosszul tud.

1# A legújabb okostelefonok vízállóak

Kifejezetten kérjük: Ne hagyd magad átverni az IP számokkal! Ezer dolog befolyásolhatja a készülék vízállóságát. Vízzáró rétegének kopása, szakadása, kijelzőjének leválása, por- és cseppvédő fülek állapota, stb. Az IP számokat leginkább marketing célra használják a gyártók. Gondolj bele, melyik gyártó vállal garanciát a készülék beázására? Na, ugye.

2# A vízálló telefontokok valóban vízállóak

Nem mindegyik, sőt. A plázákban, piacokon kapható vízálló telefontokok eredményessége nagyjából akkora, mint az okostelefon vízzáró rétegének. Van, de közel sem elég ahhoz, hogy együtt tudj csobbanni a telefonoddal. Ne áltasd magad azzal, hogy egyes kiegészítők azért drágábbak, mert a gyártó direkt túlárazza azokat, ennél nagyobbat nem is tévedhetnél. A gyártást, fejlesztést, tervezést, teszteket mind-mind meg kell fizetni, ez így természetes.

3# A vízálló telefontokok csak akkor ajánlottak, ha vízben használod a készüléked

Ez a kedvencünk. Már miért lenne ajánlott csak akkor használni? Egy ütésálló UAG tokot sem azért veszel, hogy utána a telefonodat egész nap dobáld, és egy karcálló kijelzővédő üvegfóliát sem azért, hogy unalmadban a készüléked kijelzőjébe karcold a Mona Lisa képét.

A helyzet az, hogy csak a vízálló tokok ölelik körbe a készüléket teljesen, és csak azok biztosítanak legalább akkora védelmet a kijelzőjének, mint hátlapjának. A tokok a vízcseppek mellet nem engedik be a porszemeket sem, amelyek rendszerint széthorzsolják a készülék hátlapját, sőt a párás levegőben sem ázik be a telefon, ami általános probléma ügyfeleink körében.

Ha hasznos ajándékra törekszel, és olyannak szeretnél ajándékozni, akinek szüksége van a legerősebb védelemre, gyakran összetöri, megkarcolja, beáztatja a készülékét, a következő felsorolásból válaszd a legszimpatikusabbat.

RedPepper XLF vízálló/hóálló iPhone tok

A végletekig kifejlesztett és profi kiegészítőinek hála, valóban megtestesült a tökéletesen por- és vízálló okostelefon. Ha ebbe rejti ajándékozottad a készülékét, használja akár hócsata közben telefonját hógolyóként, nem esik majd baja. Szintén ideális, ha a legszebb havas tájakat szeretné megörökíteni egy késő esti túra során. A tökéletes optikai tisztaságú kijelző előtti réteg átengedi az ujjlenyomatokat, ráadásul nem csak a kijelző érintése működik továbbra is, hanem az ujjlenyomat olvasó is.

redpepperxlfiphone7_597f5006aee02

Ghostek Nautical Galaxy S8 tok / Ghostek Atomic iPhone 8/7 Plus tok

A Ghostek máshonnan közelíti meg a vízálló tokokat, mint a többi gyártó. Felfogásuk szerint nem szükséges a funkcionalizmusra helyezni a hangsúlyt, hiszen vannak, akik a mindennapi életben is szeretnék maximális védelem mellett használni a készüléküket. Ebből fogantak meg a fiatalos iPhone és Samsung vízálló tokok. A formabontó kiegészítők tökéletesen használhatók télen-nyáron, hidegben-melegben, nem fogsz velük csalódást okozni.

maxresdefault

Lifeproof Nüüd iPad mini 4 tok & Lifeproof Hand

Gondolni kell azokra is, akik nem okostelefonjukra, hanem iPad-re szeretnének vízálló védelmet. Sokan hiszik azt, hogy csak a telefonok érdemlik és igénylik ezeket a tokokat, ez is egy tévedés. Ha ajándékozottad munkaeszközként tekint az iPad-re, vagy csak simán egész nap azon pörgeti a facebookot, imádni fogja az új kiegészítőjét! A tokban az iPad élettartama legalább 1-2 évvel megnő majd! A tokhoz egyébként külön lehet vásárolni vállpántot is, amivel kényelmesebben és biztonságosabban tudja szállítás során magánál tartani a készüléket.

lifeproofipadmini4_594ba35666ef6

Karácsonyi ajándékötlet sorozatunk ezzel a cikkel koránt sem ért még véget! A következő napokban újabb termékekről rántjuk le a leplet!

Blogsorozatunk előző része

Blogsorozatunk következő része

Okostelefon kiegészítők 20,000 forint alatt! Okostelefon kiegészítők 20,000 forint alatt!
2016. december 22.
Már két lábbal az ünnepekben vagyunk, és te még mindig az ajándékokon gondolkodsz? Ráadásul a karácsony közeledtével rájöttél arra, hogy túlköltekeztél, és már nem tudsz rászánni az ajándékozásra annyit, amennyit szeretnél? A cikkünkben bemutatunk több minőségi és rendkívül praktikus 20,000 forintos ár alatt kapható ajándéknak valót, hogy tudj miből válogatni.
5 kihagyhatatlan kiegészítő autós kalandoroknak 5 kihagyhatatlan kiegészítő autós kalandoroknak
2018. május 8.
Te is azt érzed, hogy ahogy közeledik a nyár, úgy vágysz egyre jobban arra, hogy bepattanj az autódba és elszökj a város forgatagából? Már tervezed, hogy a hűsítő vízpart mellett vagy egy csendes kis erdőben tölts-e el néhány pihentető napot? Mielőtt nekivágnál a kalandnak, nézd végig listánkat, biztosan találsz benne olyat, amit tutira nem szeretnél otthon hagyni.
Fő a védelem - hogyan válassz okostelefontokot Fő a védelem - hogyan válassz okostelefontokot
2016. november 16.
Hajlamosak vagyunk mélyen a zsebünkbe nyúlni, ha okostelefon, vagy tablet vásárlásról van szó. Ha megvan a kívánt eszköz, felelőtlenség lenne, ha nem áldoznánk még néhány ezret a védelemre! Könnyen megkarcolhatjuk, netalán kíváncsi kisgyerekek kezébe kerülhet, vagy egyszerűen csak kicsúszhat a kezünkből a lépcsőn felfelé menet.