Katona dolog - a legmasszívabb ütésálló iPhone 6s tok bevetésre kész

2016. június 3. -
Tapasztaltad már, hogy a természet lágy öle olykor milyen kemény és rideg lehet? Ha igen, pontosan tudod, hogy az iPhone 6s védelmét sem bízhatod akármilyen kiegészítőre. Ha eddig nem találtál megfelelő védőtokot, szerencséd van, mert a Ballistic Hardcore Tactical nem egy akármilyen iPhone tok.
Katona dolog - a legmasszívabb ütésálló iPhone 6s tok bevetésre kész

Bírod a gyűrődést?

Úgy érzed, az égvilágon semmi sincs, ami megállíthatna? A folyamatos szellemi terhelés mellett a fizikai akadályokat is könnyedén veszed? Néhány kilométer meg sem kottyan, legyen szó bringázásról, futásról vagy terepgyakorlatról? Még ha okkal is érzed magad legyőzhetetlennek, a készülékedről ugyanez már közel sem állítható teljes magabiztossággal.

Egy iPhone nem bírja a fizikai megterhelést és a legkevésbé sem szereti, ha 3 méter magasról egy szilárd felületre kell csapódnia. Nem erre tervezték. Feltételezem, számos masszív iPhone 6s tokot kipróbáltál már, de egyik sem volt tökéletes. Némely tokok túl vékonyak voltak, így nem bírták igazán a strapát, és voltak olyanok is, melyek nem tapadtak tökéletesen a készülékre, így fennállt a veszélye, hogy éppen a tok miatt karcolódik meg az iPhone-od.

ballistic11

Előre le kell szögeznem, ha egy visszafogott, elegáns, városi iPhone tokot szeretnél vásárolni, rossz linkre kattintottál. Ha azonban egy igazi keményfiúra bíznád a készülék védelmét, mert eddig egyszerűen nem találtál olyan tokot, amely hatékony védelmet nyújtana, megtaláltad, amit kerestél.

Masszív iPhone 6s/6 tok kizárólag kemény férfiaknak

A Ballistic Tactical közel sem mondható visszafogottnak, ahogy szépnek vagy elegánsnak sem. A kemény, masszív, elnyűhetetlen jelzők azonban annál inkább jellemzőek a négy rétegű, ütésálló iPhone 6s/6 tokra. Ha a lakásodtól az irodáig tekersz be reggelente, valószínűleg nem erre a tokra van szükséged, ahogy egy margitszigeti futáshoz sem ajánljuk a kiegészítőt.

Ha viszont hétvégente a túraútvonalak, a hegymászás vagy a hegyikerékpározás királyává növöd ki magad, ennél tökéletesebb védőtokot aligha találsz majd. A négyrétegű kialakításnak köszönhetően gyakorlatilag nincs olyan természeti elem, mely valós veszélyforrást jelenthet a készülék számára. A megerősített sarok- és peremrészeknek köszönhetően a legszilárdabb felületeksem törhetik össze a telefont. A beépített karc- és ütésálló iPhone 6s kijelzővédő pedig a kisebb ütésektől, illetve a horzsolásoktól, karcolásoktól és repedésektől óvja meg az eszköz megjelenítőjét.

Ez azonban még koránt sem minden. A gombok és portok védelmére szolgáló, tökéletesen záró védőfüleknek és az egyébként a teljes kiegészítő felületére jellemző masszivitás miatt a Ballsitic Tactical egy por- és cseppálló iPhone 6s tok is egyben. Sem a száraz pusztaság, sem a viharos vizek nem okoznak tehát ezentúl fej - vagy kijelzőtörést - számodra.

Vedd lazán!

Ha nincs szükséged a masszív, ütésálló iPhone 6s tok teljes védelmére, gond nélkül eltávolíthatsz akár 2-3 réteget is a kiegészítőről, melynek köszönhetően a robosztus védőtok egy könnyen átfogható, kézre eső, visszafogottabb, ám a kisebb ütéseknek és leejtéseknek továbbra is ellenálló tokká válik. Így akár városi közlekedés során is használhatod a nehéz terepek bajnokát anélkül, hogy bárkinek szemet szúrna.

9b96c9b5378491b638238b3dc72fb6ab

Bár ettől függetlenül továbbra is azt ajánljuk, ha megveszed ezt a strapabíró iPhone 6s/6 tokot, mindenképpen használd ki, hiszen egy Transformer ereje lakozik benne!

Metal Hard Waterproof iPhone 6 tok - Nincs rés a pajzson Metal Hard Waterproof iPhone 6 tok - Nincs rés a pajzson
2017. július 17.
A lassacskán elviselhetetlenné váló nyári kánikula idején - még akkor is, ha jelenleg rövid pihenőjét tölti is - valószínűleg nincs olyan ember, aki a vetkőzés helyett az öltözködésre gondolna. Nem szabad azonban elfelejtenünk, hogy iPhone 6 és iPhone 6 Plus készülékeinknek olykor igenis szüksége van a réteges, masszív öltözékre.
Remek külső, praktikus funkcionalitás - Incipio bankkártya tartós Stowaway iPhone 6 tok teszt Remek külső, praktikus funkcionalitás - Incipio bankkártya tartós Stowaway iPhone 6 tok teszt
2017. július 17.
Újabb Incipio tokokkal bővül kínálatunk, hiszen végre megérkezett az Incipio Stowaway legújabb, iPhone 6-hoz készült változata. A kaliforniai gyártó pedig ezúttal sem okozott csalódást és most meg is osztjuk veletek, hogy mi miért gondoljuk ezt.
Főszezonra -  iPhone 6 tok válogatás Főszezonra - iPhone 6 tok válogatás
2015. augusztus 14.
Augusztusi iPhone tokos razziánk keretén belül megismerkedhettek több, valamilyen plusz funkcióval, dizájnnal vagy alkotóelemmel kiegészített iPhone 6 tokkal. Ilyen például az absztrakt mintákkal ellátott Laut, a tükörre öntapadós Monster, az utazások társaként szánt Hitcase.