Klasszikus darabok és izgalmas kiegészítők a Spigentől

2022.06.27 0 hozzászólás 1059 olvasás
Klasszikus darabok és izgalmas kiegészítők a Spigentől

Töretlenül menetelnek előre a Spigen termékei nem csak a világ körül, de üzleteinkben is. Hogy egyetlen lehetőséget se szalassz el, összegyűjtöttük, mi mindent tudsz beszerezni a gyártótól - az átlátszó és ütésálló tokok mellett egyedi darabokra és még autós kiegészítőkre is rátalálhatsz…

Légies, kristálytiszta megjelenés – Liquid Crystal és Ultra Hybrid tokok

Sokan érzik úgy (jogosan), hogy nem azért vásároltak meg egy akár több százezres telefont, hogy utána egy tok mögé bújtassák a gondosan megtervezett dizájnt. Azt viszont naivitás lenne gondolni, hogy a készüléket „csupaszon” hagyva semmi baj nem történhet – nem csak a törések, de a karcolások is elcsúfítják a hátlapot, amihez viszont egyetlen rossz helyre tett kulcs is bőven elég.

Ha valódi megoldást keresel erre a kettős helyzetre, akkor a Spigen ultrakönnyű, átlátszó tokjait érdemes fontolóra venned. Karcsúak, szinte ráolvadnak a készülékre és a telefonod minden porcikáját megcsodálhatod bennük anélkül, hogy le kellene venned a tokot. Emellett pedig, akár a Liquid Crystal, akár az Ultra Hybrid széria mellett döntesz, gond nélkül tudod tölteni akár vezeték nélkül is a mobilod, sőt az „Air Cushion” szerkezetnek hála még a kisebb ütésektől is megóvhatod.

A Spigen átlátszó tokjai a sárgulásnak is ellenállnak és egyes darabokkal még egy kis színt is csempészhetsz a napjaidba!

>> TOVÁBB AZ ÁTLÁTSZÓ SPIGEN TOKOKHOZ

Egyedi dizájn nosztalgiával fűszerezve – Classic C1 és Classic One tokok

Kívülről fújod az Apple palettáját és szívesen gondolsz vissza az első iPhone-ra vagy az iMac fészkelte be magát a szívet egy rejtett csücskébe? A Spigen gondolt a hozzád hasonló „hardcore” rajongókra és becsempészte iPhone tok palettájába a régi idők nosztalgiáját is. Ha szereted izgalmas külsőbe bújtatni a telefonod, akkor ezeken a kiegészítőkön biztosan megakad a szemed.

A színes és különleges külső mellett a gyártótól megszokott extra könnyű szerkezet sem maradt el, de ebben az esetben egy ütésálló dupla réteg is biztosítja, hogy a mobilodra hosszú ideig büszkén nézhess a legapróbb karcolások nélkül. És persze a vezeték nélküli töltés vagy a Face ID használat miatt sem kell aggódnod, minden funkció gördülékenyen működik a tokban ugyanúgy, mint nélküle.

A Spigen limitált kiadású tokjai gyorsan fogynak készleteinkről, csapj le rájuk mielőbb!

>> TOVÁBB A KÜLÖNLEGES SPIGEN TOKOKHOZ

Megbízhatóság az utakon is – Spigen autós tartók

Láthattad, hogy ha telefon tokokról van szó, a gyártó nem ismer tréfát és igazán színes palettát tud felsorakoztatni úgy, hogy a külső mellett a védelemre is gondosan odafigyel. Nem meglepő ezek után, hogy a Spigen az autós tartók „piacára” is bevetette magát és a már megszokott biztonságot nyújtva kínál sokoldalú termékeket.

Ha egy kompakt méretű, mégis extra erős kiegészítőt keresel, a Magnetic Air tökéletesen passzol majd hozzád. A telefonod gyakorlatilag beszippantja a tartó mágnese, így az a legfélreesőbb, kátyúkkal nehezített utakon is bírni fogja a gyűrődést. Ha pedig jobb szereted, ha a készüléked nem lóg „szabadon”, akkor a Spigen Stealth lesz nálad a befutó. Puha gélpárnái közt a készüléked nem csak, hogy stabilan a helyén marad, de attól sem kell félned, hogy út közben megkarcolódna.

Az autós tartók a tokokhoz hasonló nélkülözhetetlen kiegészítők, ha meg akarod óvni a telefonod. Válaszd ki kedvenced és rendelj akár azonnal!

>> TOVÁBB A SPIGEN AUTÓS TARTÓKHOZ

Cikkünk itt véget ér, de kínálatunk még véletlenül sem! Ütés- és karcálló tokok egész hadserege vár rád és még sport kiegészítőt is találhatsz nálunk a Spigen jóvoltából!