Urban Armor Gear - Brutálisan erős iPhone X tokok tesztje!

2017. december 1. -
Hazánkban és külföldön is egyöntetűen szeretett és elismert gyártó az UAG, melynek katonai töréstesztekkel igazolt termékeit mi is szép számmal áruljuk, a vásárlóink legnagyobb megelégedésére. Az előző szériás kiegészítők sikerén felbuzdulva, a gyártó számos tokot adott ki az Apple legújabb telefonjához, az iPhone X-hez is. Mivel a készülék 359 000 forintba kerül, így fontos, hogy a lehető legjobb kezekben legyen.
Urban Armor Gear - Brutálisan erős iPhone X tokok tesztje!

A következőkben olyan telefontokokat fogunk bemutatni, amiket a Blaha Lujza téri aluljáróban egészen biztosan nem fogsz megtalálni. Nem olcsó, ugyanakkor nem is elviselhetetlenül drága kiegészítőkről lesz szó, amelyek igazoltan megőrzik a telefonod épségét, a legnagyobb megpróbáltatások közepette is.

Urban Armor Gear - A márka

Az Urban Armor Gear (UAG), egy amerikai kiegészítőket gyártó cég, melynek kimondott célja, hogy a világ legerősebb tokjait hozza létre iPhone-ra, iPad-re, MacBook-ra, és különböző Android rendszert futtató készülékekre. Ehhez az eredményhez rendkívül sok tesztet hajtanak végre, és a legújabb technológiák felhasználásával tervezik meg a törésálló tokokat, hogy azok valóban magas fokú védelmet nyújtsanak szeretett készülékeidnek.

index24444

Az UAG termékeket dobozára különböző emblémák vannak nyomtatva, amik katonai törésteszteket igazolnak. A tesztek során a kiegészítőket 1-2 méter magasról ejtik le sokszor, minden oldalukra és a sarkokra is. Az ejtések után megvizsgálják a készüléket vizuálisan, hardveresen és szoftveresen is. Természetesen csak akkor kapják meg a kiegészítők az emblémát, ha ejtések során épségben tartották az adott készüléket.

uag5

A katonai töréstesztek azonban becsapósak lehetnek, mivel nincs általánosan szabványosított rendszere, ennek következtében olyan gyártók is a termékeikre aggatják a címkét, amelyek teljesítménye jóval alulmúlja az UAG tokok erejét. Szakértői cikkünkben bővebben jártunk utána ennek a témának, ha mélyebben érdeklődsz iránta, ajánlott elolvasnod.

Üzleteink polcán számos UAG termék közül válogathatsz, melyek közül egyértelmű sikerszériának számítanak az UAG Monarch névre keresztelt iPhone X ütésálló tokok. Habár a design mindegyiknél megegyező, a karcálló iPhone X tokokat több színben is piacra dobta az UAG, nekünk pedig volt szerencsénk négy félét is megrendelni belőle.  Színek elnevezése szerint tehát vásárolható nálunk a  Carbon Fibre, Grapithe, Midnight és Platinum is.

IMG_2528

UAG Monarch iPhone X tok – Csomagolás

Ahogy említettük, az Urban Armor Gear termékeit nem fogod tudni aluljárókban megvásárolni, annál sokkal kifinomultabb kiegészítőkről van szó. Ebből kifolyólag csomagolása sem az ízléstelen műanyag, sőt a Monarch doboza hűen tükrözi a benne lakozó karcálló iPhone X tok erejét. Mind a tokban, mind a dobozban felfedezhetjük az UAG-ra jellemző stílusjeleket, de erről a későbbiekben hosszabban írunk majd.

uag6

A doboz elején visszaköszön ránk az iPhone X karcálló és ütésálló tok, amelynek a hátlapját pillanthatjuk meg. Mivel a doboz eleje átlátszó, így a gyártó nem árul zsákbamacskát a kiegészítő kinézetét illetően. Hátoldalán megkapjuk az „egész alakos” grafikát a tokról, illetve benne az iPhone X-ről, mellette pedig a Monarch rétegeléséről kapunk információt. Az UAG tokok többsége, így a Monarch is, 5 rétegből épül fel. A gyártó nem bízott semmit a véletlenre, a doboz elején és hátoldalán is látható a katonai töréstesztnek alávetett embléma, aminek a Monarch kétszeresen megfelel. Felhajtjuk a kijelzőjét, és kipattintjuk a helyéről az iPhone X tokot!

UAG Monarch iPhone X tok – Megjelenés

Itt most nem az összegyűrhető, átlátszó és hipervékony tokok vannak terítéken, hanem az acélbiztos védelmet nyújtó, páncélozott erőgépek.

Az 5 rétegű felépítést sem szeretné elrejteni a gyártó, tisztán kivehető mindegyik réteg. Mindezek ellenére egyáltalán nem mondanánk a tokokat visszataszító, nagydarab és túlzsúfolt kiegészítőknek, sőt az UAG a maga kecsességében elég príma külsőt adott a Monarch-nak, ezzel megteremtve az ideális kompromisszumokat. Nem véletlen, hogy közönség kedvenc termékről beszélünk, na.

uag11

A tokok hátoldalán található a méretesre sikeredett logó, négy sarka közül háromban a rétegeket erősen összetartó csavarok, illetve az oldalán végighúzódó, kaptárszerű díszítés. Érdemes megfigyelni a megemelt sarkokat, illetve az oldalgombok előtti kitüremkedéseket.

A közeli képeken jól látható, hogy mennyire egyben van a kiegészítő, a különböző rétegek milyen pontosan illeszkednek egymáshoz, az asztallapra is tökéletesen simul, sehol egy hajlás, ferdítés. Ennek ellenére tudjuk, hogy az UAG tokokat leginkább a férfiak választják, habár a merészebb és sportkedvelő hölgyeknek is remek alternatívát szolgálnak.

uag7

UAG Monarch iPhone X tok – Valódi erő

Az igazság az, hogy elég erősen próbáltuk szétnyomkodni, szétfeszíteni, de egyszerűen nem akarta megadni magát az ütésálló iPhone X tok. Tettünk rá nehezebb könyveket, hátha behorpad, de a kiképzést nagyon jól bírta, az sem fogott ki rajta. A következő képen látható, ahogy megpróbálom összenyomni, ahol a gumírozott oldalperemén kívül semmi más nem hajlik meg benne. Brávó. 

A tok külső megerősített része remekül megbirkózik az ütődésekkel, kellőképpen ellensúlyozza a készülékre nehezedő energiát.

uag10

Természetesen nem létezik tökéletesen ellenálló anyag, hosszabb használat során a tok biztosan karcolódni és horzsolódni fog, de ez talán egy UAG tok esetében még jól is áll!

A tok belső része átmenet a puha és kemény anyagok világa között. Magabiztosan tart, ugyanakkor a gyártó nagyon szépen megmunkálta, figyelve arra, hogy a tokban se karcolódjon az iPhone X üvegborítású hátlapja, aminek cseréje 39.990,- forint.

uag4

Mivel a gyártó magas minőséget garantál, mondanunk sem kell, hogy elvárt a készülék tokéletes illeszkedése. Erre nem is fecsérelnék több karaktert, leginkább óvva intünk a silányabb minőségű termékektől, melyeknek peremi részén áthaladnak az apróbb porszemek, és szanaszét karcolják a készülék hátlapját.

Érdekes megfigyelni az iPhone X hátlapi kamerájának kivágott és mélyített részt. Ez azért kiemelendő, mert az iPhone X kamerájának lencséje elég erőteljes módon emelkedik ki a készülék hátlapjából, hogy minél több fényhez jusson a kamera, ugyanakkor sérülékennyé tette a hátlapi kamera lencséjét. Erre egyébként már mi is árulunk külön iPhone X hátlapi kamera lencse üvegfóliát, ugyanakkor az UAG tokjában a lencse egyszerűen nem emelkedik ki. Azaz, ha leteszed az asztalra a készüléket, nem fog billegni, stabil marad, és a lencse sem fog karcolódni, vagy épp törni. Jelenleg az iPhone X kamera lencse csere ára: 39.990,- Ft.

uag12

Az iPhone X-et sok támadás érte az üvegborítású hátlap miatt. Nem csak azért, mert pont emiatt találták a készüléket a legkönnyebben sérülő okostelefonnak, hanem azért is, mert az üveglap rendkívül könnyen csúszik. Ha leteszed egy lankás felületre, szinte biztos, hogy a földön landol. De az utcán sétálva, a kezeid közül is könnyebben kiesik, ha véletlenül meglöknek téged. Az UAG ezért csúszásgátló felülettel vonta be a tokot, aminek köszönhetően a készülék már nem fogja magát egy sípályán érezni.

Ha leejted a telefonod valószínűleg a sarkára fog esni. A gyártó természetesen tisztában van ezzel, így a kiegészítő sarkait párnával látta el. Ez a megemelt rész jobban bírja a gyűrődést, mint a többi, ráadásul a keletkező energiákat is képes elvezetni, amelyek így nem a telefonon összpontosulnak. 

uag8

Legalább ennyire fontos szerepet tölt be a méhkaptár díszítéssel ellátott és megemelt perem, ami "feláldozza" önmagát a kijelző megmentéséért. Hiszen a legszerencsétlenebb esés az, ha a készülék egyenesen a kijelzőjére esik, ennek következtében gyakorlatilag 100%-os az esélye annak, hogy betörik. Egy ütésálló iPhone X kijelzővédő üvegfóliával ez a százalék lefelezhető, ugyanakkor az UAG Monarch megemelt pereme felfogja az ütést, ezzel minimálisra csökketve a kijelző roncsolódását.

UAG Monarch iPhone X tok - Végszó

A tesztünkben megpróbáltunk minden információt leírni, amire szükséged lehet egy esetleges vásárlás során. Az UAG ütésálló iPhone X tokjai minket meggyőztek, ha mindenki ebben tartaná a készülékét, valószínűleg csődbe menne szervizünk.

De nem izgulunk, mivel tudjuk, hogy számos olyan gondolkodású ember járja az utcákat, akik nem törődnek a készülékük épségével, és egyébként is, "nem azért vettek iPhone X-et, hogy elrejtsék külsejét. " 

Őket várjuk az iPhone X  219.990,- forintos kijelző cseréjére, téged viszont a mindössze 13.990,- forintos UAG Monarch tokok várnak, több színben és brutálisan jó megjelenésben.

Tudod mit? Ki sem kell mozdulnod otthonról, kattints az alábbi linkre, és rendeld meg online a terméket. Ha gyors vagy, ma megrendeled, mi pedg a következő munkapon belül kiszállítjuk.

 

MEGVESZEM, ÉS MEGVÉDEM A KÉSZÜLÉKEMET!

 

Nincs iPhone X-em, de nagyon tetszik a tok. Kapható más telefonra is?

Engedelmeddel feltettük a költői kérdést helyetted, és meg is válaszoljuk. Természetesen igen! Sőt, az UAG Monarch hatalmas kivágásainak köszönhetően az ütésálló tok iPhone 8-ra, iPhone 7-re, iPhone 6s-re és iPhone 6-ra is tökéletesen illeszkedik. Ide kattintva érheted el!

Tetszett a cikk? Ismersz olyat, aki kéthavonta öszetöri a készülékét? Tegyél jót neki és oszd meg vele is a cikket! Ha bármilyen kérdésed felmerülne az UAG iPhone X ütésálló tokkal kapcsolatban, írd meg nekünk kommentben, válaszolni fogunk rá!

5 zseniális tok, amelyek a félmillió forintos iPhone X-nek nyújtanak megbízható védelmet 5 zseniális tok, amelyek a félmillió forintos iPhone X-nek nyújtanak megbízható védelmet
2017. szeptember 26.
Az Apple végre bemutatta az új iPhone-t, a gyönyörű iPhone X-et. Amennyiben előrendelést tervezel, semmiképp se felejts el ütésálló tokot is választani hozzá, hogy már az első naptól kezdve biztonságban legyen újdonsült okostelefonod, hiszen egy ilyen készülék bizony nem kis befektetés.
Last minute meglepetések Anyák Napjára Last minute meglepetések Anyák Napjára
2018. május 4.
Rohamosan közeleg május első vasárnapja, vagyis gyerekek milliói szaladnak napokon belül kétségbeesve az első virágárushoz valamilyen last minute ajándékért. Ha te is rendszeresen így jársz, de idén szeretnél valami klassz meglepetést adni édesanyádnak, akkor bátran olvass tovább.
Legózz össze egy kamera állványt! Legózz össze egy kamera állványt!
2017. február 8.
Az utóbbi időszakban több összehasonlítás is kimutatta, hogy a legújabb okostelefonok kamerái, ideális fényviszonyok mellett, közel hasonló minőségű képeket készítenek, mint a szolidabb áron kapható DSLR fényképezőgépek. Azonban a külső tényezők megzavarhatják a legjobb felvételeket is.