Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 14/15 – Ezzel lepd meg a szüleidet karácsonykor!

2017. december 18. -
Szülőknek mindig nehéz ajándékot vásárolni. Teljesen mindegy, hogy 15 évesen, vagy már a 30-as évekhez közeledve, az ajándékok kiválasztása felér egy többismeretlenes egyenlettel, amelyekből valahogy soha nem mi kerülünk ki győztesen. A te dolgodat megkönnyítve mutatunk be olyan bőrborítású tokokat, amelyeknek a szüleid valóban tudnak örülni.
Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 14/15 – Ezzel lepd meg a szüleidet karácsonykor!

Ha fiatal vagy még, a cikkben szereplő tokok nem biztos, hogy elnyerik a tetszésed. De tartsd szem előtt, hogy nem magadnak vásárolsz kiegészítőt, és a szüleid egészen más tulajdonságú tokokat keresnek, mint te. Ezért kellemes, visszafogott mintázatú karcálló tokok következnek, amelyek fiataloknak nem, idősebbeknek annál inkább ajánlottak.

Mercedes bőr iPhone X tok

A Mercedes sajátmárkás kiegészítőivel nem fogsz tévedni. Egyik ügyfelünk úgy fogalmazott a tokkal kapcsolatban, hogy végre megtalálta azt a kiegészítőt, amiben elő meri venni a telefonját egy tárgyaláson. A legtöbb panasz azért éri a tokokat, mert tönkreteszik az iPhone elegáns megjelenését, így megfosztják attól, amitől leginkább különbözik a többi gyártó okostelefonjától. A Mercedes tokja értéket képvisel, ami nem tud nem jól állni egy szülő kezében. A Mercedes karcálló iPhone X tokját ráadásul hófehér és mélyfekete színben is megvásárolhatod üzleteinkben.

smartclinicmercedesbenzpatterniigenuiniphonetokbanner_5a2fcf5a48f4a

BMW bőr iPhone X tok

A Mercedes bemutatása után igazságtalan lenne, ha elfelejtkeznénk a konkurens márka termékeiről. A BMW Signature karcálló iPhone X tokja teljesen más kategóriát képvisel, mint ellenfele. Habár mindkettő prémium, ameddig a Mercedes inkább a stílusosabb vonalakat követi, addig a BMW tokja egy kicsit sportosabb, játékosabb vonalakkal operál.

smartclinicbmwsignaturehybridleatheriphonetokbanner_5a2facbfa6bfe

Sena bőr iPhone 8/7 Plus tok

Az iPhone-ok Plus kategóriája mindig is az idősebb korosztály kedvence volt. A nagyobb képernyő miatt sokkal könnyebb rajta dolgozni és olvasni. A Sena valódi bőrborítású kiegészítője képviseli mindazt, amire egy felnőttnek szüksége van. A kijelzőt is védi a ráhajtható előlappal, aminek hátuljába még kártyákat, vagy éppen készpénzt is csúsztathat. Ha valaki a családból mindig otthon hagyja a jogosítványát, bankkártyáját, ideális választás lesz számára.

iCase bőr iPhone 8/7/6s/6 tok

Az iCase Leather a legvékonyabb bőrtok a piacon. Ezt azt jelenti, hogy ennél kényelmesebb kiegészítőbe, ha akarnád, sem tudnád öltöztetni a készüléket. Mivel a tokba csúsztatható, ezért saroktól-sarkig, peremtől-peremig védelmet nyújt neki. Ugyanakkor fontos kiemelni, hogy a készülék használatához mindig ki kell csúsztatni a tokból. Ez persze nem jelent problémát annak, aki csak félóránként ránéz a telefonjára, de annak, akinek mindig a kezében van, nem éppen a legideálisabb.

icaseelegant-line-leather-collection-for-iphone-6_55759956245fb 

Mercedes bőr iPhone 6s/6 tok

Előző cikkünkben már írtam erről, de őszinte leszek, most sem tudtam kihagyni. Ahogy mondtam, ez az én személyes kedvencem, ami a maga visszafogott tekintélyt parancsoló külsejével dominálja magát a kiegészítők felső prémium kategóriájába. A perforált bőr szellőzni hagyja a készüléket, nem csak a karcolódásoktól óvja, de a belső alkatrészekről is gondoskodik. Szellős, könnyed, elegáns. Tökéletes hármas, aminek bármelyik apuka örülni tudna.

mercedespurelineleathercaseiphone6banner_56fa9dbced608

Karácsonyi ajándékötlet sorozatunk ezzel a cikkel koránt sem ért még véget! A következő napokban újabb termékekről rántjuk le a leplet!

Blogsorozatunk előző része

Blogsorozatunk következő része

Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 11/15 – Óriási raktárkészlet karc- és ütésálló iPad tokokból! Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 11/15 – Óriási raktárkészlet karc- és ütésálló iPad tokokból!
2017. december 14.
Ahogy látjuk, az iPhone nagyobbik testvérének védelmére csak kevesen használnak kiegészítőket, pedig illene. Egyrészt sokkal költségesebb a szervizelésük, másrészt a tokok egy csomó kényelmi faktort hordoznak magukban.
Ezektől az iPhone 8 tokoktól állt el a lélegzetünk az utóbbi egy hétben! Ezektől az iPhone 8 tokoktól állt el a lélegzetünk az utóbbi egy hétben!
2017. szeptember 19.
Pontosan egy hete mutatta be az Apple a legújabb készülékeit, amelyek között szerepelt az iPhone 8 is. Az üveg hátlappal érkező csodát azonban nyugodtan hívhatnánk iPhone 7s-nek is, hiszen paramétereiben teljesen megegyezik az előző generációs készülékkel.
Szolid megjelenés vagy fényűző csillogás? - Csajos tokok minden alkalomra Szolid megjelenés vagy fényűző csillogás? - Csajos tokok minden alkalomra
2018. április 18.
Mi nők hajlamosak vagyunk ruhákat, cipőket és táskákat felhalmozni, hogy minden alkalomra a legtökéletesebb oldalunkat mutassuk. Én bevallom, a telefonom tokját is szeretem a hangulatomhoz vagy a szettemhez megválasztani, és biztosan sok nő társam van ezzel ugyanígy.