Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 14/15 – Ezzel lepd meg a szüleidet karácsonykor!

2017. december 18. -
Szülőknek mindig nehéz ajándékot vásárolni. Teljesen mindegy, hogy 15 évesen, vagy már a 30-as évekhez közeledve, az ajándékok kiválasztása felér egy többismeretlenes egyenlettel, amelyekből valahogy soha nem mi kerülünk ki győztesen. A te dolgodat megkönnyítve mutatunk be olyan bőrborítású tokokat, amelyeknek a szüleid valóban tudnak örülni.
Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 14/15 – Ezzel lepd meg a szüleidet karácsonykor!

Ha fiatal vagy még, a cikkben szereplő tokok nem biztos, hogy elnyerik a tetszésed. De tartsd szem előtt, hogy nem magadnak vásárolsz kiegészítőt, és a szüleid egészen más tulajdonságú tokokat keresnek, mint te. Ezért kellemes, visszafogott mintázatú karcálló tokok következnek, amelyek fiataloknak nem, idősebbeknek annál inkább ajánlottak.

Mercedes bőr iPhone X tok

A Mercedes sajátmárkás kiegészítőivel nem fogsz tévedni. Egyik ügyfelünk úgy fogalmazott a tokkal kapcsolatban, hogy végre megtalálta azt a kiegészítőt, amiben elő meri venni a telefonját egy tárgyaláson. A legtöbb panasz azért éri a tokokat, mert tönkreteszik az iPhone elegáns megjelenését, így megfosztják attól, amitől leginkább különbözik a többi gyártó okostelefonjától. A Mercedes tokja értéket képvisel, ami nem tud nem jól állni egy szülő kezében. A Mercedes karcálló iPhone X tokját ráadásul hófehér és mélyfekete színben is megvásárolhatod üzleteinkben.

smartclinicmercedesbenzpatterniigenuiniphonetokbanner_5a2fcf5a48f4a

BMW bőr iPhone X tok

A Mercedes bemutatása után igazságtalan lenne, ha elfelejtkeznénk a konkurens márka termékeiről. A BMW Signature karcálló iPhone X tokja teljesen más kategóriát képvisel, mint ellenfele. Habár mindkettő prémium, ameddig a Mercedes inkább a stílusosabb vonalakat követi, addig a BMW tokja egy kicsit sportosabb, játékosabb vonalakkal operál.

smartclinicbmwsignaturehybridleatheriphonetokbanner_5a2facbfa6bfe

Sena bőr iPhone 8/7 Plus tok

Az iPhone-ok Plus kategóriája mindig is az idősebb korosztály kedvence volt. A nagyobb képernyő miatt sokkal könnyebb rajta dolgozni és olvasni. A Sena valódi bőrborítású kiegészítője képviseli mindazt, amire egy felnőttnek szüksége van. A kijelzőt is védi a ráhajtható előlappal, aminek hátuljába még kártyákat, vagy éppen készpénzt is csúsztathat. Ha valaki a családból mindig otthon hagyja a jogosítványát, bankkártyáját, ideális választás lesz számára.

iCase bőr iPhone 8/7/6s/6 tok

Az iCase Leather a legvékonyabb bőrtok a piacon. Ezt azt jelenti, hogy ennél kényelmesebb kiegészítőbe, ha akarnád, sem tudnád öltöztetni a készüléket. Mivel a tokba csúsztatható, ezért saroktól-sarkig, peremtől-peremig védelmet nyújt neki. Ugyanakkor fontos kiemelni, hogy a készülék használatához mindig ki kell csúsztatni a tokból. Ez persze nem jelent problémát annak, aki csak félóránként ránéz a telefonjára, de annak, akinek mindig a kezében van, nem éppen a legideálisabb.

icaseelegant-line-leather-collection-for-iphone-6_55759956245fb 

Mercedes bőr iPhone 6s/6 tok

Előző cikkünkben már írtam erről, de őszinte leszek, most sem tudtam kihagyni. Ahogy mondtam, ez az én személyes kedvencem, ami a maga visszafogott tekintélyt parancsoló külsejével dominálja magát a kiegészítők felső prémium kategóriájába. A perforált bőr szellőzni hagyja a készüléket, nem csak a karcolódásoktól óvja, de a belső alkatrészekről is gondoskodik. Szellős, könnyed, elegáns. Tökéletes hármas, aminek bármelyik apuka örülni tudna.

mercedespurelineleathercaseiphone6banner_56fa9dbced608

Karácsonyi ajándékötlet sorozatunk ezzel a cikkel koránt sem ért még véget! A következő napokban újabb termékekről rántjuk le a leplet!

Blogsorozatunk előző része

Blogsorozatunk következő része

Kötelező kiegészítők az új iPhone mellé Kötelező kiegészítők az új iPhone mellé
2016. december 15.
Évente jelennek meg felmérések, hogy az adott karácsonyi időszaknak melyek voltak a slágertermékei. Ezekből évről-évre kiderül, hogy az iPhone ajándékozása karácsonykor az egyik legnagyobb népszerűségnek örvend.
Smart Clinic - Ünnepi nyitva tartás Smart Clinic - Ünnepi nyitva tartás
2016. december 19.
Minden kedves ügyfelünket szeretnénk tájékoztatni arról, hogy az ünnepek alatt az üzleteink nyitva tartása megváltozik. Bármilyen felmerülő kérdéssel kapcsolatban keressenek minket a +36 30 630 22 77 telefonszámon.
Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 10/15 – Vízálló tokok, amelyeket egy hóember kezébe is nyugodtan adnánk! Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 10/15 – Vízálló tokok, amelyeket egy hóember kezébe is nyugodtan adnánk!
2017. december 13.
A következő 6-7 percben olyan vízálló tokokat ismerhetsz meg, amelyek egy hóember nedves szorításban is megvédenék a készüléket. FIGYELEM! Túlságosan megbízható tokok következnek!.