Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 8/15 – Ajándékok, a haladó személyiségeknek

A blogsorozatunk 8. részében bemutatott kiegészítőket azoknak érdemes ajándékozni, akik már birtokolják a legújabb készülékeket, de kihasználni azok innovatív tulajdonságát még nem tudják. Segíts nekik, és lepd meg őket a Baseus sikerszériás termékeivel!
Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 8/15 – Ajándékok, a haladó személyiségeknek

Vedd a kezedbe a telefonod, pörgesd végig a Facebook-ot, majd az Instagramot is, végül tedd le. Némi túlzással élve, ennyi időbe telik, ameddig megérkezik egy új készülék a piacra. Ráadásul 2017 a nagy változások éve volt, olyan telefonok jöttek, amelyek egy rakás új funkciót rejtettek magukban. A kiegészítő gyártók egész évben kapkodták a fejüket, igazodva az új trendekhez. A komolyabb partnerek természetesen előre megkapták az érkező telefonok adatait, és ahhoz mérten tudtak gyártani töltőket, tokokat, autós kiegészítőket. Ez azonban csak a gyártók 1-2%-nál van így, a többiek felelőtlenül jelentettek meg olyan termékeket, amelyek – habár ráillenek a készülékekre - mégsem kompatibilisek azokkal.

Karcálló iPhone X tokok

Ahogy említettük, nem mindegyik gyártó készült fel az iPhone X újdonságaira. Számos olyan tokot találhatsz a plázák üzleteiben, amelyeknek sűrű és vastag anyaga gátolja a vezeték nélküli töltést, széles oldalpereme belelóg a Face ID szenzorokba, egyszóval ellehetetleníti a készülék használatát. A következőben 3 előremutató tokot ismerhetsz meg, amelyek egytől-egyig kiválóan alkalmasak az iPhone X legjobb tulajdonságainak kiaknázására.  

Baseus Breath iPhone X tok

A Baseus ütésálló iPhone X tokja az ékes példája a fent leírtaknak. Ha atomjaira bontanánk a kiegészítőt, végigmérve minden egyes négyzetmilliméterét, akkor sem csalódnánk benne, olyannyira hozzáalakították az iPhone X funkcióihoz. Hátoldala lyukacsos szerkezetű, nem zárja el a telefon hátlapját, képtelenség, hogy túlmelegedjen benne a készülék. (Az iPhone X melegedésére több panasz is érkezett.) A kivágásoknak további előnye, hogy tökéletesen átengedik a vezeték nélküli töltő keltette rezgéseket, ezáltal még csak nem is lassítja a készülék töltését.

baseus - lyukacsos tok

Ide az innovatív iPhone X tokkal!

Baseus Ultra Slim iPhone X tok

A tesztelők és kritikusok ódákat zengenek arról, hogy a gyártók ne csökkentsék a telefonok vastagságát, inkább új funkciókkal pakolják tele azokat. Az iPhone X esetében megtörtént, a méret nőtt, ezzel együtt jött egy csomó új alkatrész. Visszhangja természetesen volt a sztorinak, átlósan kisebb az iPhone 8 Plusnál, vastagságban azonban nagyobb. Kézben tartani pedig érezhetően nehéz, ráadásul csúszik, nem is kicsit. De jó lenne egy olyan tok, ami megóvja a slusszkulccsal szemben, és kevésbé csúszós, mint az üvegborítású hátlap, de azért nem teszi még inkább nehézkessé az iPhone X használatát. A Baseus legvékonyabb tokja erre a megoldás, mindössze 0.3 milliméter. Az iPhone X továbbra is egykezes-, és nem utolsó sorban, ép marad.

baseus - vékony tok

Megismerem az egyik legvékonyabb iPhone X tokot!

Baseus Luxury Double iPhone X tok

A Baseus Luxury karcálló iPhone X tok, a tökéletes egyvelege az előzőleg bemutatott kiegészítőknek. Ha a biztosra szeretnél menni, ezt válaszd. Ráadásul a Baseus tokja formabontó, ritkán találkozunk olyan kiegészítővel, amelynek hátoldala duális kialakítású, és ez nem csak külső megjelenésben, de anyagaiban is érződik. A minimál stílusú iPhone X tok tökéletes választás, ha karácsonyra valami különleges termékkel lepnéd meg az ajándékozottad.

baseus legmenőbb

További infót szeretnék megtudni az egyedi iPhone X tokról!

Baseus vezeték nélküli töltők

Igaz, hogy már több Android rendszert futtató készülék is megkapta a vezeték nélküli töltés funkcióját, csak most lett népszerű, a 2017-es iPhone-ok megjelenésével. A remek funkciót erősen gátolja, hogy alapvetően egy gyártó sem mellékel a telefon mellé vezeték nélküli dokkolót. Ennek anyagi okai vannak, de az sem utolsó szempont, hogy az Apple-től alig lehet ilyen eszközt rendelni, a legújabbra, pedig még hónapokat kell várni. Szerencsére a telefonokba épített Qi technológia megengedi, hogy más gyártók termékeit is használhasd. Ebay-ről amúgy 4-5000 forintért is hozzájuthatsz már „kifinomult” töltőhöz. Ezek használata annyira nehézkes és problémás, hogy garantáltan megutálod a technológiát. Mi a minőség mellé minőséget javaslunk, lássuk a Baseus 2 vezeték nélküli töltőjét.

Baseus Leather Qi Wireless Charger

Az apró méretű, de annál erősebb vezeték nélküli töltő remek társa lesz a készüléknek, bárhova is viszi ajándékozottad. Alig foglal el nagyobb helyet, mint a telefon, így legyen bármilyen zsúfolt az irodaasztal, konyhapult, vagy éjjeliszekrény, lazán elfér majd rajta. A töltő felülete valódi bőrborítású, nem fogja karcolni a készülék hátlapját. Ahhoz hasonló kényelmet képzelj el, mintha te beleülnél egy többszázezer forintos bőr kanapéba. A vezeték nélküli töltő ráadásul okosabb társainál, amikor feltöltött 100%-ra a készülék, automatikusan kikapcsol. Éjjelente nyugodtan a töltőre lehet helyezni a készüléket, hosszabb idő alatt sem sérül majd az akkumulátora.

vezeték nélküli töltő fekvó

Szeretném a valódi bőrborítású, vezeték nélküli töltőt!

Baseus Qi Wireless Charger

A Baseus innovatív vezeték nélküli töltője azért született, hogy kiküszöbölje azt az állandó problémát, miszerint töltés közben alig használható a készülék. Ha ajándékozottad kíméletesen használja a telefonját, naponta csak egyszer tölti, imádni fogja a fent bemutatott bőr töltőt. Azonban, ha egész nap pusztítja az üzemidejét, állandóan a kezében van, azon olvassa az e-maileket, fogadja a hívásokat, az álló kialakítású töltőre van szüksége. Ültesse bele a telefont, akár fektetve, akár állva, és töltés közben is használhatja majd. Mivel a kijelzője folyamatosan a szeme előtt marad, így egészen biztosan nem marad le a legfontosabb hívásokról, üzenetekről.

lló töltő

Az álló vezeték nélküli töltő lesz az ideális ajándék, azt kérem!

Karácsonyi ajándékötlet sorozatunk ezzel a cikkel koránt sem ért még véget! A következő napokban újabb termékekről rántjuk le a leplet!

Blogsorozatunk előző része

Blogsorozatunk következő része

Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 14/15 – Ezzel lepd meg a szüleidet karácsonykor! Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 14/15 – Ezzel lepd meg a szüleidet karácsonykor!
2017. december 18.
Szülőknek mindig nehéz ajándékot vásárolni. Teljesen mindegy, hogy 15 évesen, vagy már a 30-as évekhez közeledve, az ajándékok kiválasztása felér egy többismeretlenes egyenlettel, amelyekből valahogy soha nem mi kerülünk ki győztesen.
Karácsonyi iPhone alkalmazások, háttérképek, csengőhangok Karácsonyi iPhone alkalmazások, háttérképek, csengőhangok
2015. november 27.
Ha szeretnél a legjobb karácsonyi iPhone alkalmazásokkal, háttérképekkel és egyéb kiegészítőkkel feldobni a karácsonyod, olvasd el a témával kapcsolatos blog bejegyzésünk és számold velünk, hányat kell még aludnod karácsonyig!.
2 alapkellék, ha a volán mögött is biztonságra és kényelemre törekszel 2 alapkellék, ha a volán mögött is biztonságra és kényelemre törekszel
2016. május 9.
Ha próbáltál már valaha vezetni és közben felvenni a telefonod, esetleg GPS alkalmazást használni úgy, hogy eközben az útra is oda tudj figyelni, bizonyára: A, ejtetted már az öledbe a telefont; B, ejtetted már az ülés alá a telefont; C, mindkettő. ( A B, opció ráadásul azért különösen veszélyes, mert a telefon keresgélése közben szinte lehetetlen a vezetésre összpontosítanod.).